Izlazak s drustvom vs djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

slobodni armirach

#51 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by slobodni armirach »

nova olimpijska disciplina,

do aerodroma pjeske

grcka danas
Image
macan prvi

#52 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by macan prvi »

madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.

a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?
Ni u čemu, samo treba htjeti. :roll: I da dodam da je lijepo imati curu koja ti daje slobodu da možeš izaći s društvom makar ona ne bila tu, mene onda to još više privuče takvom tipu djevojke i da s njom baš zato provedem još više vremena. :)
vesna555

#53 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by vesna555 »

macan prvi wrote:
madnessa wrote:vjerovatno pisem post mortem... ali s kim si prvo obecao da ces se naci? ako si joj obecao da ces doci na msn da je pozdravis pred put, pa sad joj govoris da neces nije ni cudo sto se zali. ako imate redovan termin javljanja, a nisi joj blagovremeno javio da neces moci i jos pred put mozda je sumnjicava, pa trazi potvrdu da to u sto sumnja nije istina.

a u cemu je problem da se ranije nadjete na msnu, a kasnije sa rajom da izadjes, ili obratno?
Ni u čemu, samo treba htjeti. :roll: I da dodam da je lijepo imati curu koja ti daje slobodu da možeš izaći s društvom makar ona ne bila tu, mene onda to još više privuče takvom tipu djevojke i da s njom baš zato provedem još više vremena. :)
:thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#54 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Truba »

moj odgovor znate
Topla voda

#55 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Topla voda »

slobodni armirach wrote:nova olimpijska disciplina,

do aerodroma pjeske

grcka danas
Image
sad ce mu biti.."jesam li ti rekla da ne ides u grcku bez mene?" :D
PeppermintSA

#56 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by PeppermintSA »

veci si papucar sto se brukas otvaranjem ove teme, nego sto uopste razmisljas o tome da ceses muda cijelu noc za msn-om :roll: :roll: :roll:

znas onu staru: ''bro's before ho's''

haj da makar zivite u istom gradu, pa da si je izradio za izlazak, al ovako...nidje veze... uzimam papir, uzimam kesu... :roll:
Gothic princess

#57 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Gothic princess »

ostani kući i dopisuj se sa curom
theTruePath

#58 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

Nismo se nista dogovorilo,i nije bilo problema predlago sam da dodjem ranije malo i da popricamo i onda navecer da izadjem ali ona kaze to ti samo da mene otarasis,,ne zelim tako onda ni pricati s tobom,otarasi drugove ranije i vecer provedi sa mnom :-) :-) :lol:

kasnije se ja nisam ni javljao i ona se prva javila i rekla da je pretjerala :mrgreen:
fidoremilienko

#59 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

Dođeš nam svima (koji smo te dobro savjetovali) po piće :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#60 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

PeppermintSA wrote:veci si papucar sto se brukas otvaranjem ove teme, nego sto uopste razmisljas o tome da ceses muda cijelu noc za msn-om :roll: :roll: :roll:

haj da makar zivite u istom gradu, pa da si je izradio za izlazak, al ovako...nidje veze... uzimam papir, uzimam kesu... :roll:

pa cuj,,nisam znao zaista,ona je tvrdila da je ona u pravu,i sestra mi isto rekla cura ti je u pravu

ali to su zenske :D
theTruePath

#61 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

fidoremilienko wrote:Dođeš nam svima (koji smo te dobro savjetovali) po piće :lol: :lol: :lol:

:D
pustopoljina

#62 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by pustopoljina »

theTruePath wrote:

Nismo se nista dogovorilo,i nije bilo problema predlago sam da dodjem ranije malo i da popricamo i onda navecer da izadjem ali ona kaze to ti samo da mene otarasis,,ne zelim tako onda ni pricati s tobom,otarasi drugove ranije i vecer provedi sa mnom :-) :-) :lol:

kasnije se ja nisam ni javljao i ona se prva javila i rekla da je pretjerala :mrgreen:
i jest pretjerala. ponudio si vise rjesenja, pokazao zaista dobru volju. nisi glumio nekog macho lika...
dobro, pa je skontala.
Anell

