Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sirmelle wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem za pola ovih komentara koje čitam!!!!
Ljudi, to je dijete, nevjerovatno mi je da se možete šprdati i šegačiti sa ovim
Kad sam bio mali, babo me sve baco u zrak, pa me hvatao u slobodnom padu... a svi se crkavali od smijeha...
Jednom je zaboravio da me bacio... otiš'o u kuhinju po popeljaru...
komi wrote:nemojte se ljutiti ali ja mislim da će ovo dijete bolje proći u životu od onog koje roditelji suviše paze i čuvaju
komi,ti bi sutra uradio sopstvenom djetetu,zar mislis da je ovo odlicna metoda celicenja djeteta traumama ,ocevidno vrlo malo znas o dejcijoj psihologiji , ne mogu vjerovato kako rezonujes
sirmelle wrote:Ja fakat ne mogu da vjerujem za pola ovih komentara koje čitam!!!!
Ljudi, to je dijete, nevjerovatno mi je da se možete šprdati i šegačiti sa ovim
eVO I NOVIH INFORMACIJA: "Iz ureda za odnose sa javnošću Federalnog MUPa poručuju da je istraga u toku, i da se kreće pozitivnim smjerom, te da će FMUP uskoro informirati javnost sa rezultatima istrage."
samo sam usporedio roditelje koji djecu drže pod staklenim zvonom i ovo dijete...
dva extrema u kojem mislim da će ovaj mali biti gazija i da će sve lemati oko sebe i pokazati ljubavi svijetu koliko je dobio u kući = malo
dakle idealan za bosne
komi wrote:dajte ba ljudi smijem li reći svoje mišljenje
samo sam usporedio roditelje koji djecu drže pod staklenim zvonom i ovo dijete...
dva extrema u kojem mislim da će ovaj mali biti gazija i da će sve lemati oko sebe i pokazati ljubavi svijetu koliko je dobio u kući = malo
dakle idealan za bosne
Događaj koji je zgrozio kako našu tako i javnost u regiji, zlostavljanje dječaka na putu prema Fojnici je bio prilika da naša Policija opkaže svoju efikasnost i učinkovitost. Unatoč oskudnim i dijelom i opgrešnim informacijama, pripadnici FUPa pronašli su zlostavljača djeteta, i protiv njega podigli optužnicu.
Nadam se da će i Tužilaštvo pokazati isti nivo profesionalnosti i odgovornosti i odrediti najvišu kaznu u okviru Zakona za ovog luđaka
maya83 wrote:Događaj koji je zgrozio kako našu tako i javnost u regiji, zlostavljanje dječaka na putu prema Fojnici je bio prilika da naša Policija opkaže svoju efikasnost i učinkovitost. Unatoč oskudnim i dijelom i opgrešnim informacijama, pripadnici FUPa pronašli su zlostavljača djeteta, i protiv njega podigli optužnicu.
Nadam se da će i Tužilaštvo pokazati isti nivo profesionalnosti i odgovornosti i odrediti najvišu kaznu u okviru Zakona za ovog luđaka
... te da ce ga osim zatvorom odrati i rinancijski tako da proda i krov na glavom da plati. Nas narod je takav - vise ih boli ako im drzava uzme 1KM iz novcanika nego 1 godinu zivota (u zatvoru)
1. ČLAN 219 KZ FBiH" ZAPUŠTANJE ILI ZLOSTAVLJANJE DJETETA ILI MALOLJETNIKA "
(Roditelj, usvojitelj, staratelj ili druga osoba koja grubo zanemaruje svoje funkcije zbrinjavanja ili odgoja djeteta ili maloljetnika, kaznit će se kaznom zatvora od 3 mjeseca do 3 godine)
Član 323.
Izazivanje opće opasnosti
Ko požarom, poplavom, eksplozijom, otrovom ili otrovnim plinom, ionizirajućim
zračenjem, motornom silom, električnom ili drugom energijom ili pucanjem iz vatrenog
oružja ili kakvom opće opasnom radnjom ili opće opasnim sredstvom izazove opasnost za
život ljudi ili imovinu većeg opsega, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri
godine.