maloprije kuci dodjoh s te izlozbe.. pozdravljam ideju da se takvi skupovi organizuju, ali ako ce u buduce biti onakva tj. nikakva organizacija, radije ne bih vise posjecivala tu manifestaciju.. prostor PREMALEN za toliki odaziv ljudi (i pasa sto se takmice, a i ne takmice).. psi u skucenom prostoru, izmoreni, jadni, nervozni, sudaraju se jedan s drugim, reze, aju, glasni ljudi, muzika, dim cigarete, agresivni psi bez brnjica (to je opet do ljudi s kojima su ti psi dosli, nije do organizatora, pa cak neki ljudi nisu kupili, da izvinete, govna svojih pasa i tako...) ne znam..KatarinaKosaca wrote:Na Skenderiji. Sarajevo winter show. Trebala biti na Zetri ranijeg datuma, pa je promijenjeno.luna09 wrote:kao da sam negdje pročitala da ima neka izložba pasa sutra na Zetri![]()
nigdje ništa o tome ili sam ja prolupala malo
![]()
ja vjerujem da je visa sila utjecala na to da prostor bude tako mali, i mozda psi ne bi bili toliko nervozni da je bilo vise mjesta za izlezavanje, setanje i igranje, ali raja je masovno gledala da utekne vani sa svojim pesom.. ne znam samo kakva je situacija bila kad su rotovi dosli na red za ring, jer su dvojica iz kaveza toliko lajala i trzala, da sam ja mislila da ce razvalit kavez, iskobeljat se iz istog i zaklat sve prisutne.. prosto me bilo strah i proci pored njih..
nisam ranije isla na izlozbe, tako da ne znam kako je inace, ali sam cula od raje koja je dolazila da je ovo jedna od losijih.. izvinjavam se ljudima koji su omogucili ovako nesto sto popljuvah njihov trud, i najlakse je kritikovat sve zivo, ali jednostavno- mi no lajki.. mozda ce neko sad popljuvat moj post, ali to je samo moje, dakle JEDNO misljenje o vidjenom danas.. kome se svidjalo, postujem i njegovo misljenje..