IZGUBLJENA DVA TORNJAKA!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
tinchy

#1 IZGUBLJENA DVA TORNJAKA!!!

Post by tinchy »

Na Kovačima izgubljena dva psa, bosanska tornjaka, starosti 3 mjeseca (bijeli i bijeli sa crnim oznakama) Ukoliko neko ima informaciju, molimo da javite na br. tel. 061/224-246. Nalazaču slijedi novčana nagrada!!!

Preuzeto sa http://animalsos.forumotion.com/izgublj ... a-t377.htm
encian

Post by encian »

koja grozota! ukrasti dio familije iz dvorista! i moga su psa umalo. trcao je ispred nas na planini i vrcao se, ali jednom nije. kad su moji pozurili da vide da nije u kakvom belaju, vidjeli su covjeka kako ga vuce u auto a on se jednicak opire iz sve snage. kad su ga pitali zasto to radi, rekao je da je mislio da je lutalica (veliki vucijak u odlicnoj formi, iscetkan, njegovan i uredno sa ogrlicom) :x :x :x :x :x

mirci, zasto ne napravite neku akciju da apelujete na gradjane da ne kupuju pse cije se porijeklo ne moze dokazati??? kvragu, pored svih peripetija i brige oko psa, covjek jos treba da brine i hoce li ti ga ukrasti. i kakva je to prodaja cuka na auto pijaci?! otkad se cuke prodaju tamo? :x :x
jasminasab

Post by jasminasab »

Eh, koga je danas briga sta kupuje? Vazno je koliko kosta. Slicna je situacija sa ukradenim stvarima, a znamo kako vecina ljudi danas gleda na zivotinje... :cry:

Najbolje je izgleda zivjeti u bunkeru, s bodljikavom zicom i elektrosokovima, kamerama i cudima, kakav smo narod i kakva nam je drzava.
tinchy

Post by tinchy »

Gledalo se i po autopijaci da nisu tamo, medjutim samo je bio jedan covjek sto prodaje sarplanince. I da, kradu se svi rasni psi, sreca pa ste vi svog izvukli...
tinchy

Post by tinchy »

Maleni su opet kod kuce... Nako raznih dogadjaja i dozivljaja vraceni su kuci. Svi su sretni zbog toga, a malisani su presretni bili kad su vidjeli svoje vlasnike :):)
Neelix

Post by Neelix »

super :-D

ispricaj nam sta je bilo :)
Saraswati

Post by Saraswati »

Neelix wrote:super :-D

ispricaj nam sta je bilo :)
Jaoooo, i dajte koju slichicu :D
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

tinchy wrote:Maleni su opet kod kuce... Nako raznih dogadjaja i dozivljaja vraceni su kuci. Svi su sretni zbog toga, a malisani su presretni bili kad su vidjeli svoje vlasnike :):)
A tinchy je zaboravila da napomene, da je ona jedna od najzasluznije, ako ne i najzasluznija za to sto su se vratili !!

p.s. @Tinchy SRETAN RODJENDAN
encian

Post by encian »

de ba ispricajte nam kako su se cupaci vratili kuci!!
tinchy

Post by tinchy »

cheguevara_k1 wrote:
tinchy wrote:Maleni su opet kod kuce... Nako raznih dogadjaja i dozivljaja vraceni su kuci. Svi su sretni zbog toga, a malisani su presretni bili kad su vidjeli svoje vlasnike :):)
A tinchy je zaboravila da napomene, da je ona jedna od najzasluznije, ako ne i najzasluznija za to sto su se vratili !!

p.s. @Tinchy SRETAN RODJENDAN

Ma nije meni bitno jesam li ja ili nisam eto meni je drago sto su kuci dosli :):) A to za rodjendan hvala :):)
tinchy

Post by tinchy »

Eh ovako je bilo citiram rijeci vlasnice :):)

