Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Friendzone ti je ova slika sto je postavio @insomnia78
On: Moram ti nešto reći, već dugo te gledam drugim očima, više si mi od prijatelja ,već dugo ti ovo želim re...
Ona ko iz topa: I ja tebe gledam kao brata !!!1!
Grunge GSP 2101 wrote:Friendzona je tanka linija izmedju prijateljstva i ljubavnika, one night standa, partnera . Kad tad ce neko poskusati od umijesanih ako postoji
teško. ja još nisam čuo za hepi end nakon što uletiš u pravu frendzonu. a za mene je prava frendzona kad djevojka nekog hudnjaka posmatra kao prikaz mrtve prirode i šalje ga po hljeb i uloške. može on njoj skinit velkog i malog medvjeda sa neba al nema tu hajra...
Grunge GSP 2101 wrote:Friendzona je tanka linija izmedju prijateljstva i ljubavnika, one night standa, partnera . Kad tad ce neko poskusati od umijesanih ako postoji
teško. ja još nisam čuo za hepi end nakon što uletiš u pravu frendzonu. a za mene je prava frendzona kad djevojka nekog hudnjaka posmatra kao prikaz mrtve prirode i šalje ga po hljeb i uloške. može on njoj skinit velkog i malog medvjeda sa neba al nema tu hajra...
HAHAHA HAHAHA HAHAHA, jest', u pravu si. To je to.
Sve ostalo je odložena štemačina.
Taj Hajro
zna biti vrlo heben , vrlo nedavno sam bio predstavljen kao poslovni prijatelj ..a Bogami sam , prijateljski receno ,
napadao i ubadao kao pcelica cvijet pun polena i nektara
zna biti vrlo heben , vrlo nedavno sam bio predstavljen kao poslovni prijatelj ..a Bogami sam , prijateljski receno ,
a predstavljeni ste tako diverzije radi?
ja pričam o "terminalnoj" frendzoni.
Tako ispalo taj put , predstavljanja radi . Situacija se pretvori u diverziju mada su planovi bili daleko od toga ..
Ah..terminalna ili ne terminalna , salata ispadne kako okrenes . Ponekad ukusna ....