IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
amelino

#1 IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by amelino »

Lokacija na PP naravno. Lesi sam luta oko zgrada, ocigledno izgubljen. Zenka u tjeranju. Trazi se vlasnik ili neko da ga privremeno cuva do pronalaska njegovog vlasnika!!!

Hitno!!!
Last edited by amelino on 27/03/2009 15:56, edited 2 times in total.
csejla

#2 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by csejla »

amelino wrote:Lokacija na PP naravno. Lesi sam luta oko zgrada, ocigledno izgubljen. Muzijak. Trazi se vlasnik ili neko da ga privremeno cuva do pronalaska njegovog vlasnika!!!

Hitno!!!
Musko je. Sav izgubljen, ocigleno je bio neci. Ima li neko kutak da ga sklonimo ili jos bolje zna li neko ci je? :(
alica.k

#3 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by alica.k »

jel vam da da mu pridjete? ima li ogrlicu i kakva je? jel ima na njoj onaj privjesak sa brojem vakcine? ako vam da blizu, onda napipajte oko vrata, na ramenu ili iza uha ima li cip (vecina vlasnika cipira svoje cuke, pogotovo rasne).
csejla

#4 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by csejla »

alica.k wrote:jel vam da da mu pridjete? ima li ogrlicu i kakva je? jel ima na njoj onaj privjesak sa brojem vakcine? ako vam da blizu, onda napipajte oko vrata, na ramenu ili iza uha ima li cip (vecina vlasnika cipira svoje cuke, pogotovo rasne).
da da mu se pridje. nisamo ja i amela blizu njega, ova treca drugarica je sa njim Dunja! javim joj da provjeri!
csejla

#5 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by csejla »

Sad mi je Dunja javila, zena je.
amelino

#6 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by amelino »

I to zenka u tjeranju koja je vjerovatno pobjegla...
eglantina

#7 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

Image

u pitanju je zenka u tjeranju..
mycy

#8 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by mycy »

Cip se ne moze napipati!!! Nadam se da ce neko uskoro da se javi.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#9 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by mIRCerka »

dobro sad, nemojte intimisat, tjera se pa se tjera :D to je dama i ne moraju svi znati to :)

Hvala vam sto je skloniste, nadam se da cete naci vlasnika...
Phia

#10 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by Phia »

eglantina wrote:Image

u pitanju je zenka u tjeranju..
Sreća pa je naišla na tebe. Moglo joj je svašta biti. Ako ima vlasnika onda stvarno ne mogu da vjerujem da sebi dopusti da mu pobjegne..koja je to neodgovornost..
mycy

#11 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by mycy »

Opet se treba prvo zapitati sta se desilo i kako je pobjegla. Desava se i da kuje bjeze za vrijeme tjeranja, ne mora to samo muzijak raditi!
eglantina

#12 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

ja nemam namjeru da ikoga optuzujem jer uostalom ne postoji nacin da saznam sta se stvarno desilo...
danas sam ko blesava zaustavljala ljude po ulici pokazivala sliku na mobitelu, ispitivala stalne setace na vilsu da li im je barem poznata..niko nista..
na sigurnom je to je najvaznije..pa vidjecemo sta ce biti..nadam se najboljem.. ;)
mycy

#13 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by mycy »

Svaka cast, sretno ;-)
eglantina

#14 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

ja uvijek sebi "uvalim" onu da nista nije bez razloga..pa kontam nije se ni ona meni bez razloga prislepala i ni makac..prema tome bice nesto..
jel_u_vinklo

#15 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by jel_u_vinklo »

Lesi,vrati se doma!
Vlasnik se usutio opasno...sutra cu sve oblijepiti sa tom slikom i info da je pronađena
eglantina

#16 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

super!!!!
samo mi je par ljudi rekla da moram biti strasno oprezna i dooobro ispitati ako se iko javi..desilo se u nekoliko navrata da se jave "vlasnici" brizni i kao divni, a koji zapravo skontaju rasan pas koji se moze dobro utalit pa se kazu svasta znalo desiti..znaci bas se uvjeriti nekako da je pas njihov..ni ne padne mi na pamet sta sve ljudi rade dok se covjek ne nadje u raznim nekim situacijama..
Cholina_Lokica

#17 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by Cholina_Lokica »

eglantina wrote:super!!!!
samo mi je par ljudi rekla da moram biti strasno oprezna i dooobro ispitati ako se iko javi..desilo se u nekoliko navrata da se jave "vlasnici" brizni i kao divni, a koji zapravo skontaju rasan pas koji se moze dobro utalit pa se kazu svasta znalo desiti..znaci bas se uvjeriti nekako da je pas njihov..ni ne padne mi na pamet sta sve ljudi rade dok se covjek ne nadje u raznim nekim situacijama..
ma znaces po reakciji psa odmah je li mu to vlasnik ili ne... nazovu, dodju, ako je njihov vidjeces odmah. moj pas kad se bio izgubio i kad smo ga nasli, ljudi kad su otvorili vrata, prvo je par sekundi gledao u mene, i onda poludio, i bukvalno mi skocio na rame i kako smo usli u taj stan gdje je bio, nije uopce htio da mi sidje sa ramena. tako da mozes ocekivati istu ili slicnu reakciju :D tu te ne moze niko zeznuti, nece pas tek tako se obradovati nekom koga ne zna :D
eglantina

#18 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

ma znam to po svojim dzukcima :D
nego me uvijek iznova iznenadi da i sa cukama se to radi..neki dan ukrali maltezera na vilsu..e majko mila..
eglantina

#19 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

Ukoliko se ne nađe vlasnik, imamo predivnog usvojitelja!!!! :)
eglantina

#20 Re: IZGUBLJEN LESI??? TRAZI SE VLASNIK !!!

Post by eglantina »

Malecka je danas usvojena od strane divnog covjeka i njegovog divnog sina!
niko se nije javio, oglasavano je preko radija, interneta, preko ljudi niko nista...
ona je presretna otisla novoj kuci i po meni je ovo jos jedan happy end...
po meni moderator moze temu pod kljuc..
hvala svima :)
Post Reply