bas ce se tebi pravdat i izjasnjavat ko su i sta su.mo_ne_ra wrote:Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???
Izgubila Bosna i Hercegovina!
-
paratrooper
#51 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
-
Mobile_Disco
#52 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
sta sad znaci da su francuzi i nijemci trebali da odustanu od suzivota prvog puta kad su zaratili. pa oni uce na greskama, a mi to ne zelimo.
pa brate i ja sam u mnogim mjestima osjetio sikaniranje zbog nacionalnosti pa nisam nikad branio nacionalizam svog naroda sa nacionalizmom drugog, a josh gore da sam zbog toga posumnjao u suzivot
O kakvom ti sikaniranju pricas? Covjece juce pored mene sjedi moj prijatelj koji nije bosnjak.. znaci hrvat je... i vise navija za Tursku od mene.. To sto su neki sebi umislili u glavu da su ugrozeni.. to nije problem sinosnje utakmice..
I imam vise razloga da navijam za Tursku nego za Hrvatsku.. naveo sam ti samo 1993.. to mi je i vise nego dovoljno..
pa brate i ja sam u mnogim mjestima osjetio sikaniranje zbog nacionalnosti pa nisam nikad branio nacionalizam svog naroda sa nacionalizmom drugog, a josh gore da sam zbog toga posumnjao u suzivot
O kakvom ti sikaniranju pricas? Covjece juce pored mene sjedi moj prijatelj koji nije bosnjak.. znaci hrvat je... i vise navija za Tursku od mene.. To sto su neki sebi umislili u glavu da su ugrozeni.. to nije problem sinosnje utakmice..
I imam vise razloga da navijam za Tursku nego za Hrvatsku.. naveo sam ti samo 1993.. to mi je i vise nego dovoljno..
- Pietje_Bel
#53 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Ocigledno mi jesmo Turci. Ja vise postujem vas Hercegovce-Hrvate za koje sam od malih nogu ucio da medu njima ima najvecih ustasa i da su "najpoganiji" narod ovog hebenog Balkana nego ove nase Bosance-Turke. Mis smo Turci i slobodno nas mozes tako zvati jer ako mi sami sebe tako zovemo onda je logicno da nas i drugi tako zovu.mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
-
Mobile_Disco
#54 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..Stolac92 wrote:Bez namjere da se svađam... ali moram odgovoriti: "Pa šta sad?" Prođi kroz Goražde, Zenicu, Tuzlu, Travnik, Mostar, Jablanicu, Konjic... gradovima i selima... pa ćeš vidjeti "života"! Jad i bijeda na svakom koraku! Dok branioci nacionalnih interesa kamare blago! To su oni isti koji su nas doveli do ovoga... Oni "moji"... izdajnici, lopovi, prevaranti, mafijaši... skoro cijela SDA, SBiH i SDP... Šta mi ima smetati nečije navijanje kad mi "ne smeta" gladovanje oko mene! Kako se samo smiju iz svojih udobnih fotelja... Još 50 godina!Mobile_Disco wrote:A prodji vitezom,sirokim,capljinom,ljubuskim.. i reci da si Bosnjak.. pa ces vidjeti "suzivota"![]()
-
dezurni_ucenik
#55 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
pa kad toliko volis hrvatsku sto ne preselis u nju ????
