Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas dok sam setala svog psa, sam srela 2 djecaka koji su upravo nasli zenkicu na ciglanama kod Americke Ambasade (ulica Husrefa Redzica oko 5 popodne) i koja je imala ogrlicu. Mala je rastom i stara oko 6 mjeseci po mojoj procjeni. Imala sam foto aparat kod sebe pa sam je slikala i uzela broj telefona od djecaka koji ce gledati da je nekako vec zbrine dok se ne nadje vlasnik (moguce da je neko i izbacio na ulicu?)
U svakom slucaju bila bih Vam jako zahvalna ako bi mogli na forumu objaviti slike, opis, lokaciju i broj telefona djecaka Orhana koji ce imati vise informacija o cuki. Njegov broj telefona je 062 967 947
i ja sam istraživala po parku i raspitivala se zna li iko nešto o njoj. Jedan momak je rekao da je prije dan-dva bila na Višnjiku. Inače, jako je mila i dobra.
pošto se niko ne javlja da je prepoznaje, ova curica traži nekoga ko bi je prihvatio i udomio. Zbilja je krasna, malog rasta, mlada, izuzetno umiljata i vesela. Očigledno je kućni pas jer je navikla na fen, jako voli djecu i vrlo poslušna.Idealna prilika za stan i djecu. Ona sad nema stalni smještaj i strah nas je da joj se nešto ne desi.Bliže info. na pm.