znaci ispade da ljudi sa mentalnom retardacijom su grijesnici?Luter wrote: Treći da čita (uči) ali da ne razumije....
IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
- debelimedo
#1 Re: IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
- debelimedo
#2 Re: IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
opet sta te kvalifikuje da ti bude grijeh oprosten?
specificno za tu stavku
ako ja nesto citam i nerazumijem jesam li ja kriv, i koje uvjete moram zadovoljit da bi mi grijeh bio oprosten?
specificno za tu stavku
ako ja nesto citam i nerazumijem jesam li ja kriv, i koje uvjete moram zadovoljit da bi mi grijeh bio oprosten?
-
theTruePath
#3 Re: IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
ovaj kadric siri neku svoju novu vjeru..neki novi poslanik haman 
- debelimedo
#4 Re: IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
a sto nebi sa Njom rijesio to, i ja slusam razum a ne sebeLuter wrote:Taj problem grijehova rascisti sa Njim... sad se posveti postavljenom, odslusaj ovog covjeka, nemoj samo sebe...
-
GOLFER
#5 Re: IZMEDJU BOGA I ČOVJEKA JE KNJIGA
sada prema tvojoj logici bi ja tebi trebao napisati, nesto tipa svi su ljudi grijesnici, jer su ljudi...debelimedo wrote:znaci ispade da ljudi sa mentalnom retardacijom su grijesnici?Luter wrote: Treći da čita (uči) ali da ne razumije....
Na forumu zaista vlada jedno opste nepoznavanje logike u vjeri, i zato se postavljaju ova glupa i vise dosadna pitanj i pod pitanja...
A sto se tice Lutera, i teme, ovo sto ovaj Sevko prica receno je davno davno, Svaki musliman ima duznost i OBAVEZU i da uci i da cita i da se obrazuje da vodi racuna o okolini i o drugim ljudima, nas Islam i nas Poslanik su nas svemu tome naucili i ostavili nam jos mnogo toga da ucimo, a veliki alimi i velikani mnoge stvari napisali i razradili pa ne znam sta ce nam neki kadric pored svega toga...