Ja bih htio izgraditi jedan baZEN za kupanje u dvoristu moje kuce. Rado bih postavio jedan ugradbeni bazen od Pvc materijala.
Da li neko od forumasa ima iskustva sa gradnjom bazena? Koje firme u okolini Gradacca izvode takve poslove? Kolike su (okvirne) cijene jednog takvog projekta?
Bit cu zahvalan za sve sugestije.
Izgradnja privatnog bazena
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
-
blueblue
#2 Re: Izgradnja privatnog bazena
vidim dosta privatnih bazena, bas me interesuje koliko bi mogao kostati jedan bazen srednje velicine?
- poznanik
#3 Re: Izgradnja privatnog bazena
Pođi u opštinsku službu za urbanizam, raspitaj se za građevinsku dozvolu za takav objekat - bazen...independer wrote:Ja bih htio izgraditi jedan baZEN za kupanje u dvoristu moje kuce. Rado bih postavio jedan ugradbeni bazen od Pvc materijala.
Da li neko od forumasa ima iskustva sa gradnjom bazena? Koje firme u okolini Gradacca izvode takve poslove? Kolike su (okvirne) cijene jednog takvog projekta?
- Edin H.
#4 Re: Izgradnja privatnog bazena
Evo ti dva fina bazencica za basce, cisto kao ideja:

a ovo su ti gosce za otvaranje

a ovo su ti gosce za otvaranje

- Jolpaz
#5 Re: Izgradnja privatnog bazena
Prijatelju,independer wrote:Ja bih htio izgraditi jedan baZEN za kupanje u dvoristu moje kuce. Rado bih postavio jedan ugradbeni bazen od Pvc materijala.
mrka ti kapa ovde slabo da ima nekih iskustava...