Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedna wrote:A pocela je i Big Mama... Kako je tek na simpaticna
Zamislite show "United: Izgubljeni kod Big Mame Operacijom Trijumf traže Velikog Brata - Survivor"
Kojim danima big mama ide na obn-u?
Pa garant ce ici svakodnevno bar 5-6 puta, plus reprize svu noc...
A sigurno ce se i nakon zavrsetka reprizirati jos dvije godine minimalno
koliko god Debela Mama bila lose makar je dobro uradjeno,kuca lici na nesto,ono ispred kuce isto je ok kada je islo sad u subotu,mislim show je uzas u svakom slucaju ali kad vidis IZGUBLJENE,meni se povraca,muka mi je,stid me je da gledam,tako jadno uradjeno,tako jadni takmicari,ono je uzas,zalosno,nemam rijeci stvarno dno dna ali bas...DNO DNA,nikada nista gore nije bilo na nasim TV ekranima od izgubljenih,cak ni 95 godine...ta mama je za ovo show...mada trebali su otkupiti licencu za Big Brother koji je prije 15 godina bio hit po svijetu,mi ga jos UVIJEK nismo imali,ustvari jesmo sa Srpskim koji je dobro uradjen,od kuce,studija,voditelja i svega i ako ne pratim toliko tu vrstu programa...a ovo kod nas je ocaj...OT je ok show mada i to je sve Srbi rade...nista,jadno sve u svemu nikad nije bilo gore
Malo pogledah ovaj cirkus, kontam neko ce nesto provaliti, kad fakat to se i desi! Igraju drzava-gradova i kaze ona krava Mirela, kako li se zove, ima planinu i zove se: Nahorina. AJJJJJ cuj NNNahorina hahaahahahah. Jos se i svadjala da postoji
Zux wrote:Malo pogledah ovaj cirkus, kontam neko ce nesto provaliti, kad fakat to se i desi! Igraju drzava-gradova i kaze ona krava Mirela, kako li se zove, ima planinu i zove se: Nahorina. AJJJJJ cuj NNNahorina hahaahahahah. Jos se i svadjala da postoji
hahahahah...Pa moras priznati da zvuci kao planina...hahahha...Osim toga doticna je napisala da je biljka "Grancica"...ahhahahahah
Zux wrote:Malo pogledah ovaj cirkus, kontam neko ce nesto provaliti, kad fakat to se i desi! Igraju drzava-gradova i kaze ona krava Mirela, kako li se zove, ima planinu i zove se: Nahorina. AJJJJJ cuj NNNahorina hahaahahahah. Jos se i svadjala da postoji
hahahahah...Pa moras priznati da zvuci kao planina...hahahha...Osim toga doticna je napisala da je biljka "Grancica"...ahhahahahah
koji show...
znaci brate kale ne mogu da verujem,haHHaahahahahahahahaaha...
tuga,al opet treba bit optimista mogloj bit i gore....
nego ono sto me buni,i ne kontam,jel stvarno sarajlije vise ne piju pivcek,vincek i tako to....jer su ovi opako nafurani na onu ko pricu kaki ba alkohol gluho bilo,a vidim i za muziku pjevaju da te nije alija(neam nis protiv te pjesme,al je malo prebezze i pre bosnjacki,za jednu emisiju zabavnog karaktera,ako me razumijete)..
i who the f..k is suad?????nikad cuo,sta radi taj tip?izgleda malkice fazno pomjeren...
primus-1 wrote:koji show...
znaci brate kale ne mogu da verujem,haHHaahahahahahahahaaha...
tuga,al opet treba bit optimista mogloj bit i gore....
nego ono sto me buni,i ne kontam,jel stvarno sarajlije vise ne piju pivcek,vincek i tako to....jer su ovi opako nafurani na onu ko pricu kaki ba alkohol gluho bilo,a vidim i za muziku pjevaju da te nije alija(neam nis protiv te pjesme,al je malo prebezze i pre bosnjacki,za jednu emisiju zabavnog karaktera,ako me razumijete)..
i who the f..k is suad?????nikad cuo,sta radi taj tip?izgleda malkice fazno pomjeren...
Suad je nekada vodio jako popularnu radio emisiju "Insomnija" na "Ifm" Radiu, ne znam jesi li je nekada slusao ali bilo je jako dobra!!!....Tako ja znam tko je on a za ostale !!!!!
primus-1,ne zajebaji pa zna se da je Hayat bošnjačko ,vehabijska,
ultra nacionalna ,primitivna televizije.Pa tu se samo kahveniše,još malo pa kuran će učiti.Dvije face znam-Mirela,kafanska pjevaljka,uradila sise za 5500km i Mersiha Sefić dobrinjska fufica,samozvana manekenka i krepanija od svake manekenke.
zoni, Suad i Dado su po mome misljenju favoriti..
Amil previse pametuje upotrebljavajuci u jednoj rečenici 48 puta rijec SHVATAS.. Pa naravno da shvataju čovječe, nisu debili..
ali je mirza vranj bila najbolja.ne znam zasto je izbacise.dosta ljudi misli da su to namjerno uradili da se malo prasina digne
Ja navijem sat da me budi nekad u 2-3 posle ponoci da bih mogla gledati 15 minuta show-a jer sam u americi i tako sam se zarazila sa Izgubljenima...ne samo ja nego i moja mati....pa mi smo sve u kuci zanemarile kad pocinje Show..kod nas je u pola 10 ujutro ili u 1 posle podne ili u pola 3 posle ponoci show....mi smo naj izgubljenije....
sto se tice kandidata.. Memo mi je haos kad pocne plesati i ruke zabacivati-ja bih da on pobijedi....Dado se udvara Mireli iz tog razloga samo zato sto je ona po mom misljenju easy-to-get...Tajci je super....Azemini nije mjesto tamo ali neka je drze bas radi toga...
Sve u svemu na pocetku sam mislila da ce biti dosadan show ali je pocelo biti interesantno...samo sta mi se ne svidja je sto imaju ipak sve na raspolaganju i nisu mi bas jako izgubljeni dok oni mogu otic do sarajeva i dok oni imaju tv u kuci...i jos nesto... NIKAKO nisu organizovani....
zoni, Suad i Dado su po mome misljenju favoriti..
Amil previse pametuje upotrebljavajuci u jednoj rečenici 48 puta rijec SHVATAS.. Pa naravno da shvataju čovječe, nisu debili..
ali je mirza vranj bila najbolja.ne znam zasto je izbacise.dosta ljudi misli da su to namjerno uradili da se malo prasina digne
Ja navijem sat da me budi nekad u 2-3 posle ponoci da bih mogla gledati 15 minuta show-a jer sam u americi i tako sam se zarazila sa Izgubljenima...ne samo ja nego i moja mati....pa mi smo sve u kuci zanemarile kad pocinje Show..kod nas je u pola 10 ujutro ili u 1 posle podne ili u pola 3 posle ponoci show....mi smo naj izgubljenije....
sto se tice kandidata.. Memo mi je haos kad pocne plesati i ruke zabacivati-ja bih da on pobijedi....Dado se udvara Mireli iz tog razloga samo zato sto je ona po mom misljenju easy-to-get...Tajci je super....Azemini nije mjesto tamo ali neka je drze bas radi toga...
Sve u svemu na pocetku sam mislila da ce biti dosadan show ali je pocelo biti interesantno...samo sta mi se ne svidja je sto imaju ipak sve na raspolaganju i nisu mi bas jako izgubljeni dok oni mogu otic do sarajeva i dok oni imaju tv u kuci...i jos nesto... NIKAKO nisu organizovani....