Izlazak s drustvom vs djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bandini

#26 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by bandini »

Amomiman wrote:Ovaj @bandini se uspalio ko da mu o životu zavisi odluka ovog lika.

Pusti čovjeka nek diše ba ccc...
uredu je
theTruePath

#27 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

bandini wrote:
theTruePath wrote:
bandini wrote:meni se cini da si ti vec odlucio sta ces
cim ne odgovaras
a mislim da ces se zajebat
izadji covjece popij koju
vidjeces kako ce ona tebe zvat samo odigraj cool sto bi reko balas :D

ma izlazim naucio sam ja da od papucarenja nema nista,na kraju sam budes donji.....napisacu joj poruku sutra ujutro ,valjda postupam ispravno

postupas ispravno milion posto
ako te jednom povuce za nos pa joj to prodje nece prestajat to da radi
a niti ce te cijeniti kao osobu, jer ne zelis da joj se suprotstavis
papuce ostavi kuci, pivkanu u ruke i zabole te ;-)
:thumbup:
Amomiman

#28 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Amomiman »

Za postavljača teme..

Znači, istina je slijedeća.

Ako izađeš sa društvom bit ćeš sheban zbog djevojke i za vrijeme izlaska i narednih nekoliko dana koliko će trajati prepirka oko toga. A možda i nekoliko mjeseci, ako prekinete.

Ako izađeš sa curom, bit će ti srce na mjestu, ali ćeš se dugoročno pokajati kad jednog dana skontaš da nema više prijatelja i da bi volio imati nekoga da izađeš.
Mr.Penguin

#29 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Mr.Penguin »

Posalji joj SMS dok si s drustvom, isti vrag msn-sms tipkas slova.
vesna555

#30 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by vesna555 »

Ne razumijem djevojke poput tvoje. Imala sam jaranicu koja apsolutno nije mogla podnijeti da njen momak ide igdje bez nje. Kad je lik polagao anatomiju, nije mogla shvatiti što ne može izaći s njom svaki dan i ispijati kafe po cijeli dan, nije mogla shvatiti zašto on toliko uči, ona, koja je 9 godina završavala 3 godine ekonomije. Mene je plačući zvala na telefon i žalila se na njega, kao šta ima toliko učiti, on laže da stalno uči, kome treba toliko vremena za jedan ispit :shock: .
Završilo se tako što su prekinuli, a on se kune da ju je volio kad ju je ostavio, ali da više jednostavno nije mogao izdržati toliku posesivnost i njenu ljubomoru, pa čak i kad ima učiti! Jbt, cura mu je prigovarala na njegovu vlastitu sestru!
Nemam takav problem, iskreno, ne osjećam se zanemareno ako izađe bez mene, pa i 7 dana za redom, meni drago da ima on raju, ja svoju, pa i zajedničke prijatelje i da skupa odemo vani i da odemo odvojeno.
Meni je drago da on ima i društvo i hobije, a ne bih mogla podnijeti da je nekakav luzer i da samo u mene gleda, ne volim ljude koji su paćenici i nemaju vlastiti život mimo cure i posla/faksa i to mi nije ni privlačno ni seksi, već mi je žalosno.
Ti tjeraj svoje, a ona će doći pameti, a ako ne dođe, možda i bolje da je tako već da te neko muči.
AS_sa

#31 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by AS_sa »

joooj belaja ... svakako nemas od nje koristi ... dje je ona dalekoooo ... :D
i uopste kakva je to veza, kad po tvojoj prici mi se cini da se jako rijetko vidjate ??
slobodni armirach

#32 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by slobodni armirach »

