Nestao vucjak na podrucju Pofalica, star godinu i po, odaziva se na ime Dik.
Zadnja informacija je, da ga je neko pokupio sa ceste i stavio u plavi kombi na raskrsnici, na Pofalicima.
Vlasnica mi je ispricala ovo: cuko je bio u dvoristu ja nisam bila kuci i doslo je neko djete i pustilo ga iz dvorista, i krenuo je za tim djetetom, sisao je s huma za djetetom na pofalice i neko ga je ubacio u plavi kombi i odvezao, i tek poslije 2 sata nam je dosla mama od tog djeteta i ispricala sta se ustvari desilo.
Eto ako neko nesto zna ili ima neku ideju sta mu je moglo desiti, molim javite na 061740737
IZGUBLJEN VUCIJAK
Moderator: anex
-
downtoearth
ne znam je li od kakve pomoći (tek sam sad došao na forum) ali mene je sreo vučjak u petak pred Novu godinu. Prvo sam ga vidio kod Elektroprivrede kako ide Vilsonovim a onda kod tramvajske na Pofalićima. ali je imao malčice "sijedog" oko glave. Ako je to on možda s ekrije sa ostalima (ima ih bar 4-5 kojima dajemo hranu) kod one "conbcrete blocks near the building under construction on the way to the only tall building there " moram vako radi šintora.
- Bonnie-Clydova mala
Pepi cuko , ima li ikakvih vijesti?

Znam da nema puno koristi od toga, ali sa vlasnikom se zaista suosjećam, i sama sam prolazila kroz slične agonije...
Ne daj se, sigurno ćete ga naći!
Znam da nema puno koristi od toga, ali sa vlasnikom se zaista suosjećam, i sama sam prolazila kroz slične agonije...
Ne daj se, sigurno ćete ga naći!
-
_BosanaC
Juce na Stojcevcu vidjeh rasnog njemackog ovcara, maksimalno godinu i pol starog, kako luta. Pokusao sam mu prici, medjutim imam osjecaj da je podobro isprepadan, samo smugnu prema Hrasnici.
Vidi se da je njegovan, kraca dlaka - vjerovatno je u kuci/stanu bio, pa ako kome nije mrsko neka se provoza do tamo i provjeri.
Vidi se da je njegovan, kraca dlaka - vjerovatno je u kuci/stanu bio, pa ako kome nije mrsko neka se provoza do tamo i provjeri.