nemoj meni zagadjivati svojim tudjmanskim nacionalizmom drzavu
-
fixer
#56 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
pa i ja sam hrvat pa ne razvaljujem svaki put kad hrvatska pobjedi. imash pravo da navijash za svakoga, ali u multietnickom drustvu moramo voditi racuna da ne povrijedimo osjecaje drugih. ja smatram da isto sto je religija intimna stvar i da joj je jedino mjesto u bogomoljama i unutar 4 zida u kojem zivish, tako je i sa izborom reprezentacije za koju ces navijati. navijaj brate slobodno za hrvatsku, ali nemas pravo da terorizirash ljude po stocu i mostaru. da li je pravilo sto ti smatrash zagreb svojim glavnim gradom pokazat ce vrijeme. ja mislim da ja svoje socijalno- drustvene probleme ne mogu rijesiti u zg nego u sa.mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
-
Mobile_Disco
#57 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Da imate putovnice.. znate i zasto ste ih dobili.. ZBOG GLASOVA! U Hrvatskoj ste "OMILJENI" jedino kad su izbori.. U svim drugim slucajevima.. niko vas ne voli.. Znam to jer sam u Hrvatskoj vise nego sto vas vecina imate njihove putovnice..mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
-
Stolac92
#58 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Dobro, ali šta uraditi? Znam ja vrlo dobro kako je u Stocu i mnogim drugim mjestima... ali šta sad?Mobile_Disco wrote:Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..Stolac92 wrote:Bez namjere da se svađam... ali moram odgovoriti: "Pa šta sad?" Prođi kroz Goražde, Zenicu, Tuzlu, Travnik, Mostar, Jablanicu, Konjic... gradovima i selima... pa ćeš vidjeti "života"! Jad i bijeda na svakom koraku! Dok branioci nacionalnih interesa kamare blago! To su oni isti koji su nas doveli do ovoga... Oni "moji"... izdajnici, lopovi, prevaranti, mafijaši... skoro cijela SDA, SBiH i SDP... Šta mi ima smetati nečije navijanje kad mi "ne smeta" gladovanje oko mene! Kako se samo smiju iz svojih udobnih fotelja... Još 50 godina!Mobile_Disco wrote:A prodji vitezom,sirokim,capljinom,ljubuskim.. i reci da si Bosnjak.. pa ces vidjeti "suzivota"![]()
- Pietje_Bel
#59 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Ohladi malo.Mobile_Disco wrote:Da imate putovnice.. znate i zasto ste ih dobili.. ZBOG GLASOVA! U Hrvatskoj ste "OMILJENI" jedino kad su izbori.. U svim drugim slucajevima.. niko vas ne voli.. Znam to jer sam u Hrvatskoj vise nego sto vas vecina imate njihove putovnice..mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
-
dezurni_ucenik
#60 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
ma vecina ovih hrvatsko-hercegovackih patriota drug nije vidjelo lijepu njihovu ni na razglednicic..oni misle da ih u hrvatskoj vole..yeah right...pitaj zagrebcanina sta misli o hercegovcima,,preziru ihMobile_Disco wrote:Da imate putovnice.. znate i zasto ste ih dobili.. ZBOG GLASOVA! U Hrvatskoj ste "OMILJENI" jedino kad su izbori.. U svim drugim slucajevima.. niko vas ne voli.. Znam to jer sam u Hrvatskoj vise nego sto vas vecina imate njihove putovnice..mo_ne_ra wrote:Mi slavimo pobjedu Hrvatske jer smo Hrvati, imamo HRVATSKE putovnice i to je naša matica. Oduvjek se iz Zapadne Hercegovine išlo u Zagreb i u školu i tražiti posla. Ukoliko ste vi Turci, molim lijepo jednom se konačno izjasnite tko ste i što ste???CVIKERASH wrote:BUNITE SE sto se slavi u sarajevu pobjeda turske,,,a niko ne spominje slavljenje i orgijanje hrvata i srba kad njihove selekcije pobjede.moje je pravo da navijam za tursku jer su mi drazi od hrvatske selekcije
-
fixer
#61 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
jesi siguran? jesi ikad bio hrvat u sa da to mozes tvrditi? ja sam dozivio milion puta negativne komentare, a nakon rata i sam napad, ali ih smatram izolovanim ekcesima. istina, sarajevo je mnogo vishe multi nego stolac, ali nije ni ono sacuvano od eventualnih problema.Mobile_Disco wrote:Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..Stolac92 wrote:Bez namjere da se svađam... ali moram odgovoriti: "Pa šta sad?" Prođi kroz Goražde, Zenicu, Tuzlu, Travnik, Mostar, Jablanicu, Konjic... gradovima i selima... pa ćeš vidjeti "života"! Jad i bijeda na svakom koraku! Dok branioci nacionalnih interesa kamare blago! To su oni isti koji su nas doveli do ovoga... Oni "moji"... izdajnici, lopovi, prevaranti, mafijaši... skoro cijela SDA, SBiH i SDP... Šta mi ima smetati nečije navijanje kad mi "ne smeta" gladovanje oko mene! Kako se samo smiju iz svojih udobnih fotelja... Još 50 godina!Mobile_Disco wrote:A prodji vitezom,sirokim,capljinom,ljubuskim.. i reci da si Bosnjak.. pa ces vidjeti "suzivota"![]()
-
dezurni_ucenik
#62 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..
