Izlozba pasa (zetra)
Moderator: anex
- holowey
#1 izlozba pasa
negdje, na nekom bilboardu/reklami sam u prolazu autom vidio da se uskoro odrzava izlozba pasa... s obzirom da se ne mogu sjetiti gdje sam to vidio, molio bih ako neko zna da proslijedi informacije, gdje se odrzava, kada se odrzava i tako to... tnx 
- Baby
#2 Re: izlozba pasa
Izložba je 26.sept. u Zetri
Ali u koliko sati i ostale info. ne znam.
- tinchy
#3 Re: izlozba pasa
Kao sto je @Baby rekla izlozba ce se odrzati 26. septembra u Zetri.. Prijave se vrse do 20. septembra! Nisam sigurna ali za juniore se placa ja mislim 20 KM po psu, a za odrasle 25 KM.. :S
U koliko sati pocinje ne znam, ali znacu kroz dan ili dva pa cu napisati
Jel' ides ti na izlozbu ?
U koliko sati pocinje ne znam, ali znacu kroz dan ili dva pa cu napisati
- holowey
#4 Re: izlozba pasa
samo kao posjetilac...tinchy wrote:Kao sto je @Baby rekla izlozba ce se odrzati 26. septembra u Zetri.. Prijave se vrse do 20. septembra! Nisam sigurna ali za juniore se placa ja mislim 20 KM po psu, a za odrasle 25 KM.. :S
U koliko sati pocinje ne znam, ali znacu kroz dan ili dva pa cu napisati![]()
hvala i tebi i Baby na informacijama...
-
caes
#5 Re: izlozba pasa
u koliko sati pocinje, zna li neko?
- Baby
#6 Re: izlozba pasa
Tinchy kaže u 10 ujutro,a nalazi se valjda na onom terenu gdje je bio onaj balon za klizanje 
- perke
#8 Re: izlozba pasa
sigurno, na klizalistu u 10wendy wrote:je li to sigurno?
-
strafna
#9 Izlozba pasa (zetra)
Pozz,jel neko zna u koliko je ova izlozba.HITNO
- tinchy
- pametolog
#11 Re: izlozba pasa
http://www.zoi84.ba/index.php?lang=ba&sel=6&view=169
steta sto na Sa-X portalu nema nista o ovome. Ima more politike, ali nista o ovoj izlozbi, skoro nista o superextratophighkvalitetnom turniru u vaterpolu,...
steta sto na Sa-X portalu nema nista o ovome. Ima more politike, ali nista o ovoj izlozbi, skoro nista o superextratophighkvalitetnom turniru u vaterpolu,...
- Friesian
#12 Re: izlozba pasa
bio sam danas na izlozbi, bilo je lijepih pasa ali iskreno mi je nekako organizacija losa bila... 3 ringa i sve su tu strpali... a koliko je reklami bilo mislio sam da ce razvaliti...
moje dosad najdraza izlozba, koja je imala extra organizaciju i gdje je bilo dooosta pasa, i koja mi je jos uvijek u sjecanju je izlozba koja je bila prije par godina u dvoristu hotela "Una", od Stupa prema Ilidzi s lijeve strane... i iskreno mislim da nece za dugo organizovati nesto onako...
moje dosad najdraza izlozba, koja je imala extra organizaciju i gdje je bilo dooosta pasa, i koja mi je jos uvijek u sjecanju je izlozba koja je bila prije par godina u dvoristu hotela "Una", od Stupa prema Ilidzi s lijeve strane... i iskreno mislim da nece za dugo organizovati nesto onako...
- tinchy
#13 Re: izlozba pasa
Mah kolika je Zetra fkt su na malo prostora to odradili.. psi su bili haman jedan na drugom, nigdje hlada ni vode obezbijedjene za njih. A da je stele bilo, bilo je.. To se iz aviona moglo vidjeti.
Ali eto fino je otici i pogledati pse, upoznati novu raju i zabaviti se
Ali eto fino je otici i pogledati pse, upoznati novu raju i zabaviti se
- Friesian
#14 Re: izlozba pasa
to svakako... upoznati novu raju i druziti se sa starom rajom... 
-
mi_nismo_sami
#15 Re: izlozba pasa
Hvala svima koji su doprinijeli da se ova izlozba odrzi .
Bilo je lijepih pasa ali, ipak, daleko od medjunarodnog standarda i kvaliteta. Sve dok ova izlozba ponove ne bude medjunardno priznata bojim se da ce ostati (uz par izuzetaka) na lokalnom nivou.
Sudjenje necu
komentarisati.
Pozdrav
Bilo je lijepih pasa ali, ipak, daleko od medjunarodnog standarda i kvaliteta. Sve dok ova izlozba ponove ne bude medjunardno priznata bojim se da ce ostati (uz par izuzetaka) na lokalnom nivou.
Sudjenje necu
Pozdrav
- *miara*
#16 Re: izlozba pasa
krivo mi je sto nisam dosla. htjela sam da vidim te cukare...
nevezano za ovu izlozbu:
jedne godine, ja mislim 2003. u skenderiji je bila nesto kao izlozba zivotinja, ali je bilo vise pijaca... bilo je zeceva u minijaturnim kavezima koji ni glavu nisu mogli dignuti, tigrica po 200 u uzasno prljavom premalom kavezu. zna li iko sta je ono bilo, da li ono jos uvijek postoji? ako neko zna, nek mi posalje pp jer nema veze sa ovom izlozbom.
nevezano za ovu izlozbu:
jedne godine, ja mislim 2003. u skenderiji je bila nesto kao izlozba zivotinja, ali je bilo vise pijaca... bilo je zeceva u minijaturnim kavezima koji ni glavu nisu mogli dignuti, tigrica po 200 u uzasno prljavom premalom kavezu. zna li iko sta je ono bilo, da li ono jos uvijek postoji? ako neko zna, nek mi posalje pp jer nema veze sa ovom izlozbom.
-
caes
#17 Re: izlozba pasa
je li, a sto smo jedino mi izbaceni iz medjunarodnog saveza?
- Friesian
#18 Re: izlozba pasa
e moj caes... ovo mi mirise na otezanje teme u vise razlicitih pravaca... kao i u vecini saveza tako i u ovom: medjusobno se nisu podnosili, htjeli jedan drugog za*ebati pa su za*ebali tako sve ostale... to je onako ukratko...