do aerodroma pjeske
grcka danas

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ni u čemu, samo treba htjeti.madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.
a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?
macan prvi wrote:Ni u čemu, samo treba htjeti.madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.
a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?I da dodam da je lijepo imati curu koja ti daje slobodu da možeš izaći s društvom makar ona ne bila tu, mene onda to još više privuče takvom tipu djevojke i da s njom baš zato provedem još više vremena.
sad ce mu biti.."jesam li ti rekla da ne ides u grcku bez mene?"slobodni armirach wrote:nova olimpijska disciplina,
do aerodroma pjeske
grcka danas
madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.
a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?
PeppermintSA wrote:veci si papucar sto se brukas otvaranjem ove teme, nego sto uopste razmisljas o tome da ceses muda cijelu noc za msn-om![]()
![]()
![]()
znas onu staru: ''bro's before ho's''
haj da makar zivite u istom gradu, pa da si je izradio za izlazak, al ovako...nidje veze... uzimam papir, uzimam kesu...
fidoremilienko wrote:Dođeš nam svima (koji smo te dobro savjetovali) po piće![]()
![]()
i jest pretjerala. ponudio si vise rjesenja, pokazao zaista dobru volju. nisi glumio nekog macho lika...theTruePath wrote:madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.
Nismo se nista dogovorilo,i nije bilo problema predlago sam da dodjem ranije malo i da popricamo i onda navecer da izadjem ali ona kaze to ti samo da mene otarasis,,ne zelim tako onda ni pricati s tobom,otarasi drugove ranije i vecer provedi sa mnom![]()
![]()
![]()
kasnije se ja nisam ni javljao i ona se prva javila i rekla da je pretjerala
To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONEpustopoljina wrote:i jest pretjerala. ponudio si vise rjesenja, pokazao zaista dobru volju. nisi glumio nekog macho lika...theTruePath wrote:madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.
Nismo se nista dogovorilo,i nije bilo problema predlago sam da dodjem ranije malo i da popricamo i onda navecer da izadjem ali ona kaze to ti samo da mene otarasis,,ne zelim tako onda ni pricati s tobom,otarasi drugove ranije i vecer provedi sa mnom![]()
![]()
![]()
kasnije se ja nisam ni javljao i ona se prva javila i rekla da je pretjerala
dobro, pa je skontala.
theTruePath wrote: To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE
theTruePath wrote:
To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE
Svi ste u pravu, svi!!theTruePath wrote:Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove![]()
![]()
ko je u pravu ja ili ona?
Svaka razumna djevojka bi te pustila da ides s drustvom. Ipak si rekao da ces je nazvati, zar to nije dovoljno?theTruePath wrote:Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove![]()
![]()
ko je u pravu ja ili ona?
theTruePath wrote:Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos
fidoremilienko wrote:theTruePath wrote:Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos![]()
A zato si ti otvorio onu drugu temu![]()
![]()
Ahaaaa, hajd dobrotheTruePath wrote: pa ne bas,opcenito me zanimalo.ovo se dogodilo kasnije i nema puno veze s ovim dogadjajem
zensko je zensku uvijek upravu!theTruePath wrote:PeppermintSA wrote:veci si papucar sto se brukas otvaranjem ove teme, nego sto uopste razmisljas o tome da ceses muda cijelu noc za msn-om![]()
![]()
![]()
znas onu staru: ''bro's before ho's''
haj da makar zivite u istom gradu, pa da si je izradio za izlazak, al ovako...nidje veze... uzimam papir, uzimam kesu...
pa cuj,,nisam znao zaista,ona je tvrdila da je ona u pravu,i sestra mi isto rekla cura ti je u pravu
ali to su zenske