Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
-
glockov kolac
#1 Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Izgubljen mobitel marke BlackBerry u ponedjeljak 24. septembra na zadnjem sjedištu taxi vozila, (sivi VW passat), pred zgradom Suda BiH.
Ako neko našto zna o tome, nek' se pliz javi na PP.
Poštenom pronalazaču slijedi nagrada! Ionako je BlackBerry truba telefon heheheh
Ako neko našto zna o tome, nek' se pliz javi na PP.
Poštenom pronalazaču slijedi nagrada! Ionako je BlackBerry truba telefon heheheh
- pajero
#2 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Znas li broj taxi vozila? Sto ne nazoves dispecerski centar pa da oni probaju preko sistema veze zamoliti taksistu ako je nasao da ti vrati...svakako ces ga nagraditi... 
- holowey
#3 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
taksista preuzme sljedecu musteriju, musterija uoci mob na sjedistu i samo ga premjesti u svoj dzep...i onda ce drvlje i kamenje po taksisti... ne bih se previse nadao, ali se slazem sa postom iznad, cim prije zvati centralu, mozda imas srece
- vozač
#4 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
možda zna i taksista koga je i gdje vozio poslije tebe, moguće je i da je imao interesantnog sagovornika nakon što si ti napustio vozilo, malo se igraj detektiva ... ne znači da će išta biti, ali probaj sve varijanteholowey wrote:taksista preuzme sljedecu musteriju, musterija uoci mob na sjedistu i samo ga premjesti u svoj dzep...i onda ce drvlje i kamenje po taksisti... ne bih se previse nadao, ali se slazem sa postom iznad, cim prije zvati centralu, mozda imas srece
- drndalo
#5 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
DA ga je ko htio vratiti, vec bi bio vracen... Na zalost...
-
quarterback
#6 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
ja radi toga uvijek kada izadjem iz taksija pogledam broj...
- Zox
#7 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
ja pogledam sjediste.
- holowey
#8 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Zox wrote:ja pogledam sjediste.
-
glockov kolac
#9 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Sa svima se slažem... tako je ispalo, nije ovaj kolega pazio i desilo se...
KontaktiraT je dispečerski centar, taksisti sa štanda al ništa. Naravno, niko nikoga ne optužuje. KOlega je bio na zadnjem sjedištu, i ja sam mu rekao da je neko ko je ušao nazad mogao uzeti mobitel.
Nego, eto, apelujemo na savjest građana

KontaktiraT je dispečerski centar, taksisti sa štanda al ništa. Naravno, niko nikoga ne optužuje. KOlega je bio na zadnjem sjedištu, i ja sam mu rekao da je neko ko je ušao nazad mogao uzeti mobitel.
Nego, eto, apelujemo na savjest građana
- BlackStone
#10 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Sarajevo i savjest građana... eh.
- taxi_driver
#11 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
BlackStone wrote:Sarajevo i savjest građana... eh.
Nije bas tako. Moja sestra je u sa izgubila isto blackberry, frajer nasao, nazvao zadnji broj, odnijeo doticnoj osobi i ona vratila mojoj sestri. Znaci ima postenih i savjesnih.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#12 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Probaj kontaktirati kolegu forumaša @Bimmer_. Taksista iz Sa-Taxi-ja. Možda može pomoći.
http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... e&u=211563
http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... e&u=211563
Last edited by Pitar sa Kariba on 27/09/2012 14:47, edited 1 time in total.
-
sgunited
#13 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
isto tako, koga god znam da je izgubio mob. u taxiu vracen mu je, a bilo je i mnogo skupljih od bb-a, zato ne kenj.aj o sarajlijama
-
glockov kolac
#14 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Ma zvali smo taksiste sa tog štanda, ljudi fino rekli, ako šta saznaju javiće...
Šta ćeš, stvari se dešavaju... temu sam otvorio da "i to probamo" jer nikad se ne zna...
Mobitel je službeni i šifrovan je pristup istom, znači, niko ga ionako neće moći koristiti... al' ovom kolegi je sad malo frka... valja se sad peglati oko toga.
Šta ćeš, stvari se dešavaju... temu sam otvorio da "i to probamo" jer nikad se ne zna...
Mobitel je službeni i šifrovan je pristup istom, znači, niko ga ionako neće moći koristiti... al' ovom kolegi je sad malo frka... valja se sad peglati oko toga.
- Skyfox
#15 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
ja sam u haustoru nasao mobitel, nazvao zadnji broj i vratio zahvalnoj komsinicitaxi_driver wrote:BlackStone wrote:Sarajevo i savjest građana... eh.
Nije bas tako. Moja sestra je u sa izgubila isto blackberry, frajer nasao, nazvao zadnji broj, odnijeo doticnoj osobi i ona vratila mojoj sestri. Znaci ima postenih i savjesnih.
ovaj BB s pocetka teme je ocito zavrsio kod nepostenog pronalazaca... ali eto mozda savijest proradi
- BlackStone
#16 Re: Izgubljen BlackBerry u vozilu Sarajevo Taxi-ja
Ja govorim o većini. Većina ovdje samo gleda da te zavrne, prevari i orobi. To je Sarajevo. Ima par usamljenih slučajeva, poštenog svijeta, sa kojima se uglavnom šprdaju na kafama. A ti taksisti su zadnja bagra, posebno oni sa željezničke. Kako sam se posvađao neki dan s jednim. Kontaju svi koji uđu na željezničkoj su mutavi stranci kojima ne moraš paliti taksimetar i naplatiti astronomsku cijenu.taxi_driver wrote:BlackStone wrote:Sarajevo i savjest građana... eh.
Ja isto znam par ljudi kojima je vraćen mobitel. A znam 10 puta više njih kojima nije. Eto o tome govorim.