ne razumijem ,anonimnost se moze sacuvati,smao se posalju fokte stanci milicijekurty wrote:nekad to moze biti samo losa strana sto je neko nekog slikao prilikom neke idiotske radnjeljubav_aha wrote:![]()
![]()
![]()
uhvaceni su foto aparatom,to je dobar i cvrst korak daljnje istrage,ovo zaista nije normalno
Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
- ljubav_aha
#26 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
- kurty
#27 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
to jeste...ako se MOZE sacuvati...ljubav_aha wrote:ne razumijem ,anonimnost se moze sacuvati,smao se posalju fokte stanci milicijekurty wrote:nekad to moze biti samo losa strana sto je neko nekog slikao prilikom neke idiotske radnjeljubav_aha wrote:![]()
![]()
![]()
uhvaceni su foto aparatom,to je dobar i cvrst korak daljnje istrage,ovo zaista nije normalno
Znaci, ovdje je to moguce uraditi...citatelj nekog portala uslika, dao na portal, oni ili taj citatelj policiji proslijedili..i to je to...
Ima i situacija, gdje anonimnost nije zagarontovana, pa veci belaj sebi covjek napravi, kad uslika tako nesto...
- ljubav_aha
#28 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
kurty wrote: to jeste...ako se MOZE sacuvati...
Znaci, ovdje je to moguce uraditi...citatelj nekog portala uslika, dao na portal, oni ili taj citatelj policiji proslijedili..i to je to...
Ima i situacija, gdje anonimnost nije zagarontovana, pa veci belaj sebi covjek napravi, kad uslika tako nesto...
uvijek postoje nacini da se sacuva anonimnost
- kurty
#29 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Ma nije to sad tema... Uglavnom, ko god da je slikao, cetitke, a nadam se da ce brzo doci do Policije i drugih sluzbi
- kokuz_sa
#30 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
tema napravljena u 21h sada vec 02h
komentara jedva 2 stranice..
al da je nesto o spasavanju cuka i maca..vec bi bilo 25364 komentara i isto toliko stranica teme..
al da je nesto o spasavanju cuka i maca..vec bi bilo 25364 komentara i isto toliko stranica teme..
- kurty
#31 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
nek si se ti tuspasio na ovoj temikokuz_sa wrote:tema napravljena u 21h sada vec 02h
- ljubav_aha
#32 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
cestitka osobi koja je fotkala i postavila na internetkurty wrote:Ma nije to sad tema... Uglavnom, ko god da je slikao, cetitke, a nadam se da ce brzo doci do Policije i drugih sluzbi
bas takokokuz_sa wrote:tema napravljena u 21h sada vec 02h
- kokuz_sa
#33 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
ne skreci s teme..ozbiljna jekurty wrote:nek si se ti tuspasio na ovoj temikokuz_sa wrote:tema napravljena u 21h sada vec 02h
-
maya83
#34 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
ja sam uvjerena da će ih policija pronaći, ali je pitanje šta će biti kasnije? s obzirom kakv nam je sistem, bojim se da će ih sudija samo naružiti i ostaviti dijete sa njima...
- Cholina_Lokica
#35 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
da li je uopste iko ovo proslijedio policiji, ili je samo objavljeno na portalima ovako?
- potpuni stranac
#36 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
a šta reći, bolesnik osuđuje bolesnika.............atko wrote:Nevjerovtna moc zapazanja momci ... pored djeteta kojem zivot visi o koncu vi vidite G2, "opticki zum" itd ... jebo ti nas
- muha_sa
#37 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
karanana---kakve veze ima marka auta s temomkaranana wrote:ok, kondomi su off, povecalo je interesantno ali moglo se zaobici, ali za neku vrstu zavrsetka price je sada zaduzena policija i ne znam sta konkretno mi mozemo razgovarati i rjesiti.
ali izvinite, mozete me nazvati diskriminatorom, mozete me nazvati kako hocete, ali ovo sa golfom 2 je definitivno tako kako se i javljaju stereotipi, ali je tacno. koje ste vi auto vidjeli kada ste procitali naslov? jeste li mozda vidjeli mercedes, kakav novi dzip, opela, volvo, kiu, chevroleta....?
majmuna u Armanija obuci on ostaje majmun.
da--i ja vozim G2.nemam para za novo a vozim vec 40.godina po ovom gradu i nikad ni djelic mozga mi u mene nije pomislio da napravi neku glupost--posebno iživljavanje za volanom.
- GAU 8
#38 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Joj sto ne mogu ove sto su donedavno vozili G2 themselves,Alfons Kauders wrote:zasto sam znao da ce na slici biti jebeni golf 2?
pa sada lijece komplekse.
- GAU 8
#39 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
kokuz_sa wrote:tema napravljena u 21h sada vec 02h
Licemjerstvo
- HAVANA
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#41 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
vidim na naslovnici avaza jutros ovu vijest
biće nešto??
biće nešto??