#63 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Anell »

Bolje otici sa drustvom i lijepo se provesti.
Ako te voli, razumjet ce i nece se buniti.
theTruePath

#64 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

pustopoljina wrote:
theTruePath wrote:

i jest pretjerala. ponudio si vise rjesenja, pokazao zaista dobru volju. nisi glumio nekog macho lika...
dobro, pa je skontala.
To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE :D
sophieEl

#65 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by sophieEl »

theTruePath wrote: To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE :D
:-) Nemoj generalizirati :)
Zoya

#66 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Zoya »

Ovaj jos pjehe iz Grcke :D Sta bi`?
pustopoljina

#67 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by pustopoljina »

theTruePath wrote:

To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE :D
:D 8-)
hoces da te stapom opaucim 8-)
a ti si, kao promisljen, trezven itd. i kazes joj- nemoj, draga, da se svadjamo, mnogo se sEkiram, ionako ces popustiti :lol:
PalaSa Marsa

#68 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by PalaSa Marsa »

theTruePath wrote:Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove :shock: :-)

ko je u pravu ja ili ona?
Svi ste u pravu, svi!! :-) :D :D
Ms.Brightside

#69 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Ms.Brightside »

theTruePath wrote:Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove :shock: :-)

ko je u pravu ja ili ona?
Svaka razumna djevojka bi te pustila da ides s drustvom. Ipak si rekao da ces je nazvati, zar to nije dovoljno?
theTruePath

#70 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos
fidoremilienko

#71 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

theTruePath wrote:Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos
:lol:
A zato si ti otvorio onu drugu temu :lol: :lol: :thumbup:
theTruePath

#72 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by theTruePath »

fidoremilienko wrote:
theTruePath wrote:Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos
:lol:
A zato si ti otvorio onu drugu temu :lol: :lol: :thumbup:

pa ne bas,opcenito me zanimalo.ovo se dogodilo kasnije i nema puno veze s ovim dogadjajem
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#73 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by Truba »

sad imas vise vremena za vjeru i izrael :D
fidoremilienko

#74 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by fidoremilienko »

theTruePath wrote: pa ne bas,opcenito me zanimalo.ovo se dogodilo kasnije i nema puno veze s ovim dogadjajem
Ahaaaa, hajd dobro :D
PeppermintSA

#75 Re: Izlazak s drustvom vs djevojka

Post by PeppermintSA »

theTruePath wrote:
PeppermintSA wrote:veci si papucar sto se brukas otvaranjem ove teme, nego sto uopste razmisljas o tome da ceses muda cijelu noc za msn-om :roll: :roll: :roll:

pa cuj,,nisam znao zaista,ona je tvrdila da je ona u pravu,i sestra mi isto rekla cura ti je u pravu

ali to su zenske :D
zensko je zensku uvijek upravu!

Budi siguran da nikad ona ne bi odjebala jaranice ili neki izlazak, da moze sjediti za msn-om s tobom. Kol'ko sam skont'o, ona je iz nekog manjeg mejsta, garant se dosadjuje i hoce da ti isto tako sjedis i nju animiras. Ne d'o ti Bog da joj napravis copy-paste scenu, kad ona nekad odluci izaci, a ti hoces da ostane - tek si tad najeb'o :D Postoji ona stara: ''Kad ti prevaris curu, ti si musko djubre i ona te zamrzi kao takvog - kad ona prevari tebe, to je zato sto si ti nesto kiks'o, ignorisao je, gurao je od sebe i opet si ti kriv.'' :D

moj ti je savjet: Jeb'o to, nemoj dozvoliti da ti se zivot svodi na msn! :thumbup:
Locked