Ho ho ho, pozdrav u okviru sedmične akcijezengi wrote:ali nesto me kopjuter zeza pa nemogu da uplodiram.
Anonymous
Moderator: anex
Ho ho ho, pozdrav u okviru sedmične akcijezengi wrote:ali nesto me kopjuter zeza pa nemogu da uplodiram.
Pozdrav i tebi brate!!!Cober wrote:Ho ho ho, pozdrav u okviru sedmične akcijezengi wrote:ali nesto me kopjuter zeza pa nemogu da uplodiram.![]()
![]()
![]()
![]()
Anonymous
Ako ga je neko izgubio, danas bi trebao biti prebacen u PracuSamprotivsviju wrote:Vidjeh danas Rotvajlera muzijaka sa srebrenom oglicom/lancicem na vratu u parku na MD-u... pario se sa nekom lutalicom
ja ga vidjeh u ponedjeljak, predivno izgleda, rekao bih da nije mnogo star ili da je sitnije gradje... jbg prolazio sam autom pa nisam nista mogao uciniti, ali onog jadnicka bi sevap bio skloniti sa ulice da ga nesto ne zgazi...minjonja wrote:jel jos neko vidio onog jadnicka njemackog ovcara sto trenutno luta u nedzaricima?![]()
ma da ti srce pukne. tacno vidis da je bio kucni. ne snalazi se na ulici nikako. nadam se da nije udaren dosad.

jurgen wrote:Udomljen je

Vracen vlasnikuCholina_Lokica wrote:
Pronadjen ovaj pas, ima povodac, nekome je zbrisao, trenutno je kod jedne djevojke u dvoristu ali u 14h ce ga morat pustiti. Ako neko zna ciji je neka se javi