Pa ne priča čovjek samo o bogatstvu, već uopšteno kako je ženska tolerancija puno manja od muške.Googlerica wrote:ovo je obican stereotip koji mozda jos djeluje u biH ,gdje zene traze savrseno bogatog muskarca da ih izdrazavaZviz wrote:Zena trazi savrsenog muza a musakrac trazi samo zenu. Eto u cemu je sva razlika. Nemo gu se sjetiti osim samog sebe, da sam ikad cuo da od mojih prijatelja neko trazi savrsenu zenu, ono hajd upoznam je sto kod muskaraca mnogo brze ide nego kod zena bar 3x, manda i kod mnogih zena je to isto ali eto... Kad bi sad pitao daj nabrojte 10 stvari sto trazite od suprotnog spola vezano za nesto ozbiiljnije zene bi mogle napisati i 110 stvari dok ja cu jedva i tih 10 napisati.
Ili ona varijanta njemu stalo do zabavljanja u krevetu ona gla pegla po 8 sati tamo vamo, na kraju covjek i ohladio se onda ona e eto sad bi ono ovo, on bez i energije a ona bi hajd sad grublje dublje ono ovo...
I onda se ona pita sto me voli, i ne volijo te kad ga zajebajes u zdrav mozak. A vecini muskaraca je to u jednu ruku i zanimljivo i dosadno...![]()
treba traziti onoliko koliko ti mozes ponuditinema potrebe nabrajati
Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- S4mpion
#126 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
- Lakat Jebić
#128 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
a cura nije iz sarajevaJThomas wrote:mahira...
-
Googlerica
#129 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
tolerancija cega !?S4mpion wrote:Pa ne priča čovjek samo o bogatstvu, već uopšteno kako je ženska tolerancija puno manja od muške.Googlerica wrote:
ovo je obican stereotip koji mozda jos djeluje u biH ,gdje zene traze savrseno bogatog muskarca da ih izdrazava![]()
treba traziti onoliko koliko ti mozes ponuditinema potrebe nabrajati
-
Mlad i Nevin
#130 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Žene spavaju sa muškarcima koje same biraju, a muškarci spavaju sa ženama koje im daju. (Ograđujem se od izuzetaka)
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
-
staradis
#131 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Mlad i Nevin wrote:Žene spavaju sa muškarcima koje same biraju, a muškarci spavaju sa ženama koje im daju. (Ograđujem se od izuzetaka)
- S4mpion
#132 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Svega vezanog za odabir partnera, a to nije samo bogatstvo.Googlerica wrote:tolerancija cega !?S4mpion wrote:
Pa ne priča čovjek samo o bogatstvu, već uopšteno kako je ženska tolerancija puno manja od muške.
-
Googlerica
#133 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
nije tacno,neko bira,neko ne biraS4mpion wrote:Svega vezanog za odabir partnera, a to nije samo bogatstvo.Googlerica wrote:tolerancija cega !?S4mpion wrote:
Pa ne priča čovjek samo o bogatstvu, već uopšteno kako je ženska tolerancija puno manja od muške.
-
zippoo87
#134 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
ubo si u sridu mladiMlad i Nevin wrote:Žene spavaju sa muškarcima koje same biraju, a muškarci spavaju sa ženama koje im daju. (Ograđujem se od izuzetaka)
- S4mpion
#135 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Jeste tačno, bogatstvo nije jedini faktor pri odabiru.Googlerica wrote:nije tacno,neko bira,neko ne biraS4mpion wrote:
Svega vezanog za odabir partnera, a to nije samo bogatstvo.
-
Googlerica
#136 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
pisem o glagolu birati,ne o biranju bogate osobe ,vec o biranju ili NEbiranju bilo cega u vezi druge osobeS4mpion wrote:Jeste tačno, bogatstvo nije jedini faktor pri odabiru.Googlerica wrote:nije tacno,neko bira,neko ne biraS4mpion wrote:
Svega vezanog za odabir partnera, a to nije samo bogatstvo.
