očekivano mudar post.KatarinaKosaca wrote:U tome što ti i slični, a u konkretnom slučaju naviše ti, nemaš čim da se istakneš na forumu, ni postom, ni rečenicom, ni idejom, naš ničim. Ostaje ti neuspjeli humor, pobačeni sarkazam i neuspjela ad hominem uvreda tipa "malogradžanka". Ti sam o sebi sve govoriš, tebe nitko ni ne karamudrac2 wrote:pa dobro onda što te karaju, u čemu je problem?
IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
-
mudrac2
#76 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
-
mudrac2
#77 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
animals wrote: Moram ti reci da si zesci krkan
u čemu je tačno problem?
-
mudrac2
#78 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
moš mislitanimals wrote:Jebes temu..
ovi sto poznaju pravopis a zavrsili jedva zanat su najbolji...
-
HM 2011
#79 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
nikad_vise wrote:Izvinjenje i uvlacenje Vucicu na svim nivoima-u uvlacenju je snaga![]()
Nego HM-mene kao potencijalnog glasaca zanima sta je SDA uradila u ovih nekoliko mjeseci odkad su preuzeli vlast?
Bar pet stvari koje su donijele nesto pozitivnije federaciji i drzavi*
I nemoj mi molim te one otrcane fraze i uvjezbani tekst,nego me stvarno zanima?Vidim da jako dobro pratis desavanja u SDA pa vjerujem da ti je stranka i dala neki alibi za ovo vremena da je toliko podrzavas?
Evo očekujemo formiranje koalicije ?
Ja evo već duže vremena ponavljam samo jedna stranka na svim nivoima u jedinstvu je snaga - a masa i dalje po svome.....
Žao će mi biti ako se kasno odlučite da podržite samo jednu stranku - ali tad će biti kasno...
-
HM 2011
#80 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Reklama ? Ogadio ?spreca wrote:Kad bi mu stranka znala da je sa svojom reklamom ogadio stranku dobio bi on kitu i nogu u guzicunikad_vise wrote:Izvinjenje i uvlacenje Vucicu na svim nivoima-u uvlacenju je snaga![]()
Nego HM-mene kao potencijalnog glasaca zanima sta je SDA uradila u ovih nekoliko mjeseci odkad su preuzeli vlast?
I nemoj mi molim te one otrcane fraze i uvjezbani tekst,nego me stvarno zanima?Vidim da jako dobro pratis desavanja u SDA pa vjerujem da ti je stranka i dala neki alibi za ovo vremena da je toliko podrzavas?
Kita Noga ? Iz kojeg si ti naroda ?
- spreca
#81 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Vec si presao u dosadu sa time i ujedno mnogima ogadio samu strankuHM 2011 wrote:Reklama ? Ogadio ?spreca wrote:Kad bi mu stranka znala da je sa svojom reklamom ogadio stranku dobio bi on kitu i nogu u guzicunikad_vise wrote:Izvinjenje i uvlacenje Vucicu na svim nivoima-u uvlacenju je snaga![]()
-
HM 2011
#82 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Događaji koji se na prihvatljiv način svima objasne - te činjenice proistekle iz tih događaja - postaju očiti tek kada ih neko - bilo ko - prikaže na jednostavan način. Mahanje tuđim tekstovima i govor "Ovo može svako - ovo je očito djetetu - ovo bi i debil skontao" samo pokazuje dno samoljublja svakog pojedinca koji to govori......spreca wrote:Vec si presao u dosadu sa time i ujedno mnogima ogadio samu strankuHM 2011 wrote:Reklama ? Ogadio ?spreca wrote: Kad bi mu stranka znala da je sa svojom reklamom ogadio stranku dobio bi on kitu i nogu u guzicu
Ako imaš pametnije rješenje - izvoli iznesi ga pa da malo protabirimo to rješenje - a od kritike bez prijedloga - nemamo apsolutno ništa ni ja ni društvo.....