"Uglavnom,uzeo ih je jedan policajac,nakon sto su "dosetali" sa nekim momkom do njegovog radnom mjesta (koje je u blizini logavine) .policajac se kao sazalio na njih ,da ih ne daj boze ne pokupe "SOS-ovci".trebalo mi je neko vrijeme da mu obijasnim da to nije nikakva vrsta sinteraja (bas suprotno),da ljudi fenomenalno rade svoj posao i da nije njih bilo do svojih cuka nikada,al bas nikada ne bih dosla (mjesto gdje sam jednog nasla mi je izgledalo kao kraj svijeta,bez pretjerivanja).
inace,covjek nije pravio nikakve probleme prilikom predaje.nije cak ni pare za potrosenu hranu htio da uzme.onda mi je rekao da je jenog dao rodici,te ba si se trebala cut sa njom pa tek onda otici po cuku.sa njom vec nije islo tako glatko ...prvo nije uopste htjela da ga vrati (nakon sto sam ja spomenula policiju promijenila je pricu...),pa me onda molila da joj ga prodam (sto mi je jos besmislenije zvucalo). kad su vidjeli da ni od toga nema nista , trazili su mi neku sumanutu svotu novaca kao za hranu i neke ogrlice ,koje je kupio njen suprug.
nisam mogla da vjerujem kakvih sve ljudi ima!:( i tako...nakon niza peripetija smo dogovorili neku normalnu cifru,uzela sam cuku i napokon dosla kuci!:):)"
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

tinchy wrote:Eh ovako je bilo citiram rijeci vlasnice :):)

"Uglavnom,uzeo ih je jedan policajac,nakon sto su "dosetali" sa nekim momkom do njegovog radnom mjesta (koje je u blizini logavine) .policajac se kao sazalio na njih ,da ih ne daj boze ne pokupe "SOS-ovci".trebalo mi je neko vrijeme da mu obijasnim da to nije nikakva vrsta sinteraja (bas suprotno),da ljudi fenomenalno rade svoj posao i da nije njih bilo do svojih cuka nikada,al bas nikada ne bih dosla (mjesto gdje sam jednog nasla mi je izgledalo kao kraj svijeta,bez pretjerivanja).
inace,covjek nije pravio nikakve probleme prilikom predaje.nije cak ni pare za potrosenu hranu htio da uzme.onda mi je rekao da je jenog dao rodici,te ba si se trebala cut sa njom pa tek onda otici po cuku.sa njom vec nije islo tako glatko ...prvo nije uopste htjela da ga vrati (nakon sto sam ja spomenula policiju promijenila je pricu...),pa me onda molila da joj ga prodam (sto mi je jos besmislenije zvucalo). kad su vidjeli da ni od toga nema nista , trazili su mi neku sumanutu svotu novaca kao za hranu i neke ogrlice ,koje je kupio njen suprug.
nisam mogla da vjerujem kakvih sve ljudi ima!:( i tako...nakon niza peripetija smo dogovorili neku normalnu cifru,uzela sam cuku i napokon dosla kuci!:):)"
postajemo ko MExico... tamo kradu ljubimce i traze otkupninu...sve to treba uredno prijaviti policiji...
encian

Post by encian »

covjece. to k'o animal rescue sa animal planet-a :D . kako ste saznali gdje su cukci? SOS saznao ili?
VeljaPas

Post by VeljaPas »

encian wrote:covjece. to k'o animal rescue sa animal planet-a :D . kako ste saznali gdje su cukci? SOS saznao ili?
SOS saznao.
encian

Post by encian »

sta onda savjetujete da se radi kad vam cuku neko odnese ispred kuce?
VeljaPas

Post by VeljaPas »

encian wrote:sta onda savjetujete da se radi kad vam cuku neko odnese ispred kuce?
prvo otici u sinteraj da ga nisu oni pokupili.onda prijaviti policiji,obavijestiti zastitare i medije.
encian

Post by encian »

ok, hvala :)
tinchy

Post by tinchy »

Ovako cuke su vracene kuci, ovo za dresuru je bezveze upropastavate temu. Otvorite posebnu na koju ce se i ljudi kasnije moci javljati, ali ovo spamanje je totalno neprimjereno. Molim moderatore da zatvore temu..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Locked