Izgradnja objekta

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stangla_angla

#1 Izgradnja objekta

Post by stangla_angla »

Pozdrav! trazim savjet sta uraditi sa dijelom moje parcele dimenzija 15x17 metara, odnosno to je basta iza kuce. udaljen sam od centra grada nekih 1150 metara, najblizi fakultet udaljen 1300 metara. Nekretnina je u Zenici. Da li graditi neki objekat pa eventualno iznajmljivati studentima, napraviti poslovni prostor ...... ako imate kakvih savjeta napisre, unaprijed hvala pozdrav
makse seljanko makse

#2 Re: Izgradnja objekta

Post by makse seljanko makse »

Ako je prometno pravi parking,najbolja stvar definitivno :-D
Naslovnica

#3 Re: Izgradnja objekta

Post by Naslovnica »

stangla_angla wrote:Pozdrav! trazim savjet sta uraditi sa dijelom moje parcele dimenzija 15x17 metara, odnosno to je basta iza kuce. udaljen sam od centra grada nekih 1150 metara, najblizi fakultet udaljen 1300 metara. Nekretnina je u Zenici. Da li graditi neki objekat pa eventualno iznajmljivati studentima, napraviti poslovni prostor ...... ako imate kakvih savjeta napisre, unaprijed hvala pozdrav
Pitaj Tibru kako on to rješava, tu bi on komotno uglavio jednu zgradu sa 22 sprata. I još da ostane za benzinske.
modem33

#4 Re: Izgradnja objekta

Post by modem33 »

Naslovnica wrote:
stangla_angla wrote:Pozdrav! trazim savjet sta uraditi sa dijelom moje parcele dimenzija 15x17 metara, odnosno to je basta iza kuce. udaljen sam od centra grada nekih 1150 metara, najblizi fakultet udaljen 1300 metara. Nekretnina je u Zenici. Da li graditi neki objekat pa eventualno iznajmljivati studentima, napraviti poslovni prostor ...... ako imate kakvih savjeta napisre, unaprijed hvala pozdrav
Pitaj Tibru kako on to rješava, tu bi on komotno uglavio jednu zgradu sa 22 sprata. I još da ostane za benzinske.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Danguba

#5 Re: Izgradnja objekta

Post by Danguba »

15x17 m je sasvim dovoljno za nesmetan ulaz a onda, samo nebo je granica. :D
walter kurtz

#6 Re: Izgradnja objekta

Post by walter kurtz »

upustaj se u to samo ako imas brdo para gradnja uvijek zahtijeva 40 % vise od planiranog iznosa vjeruj mi :wink:
hrle1976

#7 Re: Izgradnja objekta

Post by hrle1976 »

Kucu sa malo vecim dvoristem, evt. manji poslovni prostor ili kakvu birtiju.

Kakva zgeada na povrsini od 15x17 m2. vi ostali koji predlazete ste malo zafrkavate... :mrgreen:
Post Reply