izjava na radio studio 88

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
juznibosanac

#1 izjava na radio studio 88

Post by juznibosanac »

Sta mislite o idiotu koji ovo izjavi narode: http://www.bosniaonline.org

(pretpostavljam da je istina)

Pozdrav
mostarac

Post by mostarac »

Haj ne seri majke ti. Radio 88 je najnormalniji radio u Mostaru. Svi smo mi nadrkani i tuzni i pomalo nervozni. Ohladite ljudi malo, a i ja sam bi trebao, jer me strah mogu svasta napisat.
juznibosanac

Post by juznibosanac »

radio studio 88 je fasisticki radio jer cijeli program se svede na to ako niste kao mi i ne volite sto mi onda ste papci, budale i sve drugo.

ko je papak pokazala je ova izjava. a onaj ko pusta boru corbu na radio koji je rekao @da i srbi moraju negdje da umoce@ nakon pitanja o slovanjima po bosni je isti kao i onaj sto je silovao.

ti brato uzivaj slusajuci radio 88 i broji dane dok ne odumru takvi kao ti. idi bola u norvesku ili svedsku gdje su takvi kao ti.
mostarac

Post by mostarac »

juznibosanac wrote:radio studio 88 je fasisticki radio jer cijeli program se svede na to ako niste kao mi i ne volite sto mi onda ste papci, budale i sve drugo.

ko je papak pokazala je ova izjava. a onaj ko pusta boru corbu na radio koji je rekao @da i srbi moraju negdje da umoce@ nakon pitanja o slovanjima po bosni je isti kao i onaj sto je silovao.

ti brato uzivaj slusajuci radio 88 i broji dane dok ne odumru takvi kao ti. idi bola u norvesku ili svedsku gdje su takvi kao ti.
promjeni frekvenciju ako ti se ne svidja. To je bar lako, a studio 88 je jedini urbani radio u Mostaru svidjalo se to tebi ili ne.
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

umro je mostar wrote:
juznibosanac wrote:radio studio 88 je fasisticki radio jer cijeli program se svede na to ako niste kao mi i ne volite sto mi onda ste papci, budale i sve drugo.

promjeni frekvenciju ako ti se ne svidja. To je bar lako, a studio 88 je jedini urbani radio u Mostaru svidjalo se to tebi ili ne.
Po cijim kriterijima ? Po tvojim ? Ti si neki vazan faktor, *urac, palac ?
Haj' sad po ono svoje pa se dobro mlatni u glavu da te to prodje. :D
juznibosanac

Post by juznibosanac »

naravno da mijenjam frekvenciju ali ponekad saslusam studio 88 pogotovo ujutro da vidim kakvih urbanih umisljenih krkakan ima i u mostaru.navodno urbanih, koji ne zna nti gramatiku a glas ko u pedercica.

slusaj ti to svoje sranje a u narednom ratu opet razguli iz grada supak.

i sta smeta sto se navija bosna bosna na utakmicama? koji k/... mu smeta sto se ne spominje hercegovina koja je pridruzena nazivu bosna tek prije stotinjak godina? onda da se zovemo bosna herecgovina i krajina i srednja bosna i......

i ti takvog pacenika i budalu slusas?

nadam se da ce ti takvi kao on uci u familiju budaletino
konyan

Post by konyan »

juznibosanac, sta je to taj lik rekao na radiju sto ga cini pederom i cetnikom.. Mozda mu samo patriotizam nije izrazen. :D
juznibosanac

Post by juznibosanac »

vjeruj da bi ti se zgadilo da ga slusas sat vremena i ne bi sebi mogao doci da postoji neko takav i da jos radi na nekom mediju makar kao portir.

ja nekad slusam i ne mogu se cudom nacuditi kakav je to idiot.
Bosanac sa dna kace

#9 Re: izjava na radio studio 88

Post by Bosanac sa dna kace »

juznibosanac wrote:www.bosniaonline.org
ja i svakakve stranice....
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
juznibosanac

Post by juznibosanac »

a i sada kaze njegov kolega na studio 88 13-10-2005 sati 14:09

"kako ce i navijati neki drugi za reprezentaciju kada u zenici bosnjaci skandiraju nacionalisticke parole..koje necu ni izgovoriti...........Imam ja punicu i punca u beogradu"

eto, i ja kazem svakakvog sajta ko kakve novine samo onaj prefiks im stoji cini mi se slusajuci ovu crkotinu iskompleksiranu na studiu 88.

odoh ja gledat film
juznibosanac

Post by juznibosanac »

da ne pricam da ga prati melodija od fasiste bore corbe "..pojest ce te brzo beogradske zveri" covjek koji je javno davao izjave kako muslimanke treba silovati.

eto mostarskog radio studio 88 gospodo
sliki

Post by sliki »

Ja ne znam da taj radio uopste i postoji, da li je urban, papanski ili nesto drugo, stvarno ne znam, ali ono sto znam je da mi je pun k....c ovih fasista i glupana, i porucujem tom voditelju da ide ne u Srbiju, Hrvatsku ili Bosnu nego u P.M odakle je nazalost i dosao. Vratices se tamo kad tad, glupane.
jaskotr

Post by jaskotr »

Ma hajd sto je taj radio u kurcu, ali http://www.danas.org/contact.aspx
tj slobodna evropa i njihova srbenda na čelu..