- Pikaboo
#42 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Jadno dijete,ko zna sta mu se sve do sada izdesavalo ...
- muha_sa
#43 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
nisam gledao slike niti cu--dovoljan mi je naslov da skontam da je nešto strašno.
-nemam baš nerava na bacanje,al je žalosno da se komentari svode na marku auta
-štaŠ
mjerilo vrijednosti,inteligencije,kulture i finog ponašanja je marka auta kojeg doticni vozi
da bog mili sacuva.
-nemam baš nerava na bacanje,al je žalosno da se komentari svode na marku auta
-štaŠ
da bog mili sacuva.
- Cholina_Lokica
#44 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
ne kakite i jedan i drugi...GAU 8 wrote:kokuz_sa wrote:tema napravljena u 21h sada vec 02h
al da je nesto o spasavanju cuka i maca..vec bi bilo 25364 komentara i isto toliko stranica teme..![]()
![]()
![]()
![]()
Licemjerstvo
ko svako malo prokomentarise temu o zlostavljanju zivotinje, kurty, atko i Dile, ko se ovdje najvise haman javljao, isto to troje...
eto sad raspravljajte o autu i cime je slikano, vidim da vam to ide bolje od ruke nego to da se zabrinete u kakvom drustvu zivite, gdje je sasvim normalan svaki oblik zlostavljanja i ubijanja, pocnu sa psima i mackama i zavrse ovako
fuj
- Pikaboo
#45 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Cudi me da GAU nije rekao "Zakon jaceg" .
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#46 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
manite se prepucavanja i neprikladnih komentara. upozorenje!
willson- tebi pogotovo
willson- tebi pogotovo
-
photo
#47 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
uzeo si mi rijec iz usta.kokuz_sa wrote: al da je nesto o spasavanju cuka i maca..vec bi bilo 25364 komentara i isto toliko stranica teme..
za cuke u rijeci PETA daje nagradu od 10.000 dolara da se identifikuje djevojka, hrvatski jutarnji pise danima o tome, svi se zgrazavaju i osudjuju djevojku, policija radi istragu kao da se radi o masovnom ubistvu, na forumima svi pljuju po njoj i cude se kako je to moguce a kada jedno govno od covjeka drzi dijete u pokretu izbacno kroz prozor, onda ljudi pisu o golfu 2, da li je vozac auta iza trebao fotografisati taj dogadjaj ili ne i slicne pizdarije.
a to sto je dijete moglu ispasti u svakom trenutku, razbiti glavu i poginuti ili ostati nepokretno, TO OVDJE NIKOGA NIJE BRIGA.
vise su se ljudi zgrazavali nad onim zivotinjama nego nad ovim djetetom.
radi se o DJETETU
boze sacuvaj kakvi smo postali, da su ljudi postali nebitni u nasim zivotima i da nas nije briga za bespomocnom djecom ali nas je briga za bespomocnim cukama.
gadi mi se ovo licemjerstvo od ljudskog roda.....
- GAU 8
#48 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Sta Dile i ti radite ovdje?Pikaboo wrote:Cudi me da GAU nije rekao "Zakon jaceg" .
Tema je o djetetu - ljudskom.
Nije o kučićima.
Ja se nisam javljao na ovaj thread, jer i sam sam roditelj i preosjetljiv na ovo.
Ali me izbacilo iz kolosijeka kada je pocelo biti relevantno koji je auto i kako je slikano, a ne sta se zapravo desilo.
I nadam se da je fotograf pozvao policiju, ili da policija bar ima dovoljno odgovornosti i na osnovu reg. oznake kazne vozaca.
- potpuni stranac
#49 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
šta očekivati od nekoga ko nema djece i čija je glavna preokupacija u životu koje će auto kupiti, koliko kubika, sa spojlerila ili bez i sl.GAU 8 wrote:Sta Dile i ti radite ovdje?Pikaboo wrote:Cudi me da GAU nije rekao "Zakon jaceg" .
Tema je o djetetu - ljudskom.
Nije o kučićima.
Ja se nisam javljao na ovaj thread, jer i sam sam roditelj i preosjetljiv na ovo.
Ali me izbacilo iz kolosijeka kada je pocelo biti relevantno koji je auto i kako je slikano, a ne sta se zapravo desilo.
I nadam se da je fotograf pozvao policiju, ili da policija bar ima dovoljno odgovornosti i na osnovu reg. oznake kazne vozaca.
- Pikaboo
#50 Re: Iživljavanje nad djetetom-pronaći krivce i kazniti ih!
Ja cu reci ovo i idem sa ove teme.Zivot zivotinje nije vrijedniji od zivota ljudskog bica, niti je zivot ljudskog bica vrijedniji od zivota zivotinje.Ko god misli suprotno spreman je uciniti svasta i jednoj i drugoj vrsti.