iznajmljivanje kafomata

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
amrica

#1 iznajmljivanje kafomata

Post by amrica »

Da li neko zna gdje se moze iznajmiti kafomat, tj aparat sa toplim napicima, eventualno jos nekim djidjama, tipa cokoladice, sokovi...
Hvala
karanana

Post by karanana »

A na koliko bi ti to iznajmila lutkice? Jeli govoris o dan dva ili na duze vrijeme, kao naprimjer za kancelariju i to?

evo vidi sa ovima mogu li ti ponuditi to sto trazis, oni ti drze vecinu kafe aparata onih sto se ubaci po pola marke-marku.

cenzurirano
amrica

Post by amrica »

na duzi period, za firmu, ali mislim da su ovi iz Visokog bili prije instalirani ovdje, pa su otisli, a ne znam zasto. Pa je donedavno bio kafomat firme AS, ali su i oni otisli.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

amrica wrote:na duzi period, za firmu, ali mislim da su ovi iz Visokog bili prije instalirani ovdje, pa su otisli, a ne znam zasto. Pa je donedavno bio kafomat firme AS, ali su i oni otisli.
Slabo ubacujete novchice...:D
amrica

Post by amrica »

koliko ubacis toliko dobijes, a oni su uzimali 95% novcica. Samo su dosli jedno jutro i odnijeli ga. Koliko sam saznala za onaj prije, on se nesto kvario.
Znaci niko ne zna ko jos iznajmljuje aparate?
sulesavic

Post by sulesavic »

karanana wrote:A na koliko bi ti to iznajmila lutkice? Jeli govoris o dan dva ili na duze vrijeme, kao naprimjer za kancelariju i to?

evo vidi sa ovima mogu li ti ponuditi to sto trazis, oni ti drze vecinu kafe aparata onih sto se ubaci po pola marke-marku.
Poskupljenje veæine proizvoda na mraku je moguæi razlog njihovog odno¹enja...
Post Reply