[/quote]
jesi siguran? jesi ikad bio hrvat u sa da to mozes tvrditi? ja sam dozivio milion puta negativne komentare, a nakon rata i sam napad, ali ih smatram izolovanim ekcesima. istina, sarajevo je mnogo vishe multi nego stolac, ali nije ni ono sacuvano od eventualnih problema.[/quote]
dovoljan ti je podatak da za tri godine opsade NIJEDNA crkva ni katedrla nije otisla u vazduh i ponosim se tom cinjenicom jer mi nismo divljaci
jesi siguran? jesi ikad bio hrvat u sa da to mozes tvrditi? ja sam dozivio milion puta negativne komentare, a nakon rata i sam napad, ali ih smatram izolovanim ekcesima. istina, sarajevo je mnogo vishe multi nego stolac, ali nije ni ono sacuvano od eventualnih problema.[/quote]
dovoljan ti je podatak da za tri godine opsade NIJEDNA crkva ni katedrla nije otisla u vazduh i ponosim se tom cinjenicom jer mi nismo divljaci
-
Mobile_Disco
#63 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Bez namjere da se svađam... ali moram odgovoriti: "Pa šta sad?" Prođi kroz Goražde, Zenicu, Tuzlu, Travnik, Mostar, Jablanicu, Konjic... gradovima i selima... pa ćeš vidjeti "života"! Jad i bijeda na svakom koraku! Dok branioci nacionalnih interesa kamare blago! To su oni isti koji su nas doveli do ovoga... Oni "moji"... izdajnici, lopovi, prevaranti, mafijaši... skoro cijela SDA, SBiH i SDP... Šta mi ima smetati nečije navijanje kad mi "ne smeta" gladovanje oko mene! Kako se samo smiju iz svojih udobnih fotelja... Još 50 godina![/quote]
Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..
[/quote]
Dobro, ali šta uraditi? Znam ja vrlo dobro kako je u Stocu i mnogim drugim mjestima... ali šta sad?[/quote]
Sta uraditi? U mom gradu moze proci ko god hoce i reci kako se zove.. bez ikakvih problema.. Neka oni u svojim glavama to rijese .. i sve ce biti kao u ostalim Bosanskim i Hercegovackim gradovima u kojima mozes normalno funkcionisati bez da te neko gleda kroz vjeru,ime.. Eto sta treba uraditi..
Dobro, ali šta uraditi? Znam ja vrlo dobro kako je u Stocu i mnogim drugim mjestima... ali šta sad?[/quote]
Sta uraditi? U mom gradu moze proci ko god hoce i reci kako se zove.. bez ikakvih problema.. Neka oni u svojim glavama to rijese .. i sve ce biti kao u ostalim Bosanskim i Hercegovackim gradovima u kojima mozes normalno funkcionisati bez da te neko gleda kroz vjeru,ime.. Eto sta treba uraditi..
-
fixer
#64 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
ma ja sam sarajlija i tako se osjecam u svim dijelovima svijeta. sarajevo nije nikad bila primitivna sredina da bi se rushile crkve, ali ima odredjen broj ljudi koji jesu primitivci.
-
Mobile_Disco
#65 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
jesi siguran? jesi ikad bio hrvat u sa da to mozes tvrditi? ja sam dozivio milion puta negativne komentare, a nakon rata i sam napad, ali ih smatram izolovanim ekcesima. istina, sarajevo je mnogo vishe multi nego stolac, ali nije ni ono sacuvano od eventualnih problema.
Naravno da jesam.. Pored Turskih.. Juce po Zenici sam vidjao i dresove Hrvatske.. Vecina su mi poznanici.. Pa sta sad? Zezali smo se.. ko ce pobjediti.. nikakvih problema nije bilo..
Naravno da jesam.. Pored Turskih.. Juce po Zenici sam vidjao i dresove Hrvatske.. Vecina su mi poznanici.. Pa sta sad? Zezali smo se.. ko ce pobjediti.. nikakvih problema nije bilo..
- moe_syzlak
#66 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
ljudi pazite sta pricate admin vreba
- yugi
#67 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Stičem dojam da se ovdje očekuje da se svi oni koji su se opredjelili da navijaju za Tursku trebaju kao nešto pravdati zbog toga.Što se mene tiče malo morgen
U jednom od komentara izraženo je čuđenje zbog toga što se sinoć prilikom slavlja u Sarajevu klicalo "volim te Bosno" a pobjedila Turska.To mi je poslužilo kao odličan šlagvort za cijelu tu priču.
