Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
Moderator: O'zone
- JedanOdBraceMorica
#51 Re: Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
Ovu glupost samo penzioneri placaju
Podsjeti me kad sam svoju nanu ubjedjivao tamo negdje 98-99 godine da baca pare placajuci RTV pretplatu a ona kaze "Moram sine placati da mi ne uvrnu svjetlo", e tako i ovi sa odrzavanjem, kao da ce ih na Goli otok poslati ako ne plate

- agent_zero
#52 Re: Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
Čuj glupost
Da si imao probleme kao neki koje znam, a riješeni su zahvaljujući upravitelju, plaćao bi ti redovno.
A što Chmoljo kaže, sve neplatiše treba sudski utužiti.

Da si imao probleme kao neki koje znam, a riješeni su zahvaljujući upravitelju, plaćao bi ti redovno.
#53 Re: Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
platit ćeš prije ili kasnije - na kraju svake kalendarske godine upravitelji utuže sve neplatiše... kad tad će doći i ovo na red u sudovima a tada računaj i na zatezne kamate i na sudske troškoveJedanOdBraceMorica wrote:Ovu glupost samo penzioneri placajuPodsjeti me kad sam svoju nanu ubjedjivao tamo negdje 98-99 godine da baca pare placajuci RTV pretplatu a ona kaze "Moram sine placati da mi ne uvrnu svjetlo", e tako i ovi sa odrzavanjem, kao da ce ih na Goli otok poslati ako ne plate
#54 Re: Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
upravitelji ih i tuže svake godine ali zbog broja predmeta i sporosti sudstva ovo jako sporo dolazi na naplatu...agent_zero wrote:Čuj glupost![]()
Last edited by VladaFBiH on 28/04/2017 11:22, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#55 Re: Izdvajamo li previše novca za upravitelje zgrada u KS?
Jucer gledam,drzava SLO nekom duzniku prodala kucu na licitaciji zbog duga od 125 € vode.VladaFBiH wrote:platit ćeš prije ili kasnije - na kraju svake kalendarske godine upravitelji utuže sve neplatiše... kad tad će doći i ovo na red u sudovima a tada računaj i na zatezne kamate i na sudske troškoveJedanOdBraceMorica wrote:Ovu glupost samo penzioneri placajuPodsjeti me kad sam svoju nanu ubjedjivao tamo negdje 98-99 godine da baca pare placajuci RTV pretplatu a ona kaze "Moram sine placati da mi ne uvrnu svjetlo", e tako i ovi sa odrzavanjem, kao da ce ih na Goli otok poslati ako ne plate
On se utuzivao sa njima,stigao do Strazbura i dobio ih. Moraju mu isplatiti 80k €
Kuca vrijedila 140k €.
Izgubio kucu,povlacio se po sudovima 5-6 godina i popusio 60k €