Kao prvo kako može pozivanje u jedinstvo svoga naroda biti dosadno ?
Kako može poziv na aktivno uključivanje u politiku biti dosadno ?
Kako može poziv svome narodu da se aktivno uključi u politiku na način da pokaže odgovornost podržavajući SDA na svim nivoima i da nakon toga traži odgovornost od samo jedne stranke a to je - SDA - biti i malu mrvicu materijal za šprdanja ili nešto što je dosadno ?
U društvu sa 198 političkih partija, sa alternativnom SDA koja je svoje bitisanje svela na podmetanje SDA i njenim kadrovima, a kada nešto treba učiniti onda ništa - kako je to dosadno ?
Evo ti kao neko ko podržava SDA - barem tako govoriš o sebi.... Osim kontinuiranog prigovaranja hajde nekako konstruktivno pokaži podršku SDA (od stotinu upisa na ovom podforumu (politika) 3 ili 4 su upisi podrške prema SDA - a ostalih 96 su upisi kontra SDA - pa se isti dijele na upisi pro alternativa SDA u iznosu od 60% prikriveno ili ne i upisi kontra politike generalno u omjeru 40%)......
Ja kao supporter SDA - prikazujem svoju podršku aktivno pišući na ovom forumu, na to me niko niti ne tjera, niti sam za to plaćen i mogu isto prestati raditi sutra ako mi je ćejf - a nije.......
Misliš li ti da ja ne znam ko je od čega napravljen - i ko je kakva osoba
- znam itekako dobro - ali - to je dio ovog naroda - i narod se mora pozabaviti sa tim a ne pojedinac.....
U ovim i ovakvim rezultatima izbora - narod se nema čime baviti - nije pocjepan nego je poderan, a ti se smiješ pokušaju krpljenja istoga - tebi se to gadi i tebi je to dosadno....
Samo SDA na svim niovima - u jedinstvu je snaga - pokaži odgovornost - traži odgovornost - bitno je biti bošnjak.....
Jel ti se gadi išta od ovoga boldanog ? Imaš li alternativu ? Pričaj mi o alternativi pa da ti ja odgovorim koju pametnu ?
Izvoli - šta predlažeš ?
Da ti spucam koji smajli:
-
razonoda
#83 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Samo SDA na svim niovima - u jedinstvu je snaga - pokaži odgovornost - traži odgovornost - bitno je biti snalazljiv...
minimum ko' zika T.
minimum ko' zika T.
- rumenige_brajtner
#84 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
jadan ti, al fakat, meni je žao tebe i takvih. politička pripadnost je totalno nebitna, al imat tako ispran mozak je strašno.HM 2011 wrote: Događaji koji se na prihvatljiv način svima objasne - te činjenice proistekle iz tih događaja - postaju očiti tek kada ih neko - bilo ko - prikaže na jednostavan način. Mahanje tuđim tekstovima i govor "Ovo može svako - ovo je očito djetetu - ovo bi i debil skontao" samo pokazuje dno samoljublja svakog pojedinca koji to govori......
Ako imaš pametnije rješenje - izvoli iznesi ga pa da malo protabirimo to rješenje - a od kritike bez prijedloga - nemamo apsolutno ništa ni ja ni društvo.....
Kako može poziv svome narodu da se aktivno uključi u politiku na način da pokaže odgovornost podržavajući SDA na svim nivoima i da nakon toga traži odgovornost od samo jedne stranke a to je - SDA - biti i malu mrvicu materijal za šprdanja ili nešto što je dosadno ?
U društvu sa 198 političkih partija, sa alternativnom SDA koja je svoje bitisanje svela na podmetanje SDA i njenim kadrovima, a kada nešto treba učiniti onda ništa - kako je to dosadno ?