Ne raduju se iskreni BOSANCI i HERCEGOVCI pobjedi Turske zato što pretjerano vole Tursku već je to instinktivni gard zbog toga što su neki koji ne vole BiH (mada u njoj žive)danima putem medija to otvoreno i propagirali.
Onog momenta kad se promjeni percepcija naših zapadnih i istočnih komšija , a prije svih dobrog dijela onih koji žive u Bosni i Hercegovini spram iste te države, neće biti ni ovakvih scena kakve smo sinoć gledali na ulicama mnogih gradova.
Do tada neću da budem susjed i komšija kojem će neko nametati šta i kako da čini,tačnije neću da budem glupi bosandžeros sluga pokorni.
VOLIM TE BOSNO
U jednom od komentara izraženo je čuđenje zbog toga što se sinoć prilikom slavlja u Sarajevu klicalo "volim te Bosno" a pobjedila Turska.To mi je poslužilo kao odličan šlagvort za cijelu tu priču.
Ne raduju se iskreni BOSANCI i HERCEGOVCI pobjedi Turske zato što pretjerano vole Tursku već je to instinktivni gard zbog toga što su neki koji ne vole BiH (mada u njoj žive)danima putem medija to otvoreno i propagirali.
Onog momenta kad se promjeni percepcija naših zapadnih i istočnih komšija , a prije svih dobrog dijela onih koji žive u Bosni i Hercegovini spram iste te države, neće biti ni ovakvih scena kakve smo sinoć gledali na ulicama mnogih gradova.
Do tada neću da budem susjed i komšija kojem će neko nametati šta i kako da čini,tačnije neću da budem glupi bosandžeros sluga pokorni.
VOLIM TE BOSNO
-
fixer
#68 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
nastavit cemo na pm ako te interesuju pojedinosti. pisi mi, nije ovo mjesto gdje cu iznositi svoje probleme.Mobile_Disco wrote:jesi siguran? jesi ikad bio hrvat u sa da to mozes tvrditi? ja sam dozivio milion puta negativne komentare, a nakon rata i sam napad, ali ih smatram izolovanim ekcesima. istina, sarajevo je mnogo vishe multi nego stolac, ali nije ni ono sacuvano od eventualnih problema.
opet ponavljam moje zelje koje su:
bakcimo se socijalnim temama, insistirajmo na suzivotu, rijesimo se etnicke uskogrudnosti, svako nek se bori protiv radikalizma iz svoje stale, ne generalizirajmo i pokazimo veliku toleranciju prema razlicitostima. svi koji misle da mogu ovako su mi prijatelji i braca. nikakvi turci iz turske niti hrvati iz hrvatske mi ne mogu biti primarniji od vas.
-
Mobile_Disco
#69 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
yugi wrote:Stičem dojam da se ovdje očekuje da se svi oni koji su se opredjelili da navijaju za Tursku trebaju kao nešto pravdati zbog toga.Što se mene tiče malo morgen![]()
VOLIM TE BOSNO![]()
Bravo Majstore!!!
-
Stolac92
#70 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Ode ova tema u krasni kragujevac...
Malo sam provocirao sa naslovom... i mnogi su ga pogrešno shvatili.
Mislio sam na rukometnu utakmicu...
Pozdrav ljudi i... Više seksa i putovanja!
- yugi
#71 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Za sve koji vole Bosnu i Hercegovinu
Samo Bosnu ne dirajte
http://www.youtube.com/watch?v=GUGRybv6wb8
Samo Bosnu ne dirajte
http://www.youtube.com/watch?v=GUGRybv6wb8
-
VeljaPas
#72 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
mozda ovo nema veze sa tvojim komentarom al mi je bilo najzgodnije ovdje postavit:mIRCerka wrote:Umjesto da se ta utakmica posmatrala kao fudbal izmedju recimo Kine i Japana, ono sinoc je u cijeloj BiH bilo sve samo ne navijanje i fudbal. Mozda ova tema ne bi trebala pod kljuc, jer je stolac u pravu - sinoc nije izgubila Hrvatska, vec MI.