:lol: :lol: :lol: :lol:

nema bRezicnog Hinterneta u Grčku, kriza,ba

znaci ti je taj ponos u pitanju, :D :D pa nista nek i ona uzme godisnji,
nek vidi kako je fino bRez MSN :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#33 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

vesna555 wrote:Ne razumijem djevojke poput tvoje. Imala sam jaranicu koja apsolutno nije mogla podnijeti da njen momak ide igdje bez nje. Kad je lik polagao anatomiju, nije mogla shvatiti što ne može izaći s njom svaki dan i ispijati kafe po cijeli dan, nije mogla shvatiti zašto on toliko uči, ona, koja je 9 godina završavala 3 godine ekonomije. Mene je plačući zvala na telefon i žalila se na njega, kao šta ima toliko učiti, on laže da stalno uči, kome treba toliko vremena za jedan ispit :shock: .
Završilo se tako što su prekinuli, a on se kune da ju je volio kad ju je ostavio, ali da više jednostavno nije mogao izdržati toliku posesivnost i njenu ljubomoru, pa čak i kad ima učiti! Jbt, cura mu je prigovarala na njegovu vlastitu sestru!
Nemam takav problem, iskreno, ne osjećam se zanemareno ako izađe bez mene, pa i 7 dana za redom, meni drago da ima on raju, ja svoju, pa i zajedničke prijatelje i da skupa odemo vani i da odemo odvojeno.
Meni je drago da on ima i društvo i hobije, a ne bih mogla podnijeti da je nekakav luzer i da samo u mene gleda, ne volim ljude koji su paćenici i nemaju vlastiti život mimo cure i posla/faksa i to mi nije ni privlačno ni seksi, već mi je žalosno.
Ti tjeraj svoje, a ona će doći pameti, a ako ne dođe, možda i bolje da je tako već da te neko muči.

Ona je bas takva,,ali ne uvijek,,kada je sve ok savrsena je i to me zbuni inace bi prica davno bila zavrsena
vesna555

#34 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by vesna555 »

theTruePath wrote:
vesna555 wrote:Ne razumijem djevojke poput tvoje. Imala sam jaranicu koja apsolutno nije mogla podnijeti da njen momak ide igdje bez nje. Kad je lik polagao anatomiju, nije mogla shvatiti što ne može izaći s njom svaki dan i ispijati kafe po cijeli dan, nije mogla shvatiti zašto on toliko uči, ona, koja je 9 godina završavala 3 godine ekonomije. Mene je plačući zvala na telefon i žalila se na njega, kao šta ima toliko učiti, on laže da stalno uči, kome treba toliko vremena za jedan ispit :shock: .

Ona je bas takva,,ali ne uvijek,,kada je sve ok savrsena je i to me zbuni inace bi prica davno bila zavrsena
Pa da, i ova je bila savršena kad je sve po njenom, kad on skače oko nje, kad izađe s rajom samo kad ona ne može i naravno javlja joj se svakih 15 minuta, ali kad nije :-) :shock: Majke mi, mene je znalo biti stid što sam žensko i što se nalazim tu kad ona krene na njega u društvu, stvarno je to ružno bilo.
Jednom ga je u pola 2 poslala po cigare iz jednog naselja koje je u PM u brdu. I sad on govori da neće otići, da se strpi, otići će ujutro kad ustanu, svakako će sad spavati i sl., kad ona puf na vrata i ako ti nećeš po cigare, idem ja sama. I šta će momak, strah ga bilo da ide sama i ode po cigare njoj. Mislim stvarno žalosno...
Mi smo čak i pokušale razgovarati s njom oko toga i reći joj da griješi, ali nije pilo vode.
Uglavnom, nju je momak taj ostavio, kaže da ju je volio i da je mislio da će doći sebi i da je pokušavao, ali jok.
Žao mi je fakat što je tako i kod tebe, mislim da se ljudi mogu promijeniti, pa najbolje ti je porazgovarati s njom.
Mr.Penguin

#35 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Mr.Penguin »

vesna555 wrote:
theTruePath wrote:

Pa da, i ova je bila savršena kad je sve po njenom, kad on skače oko nje, kad izađe s rajom samo kad ona ne može i naravno javlja joj se svakih 15 minuta, ali kad nije :-) :shock: Majke mi, mene je znalo biti stid što sam žensko i što se nalazim tu kad ona krene na njega u društvu, stvarno je to ružno bilo.
Jednom ga je u pola 2 poslala po cigare iz jednog naselja koje je u PM u brdu. I sad on govori da neće otići, da se strpi, otići će ujutro kad ustanu, svakako će sad spavati i sl., kad ona puf na vrata i ako ti nećeš po cigare, idem ja sama. I šta će momak, strah ga bilo da ide sama i ode po cigare njoj. Mislim stvarno žalosno...
Mi smo čak i pokušale razgovarati s njom oko toga i reći joj da griješi, ali nije pilo vode.
Uglavnom, nju je momak taj ostavio, kaže da ju je volio i da je mislio da će doći sebi i da je pokušavao, ali jok.
Žao mi je fakat što je tako i kod tebe, mislim da se ljudi mogu promijeniti, pa najbolje ti je porazgovarati s njom.

