Izet Hajrović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pismonosa
#76 Re: Izet Hajrović
Ista stvar sa malim Halilovićem i Hrvatskom. Veće bi iznenađenje bilo da je malac izabrao BiH umjesto Hrvatske. Al haj ti to jednom nabrijanom bosančerosu objasni 
- sinuhe
#77 Re: Izet Hajrović
Rijec je o nasoj tragediji ratnoj i poslijeratnoj. Ne treba su stvarati neke zaracene strane i prozivati ovog ili onog.
- Pismonosa
#78 Re: Izet Hajrović
Jaooo Bombeeee, Izeteeee, Izetteeeee, klanjam ti sepici wrote:Bosanski BOMBARDER dobro došHo medj ZMAJEVE![]()
![]()
![]()
![]()
-
5 0 5
#79 Re: Izet Hajrović
upravo tako. covjek je odrastao tamo i to je njegova domovina. po jeziku, kulturi, prijateljima... ako se neko rodio u sarajevu, a roditelji su mu se doselili iz pakistana, ne ocekujemo da ce to dijete automatski izabrati pakistan. mi mozemo biti samo sretni da ta djeca izabriraju domovinu svojih roditelja. jer, kad bi izbacili sve dijasporce iz reprezentacije, nisam siguran da bi ostala trojica iz ove danasnje ekipe.ultima_palabra wrote:Ta druga zemlja ga je othranila i fudbalski školovala... i da je izabrao nju, ne zaslužuje da ga se naziva govnetom.
-
Stari
#80 Re: Izet Hajrović
Nisam bio upucen u sve pojedinosti u vezi sa ovim momkom ... cuo sam nesto u vezi one internetske korespondencije izmedju Edina i njega. Reakcije sa foruma i drustvenih mreza ...i sve to je bilo vise manje ... vec vidjeno.
Sad nakon onog sto se desilo sinoc ...normalno sam se zainteresovao da saznam , ukoliko je to moguce, i nesto malo vise ... pogledavsi onaj insert sa "razdraganim" chika-Senadom Hadzifejzovicem...stvar se dala naslutiti malcice ...naglasak je dao naslutiti da mu korjeni vuku istocno od Drine...i nakon googlanja ...mama i tata su iz Bijelog Polja (za one koji su promasili tu lekciju iz zemljopisa ...zemljovida) sto mu dodje Crna Gora.
Dakle ovaj momak sa teritorijom BiH ... sa Bosnom kao zemljom ...ima toliko puno toga. Bosna i Hercegovina ... Bosna ni kriva ni duzna ...nicim izazvana ...dobije na poklon decka koji ima onakvu ljevicu ... dzabalesku ... ne samo da u njega nikad ni sekunde vremena (o parama da i ne govorim) nije ulozila ...nego vjerovatno nije ni u njegove roditelje (koji su iz Bijelog Polja) ni pare jedne usljive, niti sekundicu vremena ...ah ta Bosna rekti....imade ... sebi uzeshe za pravo nazivati ga Izmetom sto je pomisljao igrati za onoga koji mu je dao ...
tisucu
puta vise od onoga za kojeg on ipak odluci zaigrati ...
Sad nakon onog sto se desilo sinoc ...normalno sam se zainteresovao da saznam , ukoliko je to moguce, i nesto malo vise ... pogledavsi onaj insert sa "razdraganim" chika-Senadom Hadzifejzovicem...stvar se dala naslutiti malcice ...naglasak je dao naslutiti da mu korjeni vuku istocno od Drine...i nakon googlanja ...mama i tata su iz Bijelog Polja (za one koji su promasili tu lekciju iz zemljopisa ...zemljovida) sto mu dodje Crna Gora.
Dakle ovaj momak sa teritorijom BiH ... sa Bosnom kao zemljom ...ima toliko puno toga. Bosna i Hercegovina ... Bosna ni kriva ni duzna ...nicim izazvana ...dobije na poklon decka koji ima onakvu ljevicu ... dzabalesku ... ne samo da u njega nikad ni sekunde vremena (o parama da i ne govorim) nije ulozila ...nego vjerovatno nije ni u njegove roditelje (koji su iz Bijelog Polja) ni pare jedne usljive, niti sekundicu vremena ...ah ta Bosna rekti....imade ... sebi uzeshe za pravo nazivati ga Izmetom sto je pomisljao igrati za onoga koji mu je dao ...