Sramota je bilo vidjeti vise osoba kako slave pobjedu Turske nego pred NS BiH....
kako nevin covjek moze najebat. evo copy prepiske sta se desilo mom prijatelju sinoc u becu a koji zelio napraviti samo nekoliko snimaka:
screams and guitars!!! says:
ma boli tebe uzivas a mene sinoc napali hrvatski navijaci mislili da sam turcin
velimir says:
sto nisi bija u sarajvu ovdje su turci slavili
pa sinoc su mene turci ovdje branili
velimir says:
pa jesul te puno ostetitili
1:1 ustvari 2:1 za njih jer mi je jedan i kameru nasuto
velimir says:
nikad pameti doc neces. koji ces ti kurac medju divljacima
da si profi, pa da reskiras guzicu, ok
palili tursku zastavu na sred trga i j asnimao a ovaj mislio da sam turcin i ja mu kazem kakav turcin tata ti je turcin ka dovaj drugi nagrnu na mene i poce se gurat rekoh mu ja sta je majmune a on ko je majmun i tako to krene. on mene u lice ja ga dvaput u jaja toliko jako da me noga i sada boli i bjezim iz mase a turci misle da sam njihov i tada nastade belaj
velimir says:
pa sta dalje bi?
pa ne znam sta d ati kazem
usna mi natekla, lijevi uho me boli
- moe_syzlak
#73 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
naravno da navijam za tursku
al mi je krivo sto se ovolika frka dize zbog slavljenja turske pobjede po zenici,sarajevu mostaru,,,,,
niko nije dizao frku kad su hrvatski navijacui nakon pobjede nad njemackom krenuli da demoliraju bosnjacki dio viteza,,niko ne dize frku kad su nas srbi pobjedili nas na maraki pa tukli nase povratnike po prijedoru...
MOJE JE PRAVO DA NAVIJAM ZA TURSKU I UVIJEK CU ZA NJIH NAVIJATI.....
POENTA JE DA NIKO SINOC NIJE PRAVIO BELAJ PO SPOMENUTIOM GRADOVIMA
JEL MOZDA BILO SLUCAJEVA DA SU HRVATI SINOC PREBIJENI OD STRANE BOSNJAKA ??
NARAVNO DA NIJE
al mi je krivo sto se ovolika frka dize zbog slavljenja turske pobjede po zenici,sarajevu mostaru,,,,,
niko nije dizao frku kad su hrvatski navijacui nakon pobjede nad njemackom krenuli da demoliraju bosnjacki dio viteza,,niko ne dize frku kad su nas srbi pobjedili nas na maraki pa tukli nase povratnike po prijedoru...
MOJE JE PRAVO DA NAVIJAM ZA TURSKU I UVIJEK CU ZA NJIH NAVIJATI.....
POENTA JE DA NIKO SINOC NIJE PRAVIO BELAJ PO SPOMENUTIOM GRADOVIMA
JEL MOZDA BILO SLUCAJEVA DA SU HRVATI SINOC PREBIJENI OD STRANE BOSNJAKA ??
NARAVNO DA NIJE
-
uhljug_s_koseva
#74 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
Nemoj majke ti,sinoc se pokazalo kako je Sarajevo multi-kulti grad.I ne mozes nikako uporedjivat Sarajevo i Capljinu,srbi i hrvati su starosjedioci Sarajeva,a svi znamo da su Siroki,Ljubuski itd. jednonacionalna i nacionalisticka sela,kakvih ima na hiljade i srpskih i bosnjackih u BIH.Najzalosnije je sto Sarajevo postaje selo tipa Siroki,samo bosnjacka verzija.Mobile_Disco wrote: Bravo.. prodji kroz Zenicu,Sarajevo,Tuzlu i reci da se zoves Anto,Davor,Igor itd.. niko te nece ni pogledati.. Idi u Capljinu,Siroki,Ljubuski i reci da se zoves Amir,Nermin,Aldin.. pa ces vidjet sta ce ti se desiti..
Haha,pa ti fakat nisi normalan,kakvi ba Hrvatski dresovi,nemoj bajke pricat.Mobile_Disco wrote:Naravno da jesam.. Pored Turskih.. Juce po Zenici sam vidjao i dresove Hrvatske.. Vecina su mi poznanici.. Pa sta sad? Zezali smo se.. ko ce pobjediti.. nikakvih problema nije bilo..
Last edited by uhljug_s_koseva on 21/06/2008 14:16, edited 1 time in total.
-
fixer
#75 Re: Izgubila Bosna i Hercegovina!
slazem seStolac92 wrote:Ode ova tema u krasni kragujevac...
djaba ti prica sva, djaba ti argumenti kad su unutarnji porivi mnogo jachi od razuma