Dali su izvještaje o jučerašnjoj utakmici i to iz beograda, banja luke. Po njihovim reporterima odatle sve je prošlo OK!!!
privremeni

#14 Re: izjava na radio studio 88

Post by privremeni »

Bosanac sa dna kace wrote:
je.. radio, nikad cuo, al stranica je zahjeva zasebnu temu
:-) :lol:
Blahy

Post by Blahy »

konyan wrote:juznibosanac, sta je to taj lik rekao na radiju sto ga cini pederom i cetnikom.. Mozda mu samo patriotizam nije izrazen. :D
Ili je orijentisan ka bratskoj matici Srbiji :-?
Sob

#16 Re: izjava na radio studio 88

Post by Sob »

Baš sam čitao! Koje sranje od sajta! Podsjeća me na škrabanje iz Avaza. Zapravo ovi su možda i gori.
Blahy

#17 Re: izjava na radio studio 88

Post by Blahy »

Sob wrote:
Baš sam čitao! Koje sranje od sajta! Podsjeća me na škrabanje iz Avaza. Zapravo ovi su možda i gori.
Sve o Sob

Član od: 13 oct 2005

:zzzz:
Chopper_Horrace

#18 Re: izjava na radio studio 88

Post by Chopper_Horrace »

Sob wrote:
Ma zar mislis da ista moze prevazici onu dnevno-polticko-huskacku ovinu nazvanu avaz?
Onoj stranici fali jasna ideja sta kako i gdje...Isto mi djeluju nekako izgubljeno i zbunjeno... Dizajnom su ocito htjeli da priblize izgle web stranice sa izgledom stranice u dnevnim novinama ili cak neke zidne novine koje danas vidjamo.
Mozda bi i uspjeli u tome da malo smanje font hahah
Ovako izgleda isto nogom sklepana sto bi nas narod rekao...
Ili sto bu Bosanac sa dna kace rekao :zzzz: :zzzz: :zzzz:
juznibosanac

Post by juznibosanac »

slazem se za sajt. ne slazem se sa tim huskacki jer stvarno mislim da bosnjaci trenaju da vide sta ih je snaslo u proslosti od onih koji su im usadili u glavu da smo svi braca a odgajale ih gusle i ubij turcina pjesme dok nisu docekali trenutak.

o avazu nemam najbolje misljenje ali mi je bolji od dnevnog lista hrvatskog, od srpskog glasa. i uvijek ce biti sta god da pisao.

vama kojima nije ocito je neki cetnik trebao sestru odvesti u kakvu kucu na izivljavanje da se opametite. ili mater.

no srecom ima nas koji znamo sta smo i ko smo i srecom medju srbima imaju i oni ljudi poput milenkovica koji je veci bosanac nego pola bosnjaka, i jovan divjak i..... ima ih SRECOM dosta. ima jezgro za nastanak srpske nacije koja nece svakih 50-ak godina praviti genocid nad bosnjacima.
juznibosanac

Post by juznibosanac »

slazem se za sajt. ne slazem se sa tim huskacki jer stvarno mislim da bosnjaci trenaju da vide sta ih je snaslo u proslosti od onih koji su im usadili u glavu da smo svi braca a odgajale ih gusle i ubij turcina pjesme dok nisu docekali trenutak.

o avazu nemam najbolje misljenje ali mi je bolji od dnevnog lista hrvatskog, od srpskog glasa. i uvijek ce biti sta god da pisao.

vama kojima nije ocito je neki cetnik trebao sestru odvesti u kakvu kucu na izivljavanje da se opametite. ili mater.

no srecom ima nas koji znamo sta smo i ko smo i srecom medju srbima imaju i oni ljudi poput milenkovica koji je veci bosanac nego pola bosnjaka, i jovan divjak i..... ima ih SRECOM dosta. ima jezgro za nastanak srpske nacije koja nece svakih 50-ak godina praviti genocid nad bosnjacima.
Liska

Post by Liska »

Ovo je cudo komentar. Nazvati fasistickim radio koji je medju prvima rusio granice u Mostaru, radio koji hrvatski ekstremisti nazivaju balijskim a bosnjacki ustaskim je samo jos jedan dokaz kako smo nisko pali. :x
Svasta!!!
Post Reply