- medo28
#81 Re: Izet Hajrović
ja ne kontam zašto ljudi ne razumiju mlade momke/dijecu koja odrasta u tudjini da nisu 100% vezani za BIH, i da tu treba puno psihologije i ljudi iz saveza da idu lobirati po svijetu z takve igrače, svi mi i oni razmišljaju kako srcem tako i karierno... samo neki su ubjedjeni da oni moraju sami moliti savez BIH i po mogučnosti jim još plačati da zaigraju,
zaboravljate da bi i jedan od najboljih igrača naše reprezenentacije (koji trenutno nije u formi) obukao drugi dres da je dobio poziv...a i vjerovatno neki drugi no nebitno - te priče se zaborave svi su oni profesionalci i u njima je imperativ pobijede kad se izadje na teren (plus želja po uspjehu - čitaj karieri)
Hajrović je majstor...kakvog smo igrača dobili mnogi još nisu svjesni
Izete svaka ti čast i sve najbolje u životu i karieri
zaboravljate da bi i jedan od najboljih igrača naše reprezenentacije (koji trenutno nije u formi) obukao drugi dres da je dobio poziv...a i vjerovatno neki drugi no nebitno - te priče se zaborave svi su oni profesionalci i u njima je imperativ pobijede kad se izadje na teren (plus želja po uspjehu - čitaj karieri)
Hajrović je majstor...kakvog smo igrača dobili mnogi još nisu svjesni
Izete svaka ti čast i sve najbolje u životu i karieri
- Control panel
#82 Re: Izet Hajrović
svojevremeno je Maradona imao Boziju ruku.
predlazem pokretacu teme da promijeni naziv u
Izet Hajrovic - Bozija noga

predlazem pokretacu teme da promijeni naziv u
Izet Hajrovic - Bozija noga
-
miki.ba
#83 Re: Izet Hajrović
Svaka njemu cast, al mu nije trebala ona predigra sa nama.
Svakako sam zahvalan na golu i ako mi nije drag.
- Control panel
#84 Re: Izet Hajrović
ma dijete imalo krizu identiteta, ipak je on rodjen i odrastao gore. bitno je da je dosao tobemiki.ba wrote:Svaka njemu cast, al mu nije trebala ona predigra sa nama.
- respo
#86 Re: Izet Hajrović
kako smo pogan narod to je nevidjeno na ovom svijetu
- Država
#87 Re: Izet Hajrović
Izvještaj iz sarajevskog porodilišta:
Danas je rođeno 17 malih beba, 9 dječaka i 8 djevojčica. Svih devet dječaka je dobilo ime Izet, a sve djevojčice su dobile ime Izeta. Čestitamo sretnim roditeljima...

Danas je rođeno 17 malih beba, 9 dječaka i 8 djevojčica. Svih devet dječaka je dobilo ime Izet, a sve djevojčice su dobile ime Izeta. Čestitamo sretnim roditeljima...
- Control panel
#88 Re: Izet Hajrović
nista novo za nas. svaki put je tako. kada dobijaju heroji nacije, ponos nacije,respo wrote:kako smo pogan narod to je nevidjeno na ovom svijetu
izgube jednu odmah ih popljujemo, dobiju sljecu opet su heroji nacije.
jos je svjeze sa EP u kosarci. sjetite se komentara po portalima, forumima i u medijima nakon prve dvije utakmice, a onda dolaze natpisi ponos nacije...
svjetski prvaci smo u pljuvanju svih nasih vrijednosti. kakve su takve su ali su nase. pa da smo najgori na svijetu to je nase i treba biti ponosan na to.
- respo
#89 Re: Izet Hajrović
malac rodjen tamo vidio bosnu samo an tv-u i ovi mu govore mora izabrati nas ili je supak ovakav onakav rumenko i drugi pogrdni nazivi
covjek pored svega izabere nas da mogu reci odlucujuci go i odmah je idol a neki jos uvijek pljuju po njemu
zbog takvog stava nasih ljudi ja bi sutra da sam fudbaler i bez obzira sto sam rodjen u sa odrastao ovdje prihvatio bih da igram za bilo koga osim susjednih zemalja a ne za bih
pa nek onda palaumde koliko zele
covjek pored svega izabere nas da mogu reci odlucujuci go i odmah je idol a neki jos uvijek pljuju po njemu
zbog takvog stava nasih ljudi ja bi sutra da sam fudbaler i bez obzira sto sam rodjen u sa odrastao ovdje prihvatio bih da igram za bilo koga osim susjednih zemalja a ne za bih
- Partijaner
- mO k3
#91 Re: Izet Hajrović
Partijaner wrote:
- JanuaryJones
#92 Re: Izet Hajrović
http://www.blick.ch/sport/fussball/wm20 ... 36644.html
Evo i Švicarci žale za svojim Izetom.
