Izgubljena/ostavljena ženkica na Ciglanama

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Phia

#1 Izgubljena/ostavljena ženkica na Ciglanama

Post by Phia »

Dragi Veljo,

Danas dok sam setala svog psa, sam srela 2 djecaka koji su upravo nasli zenkicu na ciglanama kod Americke Ambasade (ulica Husrefa Redzica oko 5 popodne) i koja je imala ogrlicu. Mala je rastom i stara oko 6 mjeseci po mojoj procjeni. Imala sam foto aparat kod sebe pa sam je slikala i uzela broj telefona od djecaka koji ce gledati da je nekako vec zbrine dok se ne nadje vlasnik (moguce da je neko i izbacio na ulicu?)

U svakom slucaju bila bih Vam jako zahvalna ako bi mogli na forumu objaviti slike, opis, lokaciju i broj telefona djecaka Orhana koji ce imati vise informacija o cuki. Njegov broj telefona je 062 967 947

Puno hvala i saljem vam slike u prilogu!

Veliki pozdrav,

N i N A
Image
pets

#2 Re: Izgubljena/ostavljena ženkica na Ciglanama

Post by pets »

i ja sam istraživala po parku i raspitivala se zna li iko nešto o njoj. Jedan momak je rekao da je prije dan-dva bila na Višnjiku. Inače, jako je mila i dobra.
pets

#3 Re: Izgubljena/ostavljena ženkica na Ciglanama

Post by pets »

pošto se niko ne javlja da je prepoznaje, ova curica traži nekoga ko bi je prihvatio i udomio. Zbilja je krasna, malog rasta, mlada, izuzetno umiljata i vesela. Očigledno je kućni pas jer je navikla na fen, jako voli djecu i vrlo poslušna.Idealna prilika za stan i djecu. Ona sad nema stalni smještaj i strah nas je da joj se nešto ne desi.Bliže info. na pm.
csejla

#4 Re: Izgubljena/ostavljena ženkica na Ciglanama

Post by csejla »

stavite na market.ba obavezno
Post Reply