izgubio vozacku :(

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jezičar

Post by jezičar »

Regularnom procedurom ćeš dobiti sve. Treba ti 15 dana vremena. Nemoj voziti kaznit' će te.
Neelix

Post by Neelix »

ja sam isao u mup da prijavim nestanak, pa u sluzbeni list da dam oglas, onda mi lik u sl listu kaze da sam trebao prije nego sto sam dosao kod njega otici u cips (na ilidzi, a sl list na marindvoru :x ) sreca fin neki ciko, nazvao telefonom cips ilidza pa su mu poslali to sto je trebalo. i jos mi rekao idi ti u cips i uzmi taj papir. ja gore - u cipsu kaze sad ti ne treba, trebao si ranije doc. odem u mup i predam to, zavedu oni dokumentaciju uredno i posalju me u cips, prije toga 8km takse da uzmem. odradim to, odem u cips, zena cacka 10ak minuta na compu, posalje me ponovo u mup da odnesem na potpis. u mupu kaze dodji za sat dok potpise nacelnica pa opet nosi u cips. dodjem za sat, kaze nije stigla potpisat :roll: dodji za 2 sata. i tu se ja vratim na posao, pa cu ujutru otic, valjda je skrabnula :roll: nemam nikakve potvrde kod sebe.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Neelix wrote:ja sam isao u mup da prijavim nestanak, pa u sluzbeni list da dam oglas, onda mi lik u sl listu kaze da sam trebao prije nego sto sam dosao kod njega otici u cips (na ilidzi, a sl list na marindvoru :x ) sreca fin neki ciko, nazvao telefonom cips ilidza pa su mu poslali to sto je trebalo. i jos mi rekao idi ti u cips i uzmi taj papir. ja gore - u cipsu kaze sad ti ne treba, trebao si ranije doc. odem u mup i predam to, zavedu oni dokumentaciju uredno i posalju me u cips, prije toga 8km takse da uzmem. odradim to, odem u cips, zena cacka 10ak minuta na compu, posalje me ponovo u mup da odnesem na potpis. u mupu kaze dodji za sat dok potpise nacelnica pa opet nosi u cips. dodjem za sat, kaze nije stigla potpisat :roll: dodji za 2 sata. i tu se ja vratim na posao, pa cu ujutru otic, valjda je skrabnula :roll: nemam nikakve potvrde kod sebe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja procedure u pm... hajd tamo - hajd vamo - sto si sad doso - hajd opet gore...
Post Reply