citavo vrijeme pricas sta cemo sa srbima necemo tako ne zaboravite sta su uradili a sad necemo o tome kako je nastala_Sarajka wrote:
Pa o čemu ću ?Dok mi dodjemo u BiH do povoljnog riješenja pitanja nacionalnih manjina proteći će još mnogo vode Miljackom.Evo uzmi RS, manji entitet, konstitutivni narodi Bošnjaci i Hrvati su obespravljeni u punom smislu te riječi.Počevši od imena Republika Srpska, dakle republika Srba, pa nadalje.Nećemo putovati vremeplovom u blizu povijest i njen nastanak.Fokusirajmo se na povratak raseljenih, njihovo zapošljavanje i obnovu mjesta stanovanja.
Počnimo dakle od ključnih pitanja i njihovog riješenja, pa ćemo doći i do pitanja nacionalnih manjina.
Treba osigurati neku podlogu odnosno temelj i usvojiti osnovna načela demokracije, pa tek onda raspravljati o sporednim pitanjima.Pa ćemo onda raspravljati o konstitutivnosti i povoljnostima odnosno nedostatcima.
Ovako, nemaš ni bicikl, a maštaš o BMW-u.
Odnosno ne poštuju se osnovna načela i prava.
pa nastala je dejtonom i potpisom ona 3 smrada a alija udario pecat sto ga onaj nislija trazi na priznanje entiteta srpska
pa onda kazes fokusirajmo se na povratak a "maloprije" mi govoris gdje ce se vratiti kako je onima koji su vec vraceni
ovako nemam bicikl jer ga znam voziti samo pravo ne mastam o bmw-u imam pezo al nisam ni na cijem lezo
za koga ti navijas pa da odemo na kafu a poslije svadja mozemo i ljubav voditi