Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Husky danima luta. Prodavacica u obliznjoj radnji kaze da mu je jedna gospodja kupila ovu crvenu ogrlicu da ga ne pokupe i hrani ga, ali da se vrti vec danima na istoj lokaciji. Nije plasljiva, mazi se i prilazi ljudima bez problema. Zenka. Trazi se stari ili novi vlasnik?
i ponovo, jeste li potrazili ima li cip?
znam koja je ovo haskica, ako je to ta, ali ja sam mislila da je samo jedan od onih samosetaca pasa, jer se vrti po naselju...a ona jadnica izgubljena.
Zurile smo na veterinu onom bolesnom psu, doktor nas je cekao, tako da smo je samo nahranile i uslikale. Kad sam se vratila da skontam sta sa njom, nije je bilo. Potrazila bih prvo vlasnika, zvala veta da vidi je li cipirana, ne bih je pokupila tek tako - to je kradja, ali psa nije bilo. Nije iskljuceno da je jedna od pasa samosetaca, ali ovog psa spominju i na temi ''Izgubljeno - nadjeno'' i momak je napisao da je u nedjelju vidjena da sepa na prednju ili zadnju sapu na istoj lokaciji:(
Bar da je sklonimo na sigurno pa da trazimo vlasnika ili ??
Haski je prelijep, ima li neko ko bi nam pomogao da ga pokusamo udomti? Ima li neko ko bi zelio da ga udomi par privremeno, neko sa bastom? Steta je da luta jadnicak
meni dosta lici na jednu kuju zi Velesica... zove se Didi... jos narocito sto malo sepa jer je i ta kuja prije 2-3 sedmice sepala ali nisam siguran na koju nogu... jel' ima oba smedja oka??