Izjava predsjednika hrvatske Mesića

|N

Post by |N »

vidi_vidi_vidi wrote:
|N wrote:
vidi_vidi_vidi wrote: Slijedeci tvoje obrazlozenje. znaci da i u BiH treba dozvoliti Saudijcima, Irancima, Afganistancima, Pakistancima i ostalim da glasaju??? :shock: :shock:
Pretpostavljam da si se samo zajebavao sa ovim sto si napisao :D
Ja imam osjecaj da si se ti malo zajebo.Sta imaju saudijci ili pakistanci sa BIH ??? pojasni mi molim te.Ja cu tebi pojasniti sta imaju Hrvati iz BiH sa Hrvatskom .Maticna drzava svih Hrvata je Hrvatska,branili su je ,i obranili je .Hrvatski su drzavljani ne iz razloga sto im je netko poklonio drzavljanstvo ,kao BH koja je poklanjala tamo nekima iz Egipta i sto ja znam sve odakle.Hrvati imaju HR drzavljanstvo iz razloga sto su Hrvati,zato imaju i pravo glasa.
Pa imaju veze sto su to Bosanci katolicke vjeroispovjesti koji su od XIX vijeka zbog iste vjeroispovjesti (katolicanstvo) poceli da se izjasnjavaju kao Hrvati, a ne kao Bosnaci sto je bilo do tada. Dakle, drzavljanstvo su dobili na poklon :D
BH katolici su se uglavnom u BiH borili za Hrvatsku :(

Ovi koje sam pobrojao, po tom principu sto su muslimani, bi se mogli izjasnjavati kao Bosanci i glasati na BH izborima. :?

Po meni, ni "BH katolici" ili "BH Hrvati" :-) ne bi trebali glasati van BiH, kao ni oni koje sam pobrojao van svojih drzava.
Vidim ja da ti lupetas,prema tome nema koristi raspravljati stobom o tome.
Samo jedno ,zelje su jedno cinjenice su drugo.

Pozdrav od Hrvata ;)
vidi_vidi_vidi

Post by vidi_vidi_vidi »

|N wrote:
vidi_vidi_vidi wrote:
|N wrote: Ja imam osjecaj da si se ti malo zajebo.Sta imaju saudijci ili pakistanci sa BIH ??? pojasni mi molim te.Ja cu tebi pojasniti sta imaju Hrvati iz BiH sa Hrvatskom .Maticna drzava svih Hrvata je Hrvatska,branili su je ,i obranili je .Hrvatski su drzavljani ne iz razloga sto im je netko poklonio drzavljanstvo ,kao BH koja je poklanjala tamo nekima iz Egipta i sto ja znam sve odakle.Hrvati imaju HR drzavljanstvo iz razloga sto su Hrvati,zato imaju i pravo glasa.
Pa imaju veze sto su to Bosanci katolicke vjeroispovjesti koji su od XIX vijeka zbog iste vjeroispovjesti (katolicanstvo) poceli da se izjasnjavaju kao Hrvati, a ne kao Bosnaci sto je bilo do tada. Dakle, drzavljanstvo su dobili na poklon :D
BH katolici su se uglavnom u BiH borili za Hrvatsku :(

Ovi koje sam pobrojao, po tom principu sto su muslimani, bi se mogli izjasnjavati kao Bosanci i glasati na BH izborima. :?

Po meni, ni "BH katolici" ili "BH Hrvati" :-) ne bi trebali glasati van BiH, kao ni oni koje sam pobrojao van svojih drzava.
Vidim ja da ti lupetas,prema tome nema koristi raspravljati stobom o tome.
Samo jedno ,zelje su jedno cinjenice su drugo.

Pozdrav od Hrvata ;)
Vidim ja da ti je to sva argumentacija :D

Pozdrav Bosancu katoliku :D od jos jednog Bosanca :D
Post Reply