Izdao je nas, izdaće i vas!

Post Reply
Iker C

#1 Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Iker C »

Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by prljavi Hare »

Zlatko vizionar? :lol: :lol: :lol:
mO k3

#3 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by mO k3 »

Iker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
Otvoriti temu je najvažnije
Iker C

#4 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Iker C »

O Zlatku mislim sve najgore ali je ovo najavio da će se desiti.
Danguba

#5 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Danguba »

Izdao je nas, izdaće i vas!
Sada mu graditelj drobi sve po spisku. :lol:
Havatar

#6 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Havatar »

Iker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
Nije izdaja.
It_is_a_Leclerc

#7 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by It_is_a_Leclerc »

:zzzz:

Ima života i poslije ideologije, crvenih, zelenih, naših i njihovih... Naučit ćete. Ima vremena.
Nomo

#8 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Nomo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: he he hhhhhehe he ko smo to vi , ko smo to mi ? za zlaju slucajnog prolaznika i slicne oraguntane vazi pravilo iz rimskog carstva ,, drzava to sam ja ,, zlatko je supak i uvlakac u guzicu cetnicku ( mico pazi mico ) a zeljko komsic je BOSANAC i ljiljan i covjek i kamen i pravda i postenje . Zeljko Komsic i BOSNA su sinonimi . Volim te Bosno volim te Zeljko !!!!!!!!!!!!!! krepajte dusmani :lol: :lol:
salik79

#9 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by salik79 »

lametta wrote:
Nomo wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: he he hhhhhehe he ko smo to vi , ko smo to mi ? za zlaju slucajnog prolaznika i slicne oraguntane vazi pravilo iz rimskog carstva ,, drzava to sam ja ,, zlatko je supak i uvlakac u guzicu cetnicku ( mico pazi mico ) a zeljko komsic je BOSANAC i ljiljan i covjek i kamen i pravda i postenje . Zeljko Komsic i BOSNA su sinonimi . Volim te Bosno volim te Zeljko !!!!!!!!!!!!!! krepajte dusmani :lol: :lol:
Ko da mi citas misli----!!!!

Jebo te zeljko bosnjak..heroj iz Varesai

Fra Anđeo Zvizdović je bio ultra, turbo, radikalni Bošnjak, ne vidim razlog zašto to i Željko ne bi bio?! Naravno, to ne znači da mrzi one koji se drugačije osjećaju. Dapače. :D
Bodkin

#10 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by Bodkin »

Nomo wrote:

bosanac na funkciji hrvatskog clana predsjednistva :lol:
putokaz1

#11 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!

Post by putokaz1 »

Nisam glasao za DF i drago mi je zbog toga,nisam nasjeo.
A DF je napravio haos na BH sceni.SDA+DF+SZP i ako budu imali 22 ruke nemaju podrsku iz doma naroda,hrvatski klub je HDZ ov,a za srpski klub se josh nezna.
Ukrao je SDP u dio glasaca.U nacelu su to bivsi SDP ovci.
Odlucno u promjene s SDA-nemoguce!!!
SDA je vlast od 1996-2014,s malim izuzecima,u nekim kantonima ili opcinama.
SDA je politicka >>crna udovica>>.
Uvjek na kraju pojede svog partnera.
Koalicije SDA sa drugim strankama zavrsavale se nestankom/propascu tih stranaka.
Dugotrajna koaliciji s SBIH zavrsila nestankom iste iz BH parlamenta,koalicija s SDP iz 2010-2014 rezultirana propascu SDP a,koalicija SDA-SDU-NSRZB i dr. u KS rezultirala nestankom ove dvije stranke,nestao/podijelio se na vise frakcija i HSP dio koalicije s SDA.
Tako da DF i BPS 2016 nestaju!!!
Post Reply