Evo ti kao neko ko podržava SDA - barem tako govoriš o sebi.... Osim kontinuiranog prigovaranja hajde nekako konstruktivno pokaži podršku SDA (od stotinu upisa na ovom podforumu (politika) 3 ili 4 su upisi podrške prema SDA - a ostalih 96 su upisi kontra SDA - pa se isti dijele na upisi pro alternativa SDA u iznosu od 60% prikriveno ili ne i upisi kontra politike generalno u omjeru 40%)......
Ja kao supporter SDA - prikazujem svoju podršku aktivno pišući na ovom forumu, na to me niko niti ne tjera, niti sam za to plaćen i mogu isto prestati raditi sutra ako mi je ćejf - a nije.......
- znam itekako dobro - ali - to je dio ovog naroda - i narod se mora pozabaviti sa tim a ne pojedinac.....
U ovim i ovakvim rezultatima izbora - narod se nema čime baviti - nije pocjepan nego je poderan, a ti se smiješ pokušaju krpljenja istoga - tebi se to gadi i tebi je to dosadno....
Samo SDA na svim niovima - u jedinstvu je snaga - pokaži odgovornost - traži odgovornost - bitno je biti bošnjak.....
Jel ti se gadi išta od ovoga boldanog ? Imaš li alternativu ? Pričaj mi o alternativi pa da ti ja odgovorim koju pametnu ?
Izvoli - šta predlažeš ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
HM 2011
#85 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
rumenige_brajtner wrote:jadan ti, al fakat, meni je žao tebe i takvih. politička pripadnost je totalno nebitna, al imat tako ispran mozak je strašno.HM 2011 wrote: Događaji koji se na prihvatljiv način svima objasne - te činjenice proistekle iz tih događaja - postaju očiti tek kada ih neko - bilo ko - prikaže na jednostavan način. Mahanje tuđim tekstovima i govor "Ovo može svako - ovo je očito djetetu - ovo bi i debil skontao" samo pokazuje dno samoljublja svakog pojedinca koji to govori......
Izvoli - šta predlažeš ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti samtraš da ja imam ispran mozak -
Obrazloži to što smatraš ? I ja mogu plasirati uvrede bez ikakvog temelja ali iste nisu zaključak.....
Obrazloži pametni - zašto smatraš da mi je ispran mozak ?
- JThomas
#86 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
zato što ovo kako ti pišeš može pisati i program ili skripta.
-
HM 2011
#87 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Jok, minimum Emir Suljagić, Reuf Bajrović, NGO Brkan, Damir Reket, Grabovica nastavi niz alternative......razonoda wrote:Samo SDA na svim niovima - u jedinstvu je snaga - pokaži odgovornost - traži odgovornost - bitno je biti snalazljiv...
minimum ko' zika T.
-
HM 2011
#88 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Jel nedostaje floskula i jel nam floskule trebaju ?JThomas wrote:zato što ovo kako ti pišeš može pisati i program ili skripta.
Jel smatraš da je vrijeme za okolišanje ?
Izvoli - izjasni se...
I ako je istina to što kažeš - daj napravi tu skriptu ili program kad si već počeo da me omalovažavaš..... daj da vidimo može li moje postove zamjeniti skripta ili program a oni nisu svedeni na par riječi...
Last edited by HM 2011 on 21/07/2015 19:30, edited 1 time in total.
- rumenige_brajtner
#89 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
zato što pored toliko ljepote na zemlji ti podržavaš neku političku opciju koja (kao i bilo koja druga) dere kožu s leđa naroda zarad sopstvene koristi. uz to sve, zvučiš ko loša predizborna reklama na tv vogošća. eto zato.HM 2011 wrote:
Obrazloži to što smatraš ? I ja mogu plasirati uvrede bez ikakvog temelja ali iste nisu zaključak.....
