Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Amer Kapetanović je rođen 1973 godine u Sarajevu. Fotografijom se bavi nekoliko godina. Izlagao je na nekoliko kolektivnih izložbi. Ovo mu je prva samostalna izložba.
Član je udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti BiH i član Foto kluba "Sarajevo".
horns&drums wrote:Amer Kapetanoviæ je roðen 1973 godine u Sarajevu. Fotografijom se bavi nekoliko godina. Izlagao je na nekoliko kolektivnih izlo¾bi. Ovo mu je prva samostalna izlo¾ba.
Èlan je udru¾enja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti BiH i èlan Foto kluba "Sarajevo".
horns&drums wrote:Amer Kapetanović je rođen 1973 godine u Sarajevu. Fotografijom se bavi nekoliko godina. Izlagao je na nekoliko kolektivnih izložbi. Ovo mu je prva samostalna izložba.
Član je udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti BiH i član Foto kluba "Sarajevo".
Ahmet Hundur
ma ono je nekakva divlja tehnika... reljef i svasta nesto jos
ja kad sam pogledo te slike.. osto sam paf....
jest da sam ahmak za umjetnost, ali znam sta mi se svidja
Ajd' vidim napricaste se vi ovdje Anyway, cula sam od par ljudi sa razlicitih strana da bi ova izlozba trebala biti sasvim solidna, te eto, zahvaljujuci i vasim komentarima, mislim da cu se prosetati cetrom Rajvosa u cetvrtak predvece. Ide li jos ko?
~ani wrote: Ajd' vidim napricaste se vi ovdje Anyway, cula sam od par ljudi sa razlicitih strana da bi ova izlozba trebala biti sasvim solidna, te eto, zahvaljujuci i vasim komentarima, mislim da cu se prosetati cetrom Rajvosa u cetvrtak predvece. Ide li jos ko?
Naravno
bice guzve u galeriji ali neka neka zasluzio je to Amer,svojim radom a i svojim ljudskim kvalitetima
Sarafcino, nema to veze da bi se izlagalo u Galeriji BiH
nego, sve hocu da te pitam za onu sliku (sto zdravo lici na grafiku ) sto si postavio...dobra je
ko je autor
Ne stigoh da napisem zaboravim ... omatuhio:D
ne znam sta ima veze ili nema da bi se izlagalo tamo, ali je momak/covjek bio jako brz i to mi se svidja . a haman da ima sta i da pokaze .
Miki1 wrote:ima mozda 3 dobre slikice ali dalje mi sve izgleda nevjerovatno amaterski i kao razglednice
nevjerovatno amaterski?
blah
ok,a tvoje kvalifikacije i radovi? mozemo li to pogledati
To je samo misljenje
Tip ima izrazito dobrih fotografija. OK, mozda ima par ispod nivoa (ko nema ), ali reci da su samo tri dobre ...
I sta fali razglednicama ? I to su fotografije i znaju biti odlicne zar ne
postujem ja misljenje
pogotovo kriticko,ali poduprto argumentima,dakle zasto i zbog cega su to totalno amaterske fotografije,poslati link,objasniti,obrazloziti,ja bih mu mogao odma uzvratiti zasto nisu amaterske,ovako je to samo proseravanje.....
fotografije su odlicne,normalno ne dopadnu se sve ali sve u svemu je ok