Jel mozete da komentarisete ili da mi date ideju koji je ipak auto bolji uzeti izmedju:
((Grande 1.3 mjt 75KS)) i ((Stilo 1.9 mjtd 120KS od posle 2005 godine)).
Meni ne treba toliko jak auto tek da ide lepo,ne vozim vise od 5000Km godisnje, cetvoro vrata,jeftin za odrzavanje, mala potrosnja sto bi meni mnogo znacio i dobar dizel motor. Do 4000Eura. max koliko mogu da platim. E sad moja jaca karta za sad mi je na Grande jer je noviji po godini malo trosi ima taj lanac ako uopste nesto znaci i nema taj (zamajac). Ne razumem se toliko!
Dvoumim se i za drugog modela (Stilo) samo zato sto mi kod Grande izgleda manji gepek zbog toga i izgleda mi nekako slab,plastican od spolja ili mozda gresim... Dva puta sam ih video uzivo. Moje pitanje je dal vredi zbog gepeka potraziti Fiat-Stilo? Ni Fiat Stilo mi ne izgleda lose sa 4 vrata,naprotiv izgleda mocniji veci,jaci i vise mesta od Grande. Znam da ima koliko sam citao kajs ne lanac,taj zamajac i da vise trosi od Grande-a ali ne znam koliko,jel puno vise ili ne, koliko???
Ako komentarisete da ne vredi gledati Stila onda cu odustati od njega pa snaci cu se nekako i sa Grande-om ali ako mi kazete da bi mogao i Stila onda da vidim sta da gledam da bude (multijet) 120KS kako sam razumeo to su dobri i posle 2005 da budu sto mladji.Ne bi hteo JTD 2001-2002godine.
Svaki vas komentar bi mi dobrodosao da znam za kog automobila da se odlucim...