izlasci?!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

sure_alma

Post by sure_alma »

paauk wrote:
sure_alma wrote:sto se tice izlazaka u sarajevu to je danas veliki problem, iako imamo vise kafica nego ikad prije...ironicno ali istinito...
ja sam prije volila izaci u kolobaru, bas je bilo lijepo..fina raja su se skupljala i fina je basta bila...jedno vrijeme epoha je bila aktuelna ali onda katastrofa od konobara poput DURANA je otjerala i ono malo fine raje sto je dolazilo...
onda ispred ekonomije je bilo fino ljeti sjesti, ali i to su papci provalili i onda smo se i odatle razbjezali...
pab i central nikad nisam gotivila, previse mi je napucano i izvjestacno...
helem, slabo se sad vise i izlazi, a kad se izlazi onda se izabere neki fin restoran izvan sarajeva i tu se zameraci...
jos uvijek je tu popodnevna kafa ali to je gdje bilo na brzaka... :D
pozdrav svima
kako li su ovo provalili.... :roll: :roll: :roll: :D
hehe..ne pitaj moj ti... :lol:
whow

Post by whow »

Saian wrote:jedan moj prijatelj ima u Vrazovoj na dnu dole kod Raiffeisen banke stan na vrhu zgrade, stan je onako nista posebno, mali stanchic al' ima terasu ogromnu, a pogled odozgo na Skenderiju, Vrace, Jevrejsko groblje, a lijevo je korito Miljacke i obala, divota, a tek po noci, pa par pivica ili neko vino, pijuckanje, kvalitetna zahebancija, muzika, uh jedva chekam da dodjem u Sa :roll:
Pazi sad-Gay Scene in Sarajevo- A moj zet tvrdi da u Sarajevu nema homosa , trpanje , trpanje :D :D
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Qler wrote:pa zatvorio im se vistafon, sad se pomjerili blize gradu! :x

treba otvoriti jedan trzni centar, na alipasniom, da se povuku nazad, ozbiljno pocinju da ugrozavaju :D:x

strah me ako krenu dalje! :D:D
A ti mora da zivis u elitnom dijelu jos elitnijeg grada... :x
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Al to je stvarno nevjerovatno!
Nema veze kakvo je vrijeme, kisa, sunce, hladno, lijepo, oblacno, tamo je uvijek prepuno!!! Ne kontam uopce u cemu je fazon. Reko bi covjek da u baste ispred Villa Parka izlazi pola grada!
Nisam isla pa ne znam kakve su im glave, al ne sumnjam, Buca je blizu.
I Boljakov isto... :)[/quote]

Prvo, nije uvijek puno narocito ne po kisi i drugo ne diraj mi c.vilu :x :x :x
Post Reply