Bravo, da imam smajlica koji aplaudira, sad bih ga postirala. Vidis da kao pojedinac mozes zatalasati i naci istomisljenike.bomba wrote:Zato forum i sluzi ! Hajmo lijepo zajedno ovjde srociti pismo, skupimo adrese drugih medija i posaljemo. Nije problem, ja cu ga poslati. Hajmo ga lijepo srociti a u pismu priloziti i link na ovu temumIRCerka wrote:Ti kao pojedinac postavis upitbomba wrote:Dodjem ja kao pojedinac i pitam : zasto gradite dzamiju ba Ciglanama ??? Oni meni kazu : evo papiri evo sve, gradimo je zato sto imamo dozvolu i zdravo.... I, sta se tu na kraju postiglo ??? Ja ne zelim da budem informisan ! Dovoljna je informacija ono sto sam danas vidio na Ciglanama ! Ja zelim da se tome stane u kraj jer stvarno vise nema smisla !
Postovana,
obzirom da zivim tu i tu, i nedavno sam primjetio da se vrsi izgradnja dzamije, interesuje me da li ste istrazivali da li je postoji potreba za tim objektom na toj lokaciji obzirom da ima
a. bolja lokacija tu i tu
b. dzamija tu i tu tog i tog kapaciteta
itd itd
I onda napises da ti kao pojedinac smatras da ta lokacija nije primjerena iz tih i tih razloga, i ako treba konsultovaces cijeli komsiluk i pitati ih za misljenje o izgradnji tog objekta tu.
Posaljes email, stavis na Cc razne novinske kuce pa se oni nece udostojiti dati ti neki kratki drski odgovor koji se moze prevest u MRS MOZE NAM SE...
Ti kao pojedinac imas moc, iskoristi svoja prava. Svu halabuku oko uvodjenja vjeronauka u vrtice je pokrenula jedna MAMA. Ne grupa MAMA vec JEDNA JEDINA MAMA.
Mozda nesto i promijeniti.
Na jednoj od protestnih tema imas cijelu adremu pisanih i el. medija.
Ja cu vas zamoliti sve da ne spamate temu, na prosloj ima Banovici kandidata, svaki put se pokoljete na ovakvim temama.