Super receno, samo se ti pazi ima ona djevojka sto je od ljubomore polila momka vrucim uljem.
AllStar

#36 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by AllStar »

Ostaneš li...završićeš karijeru u nižerazrednom Vratniku :dance: ...kontaš :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#37 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by O'zone »

Jel' ti nju misliš ženit??
Ako misliš onda MSN!
Ako ne...raja,piće,nove dame ha ja!
Troll_Happens

#38 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Troll_Happens »

theTruePath wrote:Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove :shock: :-)

ko je u pravu ja ili ona?
ti ko je j... nek ceka povratak s mora... da je u istoj situaciji ne ona nego bilo koja druga isto bi uradila prema tome.... no hard feelings i dobar provod na moru i sa drustvom :D
pustopoljina

#39 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by pustopoljina »

izadji sa drugovima, ali je u neka doba nazovi i urlaj na telefon:
ja te voooooliiiim, volim te naaaajviseeeee, ljubaviiii mojaaaaa, ova pjesma je za teeeebeeee
:lol:
i vuk sit i ovce na broju.
pustopoljina

#40 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by pustopoljina »

O'zone wrote:Jel' ti nju misliš ženit??
Ako misliš onda MSN!
Ako ne...raja,piće,nove dame ha ja!
bome', nek' mu je laHak crni brak :-) :roll:
theTruePath

#41 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

pustopoljina wrote:izadji sa drugovima, ali je u neka doba nazovi i urlaj na telefon:
ja te voooooliiiim, volim te naaaajviseeeee, ljubaviiii mojaaaaa, ova pjesma je za teeeebeeee
:lol:
i vuk sit i ovce na broju.

:lol: :lol:
citroen

#42 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by citroen »

Djevojka,moj konacan odgovor :D :D :D :D :D :D :D :D
velikibrnjo

#43 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by velikibrnjo »

Samo ti slusaj forumase sax pa ces na kraju opet otvarat temu
ovdje na podforumu tipa "ostavila me a nemam pojma sto" itd :D
AllStar

#44 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by AllStar »

velikibrnjo wrote:Samo ti slusaj forumase sax pa ces na kraju opet otvarat temu
ovdje na podforumu tipa "ostavila me a nemam pojma sto" itd :D
Pa bolje i sam bit, nego sa takvom rospijom :-)
fidoremilienko

#45 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

Nemoj biti klompa 45 :D

A čim se ne javlja pokretač teme, garant je s curom završio.......... :oops: :skoljka:
bandini

#46 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by bandini »

fidoremilienko wrote:Nemoj biti klompa 45 :D

A čim se ne javlja pokretač teme, garant je s curom završio.......... :oops: :skoljka:
ma covjek oso u grcku
a i ako je zavrsio bolje mu je neg sa onakvim akrepom bit
barem kako je opisao :D
fidoremilienko

#47 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

bandini wrote:

ma covjek oso u grcku
Bolje za njega da je otišao u Grčku, inače........... :skoljka:
Hajd valjda će se javiti, da nam kaže kako je završilo :D Ako se ne javi, znat ćemo šta je :P
bandini

#48 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by bandini »

fidoremilienko wrote:
bandini wrote:

ma covjek oso u grcku
Bolje za njega da je otišao u Grčku, inače........... :skoljka:
Hajd valjda će se javiti, da nam kaže kako je završilo :D Ako se ne javi, znat ćemo šta je :P

ako je pametan skontace se s nekom u grckoj
sto bi rekli, klinka se klinkom izbija
fidoremilienko

#49 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

bandini wrote: ako je pametan skontace se s nekom u grckoj
sto bi rekli, klinka se klinkom izbija
Ako je pametan.... :-) DObra ti ova zadnja ;) :lol:
madnessa

#50 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by madnessa »

vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.

a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?
Locked