-
HM 2011
#90 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
rumenige_brajtner wrote:zato što pored toliko ljepote na zemlji ti podržavaš neku političku opciju koja (kao i bilo koja druga) dere kožu s leđa naroda zarad sopstvene koristi. uz to sve, zvučiš ko loša predizborna reklama na tv vogošća. eto zato.HM 2011 wrote:
Stranka širokog članstva, i ja ti predlažem - pokaži odgovornost traži odgovornost.... ništa više ništa manje.... nije zamjenit ćemo stranku za stranku, nego mijenjamo onoga za koga smo dokazali da je nečovjek za čovjeka.... a to u raspršenim glasovima - no pasaran...
Last edited by HM 2011 on 21/07/2015 19:32, edited 1 time in total.
- rumenige_brajtner
#91 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
kao što rekoh, žalim teHM 2011 wrote: Stranka širokog članstva, i ja ti predlažem - pokaži odgovornost traži odgovornost.... ništa više ništa manje.... nije zamjenit ćemo stranku za stranku, nego mijenjamo onoga za koga smo dokazali da je nečovjek za čovjeka....
-
HM 2011
#92 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Žalim onoga ko je ovo napisao.... i pozivam se na izborne rezultate svakog naroda europe te formiranje vlasti kod tih naroda kao argument u svoju korist.rumenige_brajtner wrote:kao što rekoh, žalim teHM 2011 wrote: Stranka širokog članstva, i ja ti predlažem - pokaži odgovornost traži odgovornost.... ništa više ništa manje.... nije zamjenit ćemo stranku za stranku, nego mijenjamo onoga za koga smo dokazali da je nečovjek za čovjeka....
Izvoli.
- rumenige_brajtner
#93 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
fakat, isto auto reply botJThomas wrote:zato što ovo kako ti pišeš može pisati i program ili skripta.
- spreca
#94 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
nedo bog nikom.....gadno je kad se naograise 
-
HM 2011
#95 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
auto reply bot i ograiso......
U jedinstvu je snaga momci i djevojke - pokaži odgovornost - traži odgvornost - glasaj za nekoga (SDA) i konačno imaj vlast a ne koalicije koalicijinih koalicija...
U jedinstvu je snaga momci i djevojke - pokaži odgovornost - traži odgvornost - glasaj za nekoga (SDA) i konačno imaj vlast a ne koalicije koalicijinih koalicija...
- XXS
#96 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Pusti ti ove delegate i provokatore.HM 2011 wrote:auto reply bot i ograiso......
Dabogda ti meni branio vitesku SDA dok je vijeka i ovoga foruma.
-
Org
#97 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Slušaj, briga me za sda kao i za sve ostale lezihljebovice.Better Man wrote:Niti muzem, niti pljačkam ovu državu. Za to se obrati Bakiru i SDA, ali sigurno nečeš, jer ih podržavaš i braniš i imaš koristi od njih. Zato si i napisao ovakvu bijednu repliku na moj post.Org wrote:Ja se nadam da će "glupi narod" konačno skinuti s budžeta tebe i tebi slične... Kako vas nije sramota, najviše muzete državu a ništa vam ne valja.Better Man wrote:Obični jeftini pokušaj vadione iz govana koja je on napravio zajedno s njima. Nadam se da glupi narod mu neće povjerovati u ove njegove ublehaške izjave.
Moja reakcija je bila na "glupi narod". Upratio sam te na par tema, frustracije lijecis takvim izjavama, a to je odlika budžetskih lezihljebovica.
Živio.
- GoldenSpoon
#98 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Pa bolan idi Asimu SarajliČu da ti salije stravuHM 2011 wrote:auto reply bot i ograiso......
- nemampojma0
#99 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Bakiru bi bolje bilo da pazi sta priča, zajebava Asima..hoce da prođe ko Sadik. Da ga Asim zgrabi za pjevalo i žik

-
Innovation
#100 Re: IZETBEGOVIĆ:ASIM I ČAMPARE POSVAĐALI SU ME SA POLA DRŽAVE
Trebaju se jos neki pripaziti, ima jos "davitelja".

Last edited by Innovation on 22/07/2015 09:17, edited 1 time in total.