Vec deceniju i po "konkretno radis na ulici" i postigao si - STA ? Postedi me odgovora, nick govori ( u manjini si medju primitivnima, zar ne ) iako prosvjetljujes danonocno. Uglavnom postigao si jedno veliko nista, jer osim petparackih provokacija i pokusaja licnog ataka ne mozes dobaciti dalje - ovaj put si se posluzio i lose upakovanom psovkom.ponosna_manjina wrote:Halo, ovaj demagog poput mene se vec deceniju i po trudi promijeniti nesto ovdje, konkretnim radom na ulici, sa ljudima, u svim mogucim protestima i inicijativama... da sam oguglao kao sto kazes vec bi odavno izmjestio svoje dupe kao sto si ti ucinila, pa jos nasla meni prigovoriti da se zbog ovakvih kao ja desavaju ovakve stvari. Dakle sve s eovo desava zbog ovakvih kao sto sam ja, ljudi koji su ostali zivjeti ovdje sa fasistima svih oblika i suprostavljati im se, a ne takvih kao ti, sto su izmjestili svoje dupe odavde, pa nas sada iz daljine prosvjetljuju ... i ti ces mi pricati o nekom stidu... Da te ne smatram frustriranim egomanijakom koji se utapa u vlastitom bijesu i nemoci jos bih te shvatio i zaozbiljno. Stoga otpepaj u troskoku i nastavi pisati i brisati vlastite postove dok se sama sa sobom ne dogovoris sta uopste hoces...Latinica wrote:Sta reci na ovo a da ti ne bude muka ?ponosna_manjina wrote:
Ja predlazem i osiguran, besplatan prevoz za patriote iz dijaspore. O istom trosku ti autobusi mogu izvesti nas domace izdajnike, apatride, pedere i ostale.
Dijaspora koja je evo i za ovo kriva, unosi jako mnogo novca u BIH koja je na koljenima od demagoga slicnih tebi vec deceniju i po. Taj novac dijaspora zaradjuje radeci od jutra do sutra tamo gdje ti mislis da novac pada pravo s neba u dzepove. Dijaspora takodje nema komplekse, pa ako nema posao za koji je obucena, radi neki drugi. Fakat kad ovako nesto procitam pitam se postoji li stid uopste. Ti valjda mislis da je nekome zabava ili zadovoljstvo ucestvovati na ovakvoj temi ?
Pogledaj onu o "Noz, zica, Srebrenica" grupi na Facebook-u. Bas zbog takvih kao sto si ti koji su na SVE oguglali, desavaju se ovakve stvari ( inteligentna grijalica hipoteza ). A kad se ponovo dese, ove ili slicne, vi nadjite krivca u - dijaspori.
vozdra
Argumenta kojom bi pobio cinjenicu o korisnosti bosanske dijaspore za zemlju naravno nema.
To su ti dometi otprilike.
Budi ljubazan i nemoj mi se vise obracati. Hvala ti lijepa.