Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pasiflora wrote:I dalje ga voda. Nije taj sa Dobrinje.
@teAmica, gdje si ga nasla, u kom dijelu grada?
Uh, drago mi je da nije taj s Dobrinje u pitanju..
Trebalo bi ove slike postaviti po grupama na fb..
Postavljala... i ništa. Ima još jedan pokušaj za udomljavanje u Njemačkoj, ako ne uspijem, morat će nazad na ulicu, a bojim se da mu ulica glave ne dođe
U Dzemala Bijedica ulici,prekoputa Zice luta cistokrvi rotvajler, nahranjen je, al nazalost nemam mogucnosti da ga udomim. Cini se da nije dugo na ulici, maza je i razigran.
Uprvo vidjeh Njemackog ovcara, plava ogrlica...ne mogu reci jel muzijak ili zenka (vidjeo sam iz daljine)...nalazi se na Marin Dvoru, kod MUPa zadnji put vidjen..
zvrk wrote:HITNOOO SE TRAZI VLASNIK zlatnog retrivera/labradora.Ima veliki plavi okovratnik i jako je umiljat.P
Molim vas da sto prije reagujete prije nego sto pas bude ozljedjen od mrzovoljnih ljudi!! Hvala
Danas pas nije u Hrasnom nego na Marijin Dvoru
a zato ga danas nije bilo na vilsu (ako mislimo na istog, povelik je i cupav )
nesto se bajagi iskezio na bastu, al' kad je vidio da ga ne ferma, produzio je dalje hehe
Friesian wrote:sta je zlatni retriver ili je labrador retriver..? da se zna sta da se eventualnom vlasniku kaze..
opet kazem, ako mislimo na istog, izgleda kao zl. retriver, samo dosta veci od "standardnog" ili mi se cini takav jer je dugodlaki.. prije par dana je jos i bio cist, sad je sav prljav, dusa draga znaci da je nedavno izgubljen/izbacen..
Izgubljen Njemački Bokser-ženka (tigrasta). Odaziva se na ime Vendi,i ima crvenu ogrlicu. Nestala je iz centra grada,tačnije ulica Koševo (druga Gimnazija). Molim vas ako je primjetite nazovite na broj telefona vlasnika Deni 061 997 327.Hvala.
edit: pronadjena je, hvala Bogu
jel se ikad javio neko da trazi retrivera? ja sam jucer jednog vidjela, duza dlaka, krupan, predivne naravi. imao je neku ofucanu ogrlicu, sigurno mu neko naknadno stavio.
Na Alipasinom polju preko puta televizije se vrzma Njemacki ovcar, muzjak. Zna sjesti na komandu (ocigledno neciji), ima na vratu kraste koje upucuju na to da je bio vezan nekom zicom ili tankim kanapom. Nahranjen, ali nemam gdje da ga sklonim.
vom Kalidorf wrote:Na Alipasinom polju preko puta televizije se vrzma Njemacki ovcar, muzjak. Zna sjesti na komandu (ocigledno neciji), ima na vratu kraste koje upucuju na to da je bio vezan nekom zicom ili tankim kanapom. Nahranjen, ali nemam gdje da ga sklonim.
Prije pola sata otprilike sam vidjela njemačkog ovčara kod Procredit banke u Branilaca grada (ona gore bliža Hotelu Evropa - ne znam ima li još koja u toj ulici), izgledao je totalno zbunjeno gledajući u lica prolaznika očito očekujući nekog . Nije neuhranjen, lice mu je malo tamnije i jednom rječju zaista je predivan. Nisam se mogla zaustavljati, ali na prvi pogled se čini da je izgubljen ili ostavljen...kreće se u krugu od 5m gore dole....i čeka...
Nije taj Pakice, ovaj je tamniji i onako omanji. Ma nije ga niko izgubio nego ga neko izbacio..... kao i obicno.
Imam i sliku ali nesto me kopjuter zeza pa nemogu da uplodiram.
ja sam danas u mahali (bjelave) vidjela odraslog NJ.O. sa crvenom/bordo ogrlicom sa nekim nitnama.. muzjak, pa eto AKO ga neko trazi, nek' dodje kod mene u mahalu
pakica_ wrote:ja sam danas u mahali (bjelave) vidjela odraslog NJ.O. sa crvenom/bordo ogrlicom sa nekim nitnama.. muzjak, pa eto AKO ga neko trazi, nek' dodje kod mene u mahalu
Bilo več na nekoj ranijoj temi. Traži neko. Potraži ako ti se da.