Prije će biti gay parada nego što će se i raspravljati ozbiljno o toj temi.....
Mislim da je revanšizam i reciprocitet podcijenjen , naručito kod Bošnjaka......
Treba na kružnom toku na Dobrinji napraviti spomenik suprotne tematike tako da svakom malom mići muka dodje kad ga otamo vidi i da bude prevelik za ignorisanje , i naravno okrenut prema " tamo" , druga strana nije ni bitna....
Bivši bosanskisrbi i bosanskihrvati , tj Bosanski pravoslavci i Bosanski katolici ne podnose revanšizam nit reciprocitet ni pod razno , sta bi nedavno sa onom fol izjavom Erdogana....
Čovijek nikog nije u usta uzeo svi se smuhli ko male curice...cim im se odgovori odmah bi mami u krilo.....
Naravno mi smo se borili za zajedničko i to treba tako biti ali i znati ko je ponijeo najveći teret tog cilja , ne zaboraviti da nema jednog dovoljno velikog spomenika poginulim od noža u manjem entitetu,,, tamo se molim te lijepo briše riječ genocid sa nišana u haremu ,dabogda mu ruka usahla, da ne kažem koliko su samo mizerni od vrha do dna ,kad čovjek upane u raspravu sa njima ,live , ili kaže ne ulazim ja u to ili to me ne zanima , jednostavno se ponizno distanciraju, naravno hinjski sve to podržavaju..
A koliko ima samo neistine u njihovim lažima pa to je za anale bijelosvijetske istorije....
Moraju oni stalno grijati taj mit o srpskosti inace postadoše Bošnjaci pravoslavci....ha ha ha ha....
Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva (video)
- Seoskivaralica
-
Martinez_
#2 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
Pa šta bi sa onim spomenikom Francu Ferdinandu? Ili se čeka prvo ova krstača pa da Franjo bude predstavljen kao reciprocitet i revanšizam, ipak ne valja udarati prviSeoskivaralica wrote:Prije će biti gay parada nego što će se i raspravljati ozbiljno o toj temi.....
Mislim da je revanšizam i reciprocitet podcijenjen , naručito kod Bošnjaka......
Treba na kružnom toku na Dobrinji napraviti spomenik suprotne tematike tako da svakom malom mići muka dodje kad ga otamo vidi i da bude prevelik za ignorisanje , i naravno okrenut prema " tamo" , druga strana nije ni bitna....
Bivši bosanskisrbi i bosanskihrvati , tj Bosanski pravoslavci i Bosanski katolici ne podnose revanšizam nit reciprocitet ni pod razno , sta bi nedavno sa onom fol izjavom Erdogana....
Čovijek nikog nije u usta uzeo svi se smuhli ko male curice...cim im se odgovori odmah bi mami u krilo.....
Naravno mi smo se borili za zajedničko i to treba tako biti ali i znati ko je ponijeo najveći teret tog cilja , ne zaboraviti da nema jednog dovoljno velikog spomenika poginulim od noža u manjem entitetu,,, tamo se molim te lijepo briše riječ genocid sa nišana u haremu ,dabogda mu ruka usahla, da ne kažem koliko su samo mizerni od vrha do dna ,kad čovjek upane u raspravu sa njima ,live , ili kaže ne ulazim ja u to ili to me ne zanima , jednostavno se ponizno distanciraju, naravno hinjski sve to podržavaju..
A koliko ima samo neistine u njihovim lažima pa to je za anale bijelosvijetske istorije....
Moraju oni stalno grijati taj mit o srpskosti inace postadoše Bošnjaci pravoslavci....ha ha ha ha....
-
Bodkin
#3 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
Ili vraća se krst u punom sjaju pred izbore. Trolovi navalili jer znaju da im stranke kurcu ne valjaju pa daj da se ubiju guzovi oko nečega
Sent from my iPad using Tapatalk
- biske
#4 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
Bodkin wrote:Ili vraća se krst u punom sjaju pred izbore. Trolovi navalili jer znaju da im stranke kurcu ne valjaju pa daj da se ubiju guzovi oko nečega
- biske
#5 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
šta je bilo? nije upalila foluška, pa ti sad vatra. 
- biske
#6 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
haj vamo s rajomdefilator wrote:biske wrote:šta je bilo? nije upalila foluška, pa ti sad vatra.
http://www.klix.ba/forum/milorad-dodik- ... 74433.html
da veličamo preCednika i njegova dostignuća.
samo, polako kreni... i s bismiletom.
-
Hadzi Lojo
#7 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
Ja bio nedavno gore, nisam vidio nikakve gradjevinske pripreme.
- Sarajevski-Seljak
#8 Re: Izgradnja krsta na Zlatistu iznad Sarajeva
Hadzi Lojo wrote:Ja bio nedavno gore, nisam vidio nikakve gradjevinske pripreme.
Lozionicka, pred izbore. Nista bitno, ignorisi.
Jutros telefonirma sa kolegom iz BL, kaze jesi li znao da se u BL prave 4 dzamije u narednih 2 mjeseca, ali kao je reko neki SNSD-ovac, da ce on to sprijeciti pod svaku cijenu