Sent from my iPad using Tapatalk
Evo i Švicarci žale za svojim Izetom.
Sent from my iPad using Tapatalk
- sinuhe
#93 Re: Izet Hajrović
Da je pobjegao iz zatvora i opljackao draguljarnicu kao Milan Poparic ne bi bio njihov. I za Poparica su rekli da je Bosanac a covjek nikad nije imao BeHa dokumente.
-
cindrlimindrli
#94 Re: Izet Hajrović
Ja ne vjerujem da je to stav vecine naseg svijeta, mada treba biti posten i reci da imamo stvarno poprilican brojrespo wrote:zbog takvog stava nasih ljudi ja bi sutra da sam fudbaler i bez obzira sto sam rodjen u sa odrastao ovdje prihvatio bih da igram za bilo koga osim susjednih zemalja a ne za bih
krkana koji cim progovore covjek dobije neodoljivu zelju da im odvrne tintaru k'o saraf.
- Reglan
#95 Re: Izet Hajrović
Daj svicarce u nasu grupu na sp. 
- respo
#96 Re: Izet Hajrović
kad vec pomenu daj svicarce u nasu grupu
zna li neko slucaj da je "odbijeni" zagorcao zivot toj repki
npr da hajrovic da go svicarcima i da zbog tog gola ne idu dalje iz grupe a mi odemo
zna li neko slucaj da je "odbijeni" zagorcao zivot toj repki
npr da hajrovic da go svicarcima i da zbog tog gola ne idu dalje iz grupe a mi odemo
-
suza81
#97 Re: Izet Hajrović
btw. Kad ste vec kod porijekla na wiki pise da su mu roditelji sa Kosova i iz Makedonije, tako da on ima veze sa Bosnom ko ja s Tanzanijom i bas me cude ovi epiteti kojim ga obasipate jer smo navikli da ljude tih prostora "rodjene" Sarajlije i slicni uglavnom nazivaju siptarima i puno gore.
- sinuhe
#98 Re: Izet Hajrović
Roditelji mu jesu zivjeli u Sarajevu do pred rat.
Jel vi mislite da se bas lako dobiva BeHa drzavljanstvo?
Jel vi mislite da se bas lako dobiva BeHa drzavljanstvo?
- SaNsEo
#99 Re: Izet Hajrović
koji vam je rac..u o raspravljanju korijena pojedinaca , momak je dobio BiH drzavljanstvo odigrao odlicno vjerovatno nam obezbijedio put u Brazil i ... opet nevalja....
" znam ja nas jebo nas" prosla euforija pobjede i sad opet o teskim temama
Pola njemacke repke su "cisti" njemci jelde ? da nji nema to nebi bila ni blizu reprezentavija ko sto je ,,, a upitajte se koliko je cistokrvni "arijevski" njemaca vise od nas bosancerosa i hercegovaca...
pobledaj Belgiju nikad bolji : Vincent,Faliani,Lacacu, itd ,,, cistokrvni Belgijanci
Izete dobro dosao i hvala na sinocnjem pogodku
PS: molio bi moderatora da malo proceslja ovu temu ocisti od nevazni komenta , hvala
Pola njemacke repke su "cisti" njemci jelde ? da nji nema to nebi bila ni blizu reprezentavija ko sto je ,,, a upitajte se koliko je cistokrvni "arijevski" njemaca vise od nas bosancerosa i hercegovaca...
pobledaj Belgiju nikad bolji : Vincent,Faliani,Lacacu, itd ,,, cistokrvni Belgijanci
Izete dobro dosao i hvala na sinocnjem pogodku
PS: molio bi moderatora da malo proceslja ovu temu ocisti od nevazni komenta , hvala
- medo28
#100 Re: Izet Hajrović
SaNsEo wrote:koji vam je rac..u o raspravljanju korijena pojedinaca , momak je dobio BiH drzavljanstvo odigrao odlicno vjerovatno nam obezbijedio put u Brazil i ... opet nevalja...." znam ja nas jebo nas" prosla euforija pobjede i sad opet o teskim temama
pobledaj Belgiju nikad bolji : Vincent,Faliani,Lacacu, itd ,,, cistokrvni Belgijanci![]()
Izete dobro dosao i hvala na sinocnjem pogodku![]()
x2