i muskraci biraju,zar ne
- Capajebo
#137 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Nije tacno, sto se onda svaka ne uda kad hoce?kiki-miki wrote:Žene uvijek biraju![]()
![]()
Oni uzimaju štagod im se ponudi
Musko nece birati kad im nudite svoje tijelo, al' vas u kompletu... hoce, i te kako hoce
- Capajebo
#138 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Prije ce biti, zene biraju od onoga sto im se ponudi, a muskarci biraju kome ce se ponuditi 
-
Googlerica
#139 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
nije tacno , jer i zena i muskarac mogu dozivjeti da su birani ili da biraju ,ovisi od situacijeCapajebo wrote:Prije ce biti, zene biraju od onoga sto im se ponudi, a muskarci biraju kome ce se ponuditi
- Capajebo
#140 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Kljucna rijec "mogu dozivjeti", dakle iznimke koje potvrdjuju pravilo.Googlerica wrote:nije tacno , jer i zena i muskarac mogu dozivjeti da su birani ili da biraju ,ovisi od situacijeCapajebo wrote:Prije ce biti, zene biraju od onoga sto im se ponudi, a muskarci biraju kome ce se ponuditi
- kloniran
#141 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Capajebo wrote:Nije tacno, sto se onda svaka ne uda kad hoce?kiki-miki wrote:Žene uvijek biraju![]()
![]()
Oni uzimaju štagod im se ponudi![]()
Musko nece birati kad im nudite svoje tijelo, al' vas u kompletu... hoce, i te kako hoce
- klixoris
#142 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Ja vala nikad nisam uzimao sta god mi se ponudi. Jesam, birac sam i zbog toga nisam bio *ebac al ako nista, nisam ga trpao u razne hajfise od zena... pa da se kasnije za glavu hvatam sa "cim" sam spavao... Bolje i desanka nego neka "prva pomoc" od zenskakiki-miki wrote:Žene uvijek biraju![]()
![]()
Last edited by klixoris on 12/04/2014 18:24, edited 2 times in total.
-
Googlerica
#143 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
nisu to iznimke,obe varijacije se mogu desiti svakomeCapajebo wrote:Kljucna rijec "mogu dozivjeti", dakle iznimke koje potvrdjuju pravilo.Googlerica wrote:nije tacno , jer i zena i muskarac mogu dozivjeti da su birani ili da biraju ,ovisi od situacijeCapajebo wrote:Prije ce biti, zene biraju od onoga sto im se ponudi, a muskarci biraju kome ce se ponuditi
- Capajebo
#144 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Uzmi prosjecni kafic/club, muskarci i cure prilaze 50:50, jel tako?Googlerica wrote:
nisu to iznimke,obe varijacije se mogu desiti svakome
Zene inace prauzimaju incijativu isto koliko i muskarci, jel tako?
Malo realnosti ti nece skoditi, i nece ubiti tvoju zenstvenost, cak sta vise...
-
Googlerica
#145 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Capajebo wrote:Uzmi prosjecni kafic/club, muskarci i cure prilaze 50:50, jel tako?Googlerica wrote:
pa o tome pisem
- Capajebo
#146 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Sa prve dvije recenice sam bio ironican, a to sto ti fkt mislis da je tako mi dovoljno govoriGooglerica wrote:Capajebo wrote:Uzmi prosjecni kafic/club, muskarci i cure prilaze 50:50, jel tako?Googlerica wrote:
pa o tome pisemoba pola su dozivjela da biraju ili da budu izabrani,ovisi jednsotavno od mase faktora:raspolozenja,lokacije,sto god
Ja nisam odavlen....
-
Googlerica
#147 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
ne mislim,evo citaj teme na forumu,o izbaranim ,ko bira,kako bira,zasto bira,nije bitno,ona on
to svi znamo,ralno receno
savjet: udalji se od jednostranosti
to svi znamo,ralno receno
Last edited by Googlerica on 12/04/2014 18:37, edited 1 time in total.
- kloniran
#148 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
klixoris wrote:Ja vala nikad nisam uzimao sta god mi se ponudi. Jesam, birac sam i zbog toga nisam bio *ebac al ako nista, nisam ga trpao u razne hajfise od zena... pa da se kasnije za glavu hvatam sa "cim" sam spavao... Bolje i desanka nego neka "prva pomoc" od zenskakiki-miki wrote:Žene uvijek biraju![]()
![]()
- Capajebo
#149 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Znam i previse ljudi sa foruma licno, da bih uzimao forum kao objektivnu i realnu kriticnu masuGooglerica wrote:ne mislim,evo citaj teme na forumu,o izbaranim ,ko bira,kako bira,zasto bira,nije bitno,ona on![]()
to svi znamo,ralno receno![]()
- klixoris
#150 Re: Izlazak iz tog famoznog "friendzone"
Pa vjeruj da jesam... Nisu mi to jednom rekli, kako jarani tako i zene... Vazda sam radije birao da malo sacekam da naleti ona na koju cu se bas naloziti, pa da to onda bude "dok se duge ne rastope". Bolje nego varijanta (kako vecina razmislja) bolje mu je svugdje nego u gacama... Nekad je fakat bolja i desankakiki-miki wrote:klixoris wrote:Ja vala nikad nisam uzimao sta god mi se ponudi. Jesam, birac sam i zbog toga nisam bio *ebac al ako nista, nisam ga trpao u razne hajfise od zena... pa da se kasnije za glavu hvatam sa "cim" sam spavao... Bolje i desanka nego neka "prva pomoc" od zenskakiki-miki wrote:Žene uvijek biraju![]()
![]()
Jedan si od rijetkih
Imam i ja neku vrijednost i ne prodajem se za svasta, treba i moju ki*u zasluziti