Izdao je nas, izdaće i vas!
-
Iker C
#1 Izdao je nas, izdaće i vas!
Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Zlatko vizionar?

- mO k3
#3 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Otvoriti temu je najvažnijeIker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
-
Iker C
#4 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
O Zlatku mislim sve najgore ali je ovo najavio da će se desiti.
- Danguba
#5 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Sada mu graditelj drobi sve po spisku.Izdao je nas, izdaće i vas!
- Havatar
#6 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Nije izdaja.Iker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
- It_is_a_Leclerc
#7 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Ima života i poslije ideologije, crvenih, zelenih, naših i njihovih... Naučit ćete. Ima vremena.
-
Nomo
#8 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Iker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
- salik79
#9 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
lametta wrote:Ko da mi citas misli----!!!!Nomo wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
he he hhhhhehe he ko smo to vi , ko smo to mi ? za zlaju slucajnog prolaznika i slicne oraguntane vazi pravilo iz rimskog carstva ,, drzava to sam ja ,, zlatko je supak i uvlakac u guzicu cetnicku ( mico pazi mico ) a zeljko komsic je BOSANAC i ljiljan i covjek i kamen i pravda i postenje . Zeljko Komsic i BOSNA su sinonimi . Volim te Bosno volim te Zeljko !!!!!!!!!!!!!! krepajte dusmani
![]()
Jebo te zeljko bosnjak..heroj iz Varesai
Fra Anđeo Zvizdović je bio ultra, turbo, radikalni Bošnjak, ne vidim razlog zašto to i Željko ne bi bio?! Naravno, to ne znači da mrzi one koji se drugačije osjećaju. Dapače.
-
Bodkin
#10 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
bosanac na funkciji hrvatskog clana predsjednistvaNomo wrote:Iker C wrote:Da li je Zlatko bio vizionar kad je izrekao ovu rečenicu? Šta mislite da li je Komšićev potez izdaja onih koji su željeli promjene ili je sasvim politički opravdan?
![]()
![]()
![]()
![]()
he he hhhhhehe he ko smo to vi , ko smo to mi ? za zlaju slucajnog prolaznika i slicne oraguntane vazi pravilo iz rimskog carstva ,, drzava to sam ja ,, zlatko je supak i uvlakac u guzicu cetnicku ( mico pazi mico ) a zeljko komsic je BOSANAC i ljiljan i covjek i kamen i pravda i postenje . Zeljko Komsic i BOSNA su sinonimi . Volim te Bosno volim te Zeljko !!!!!!!!!!!!!! krepajte dusmani
![]()
-
putokaz1
#11 Re: Izdao je nas, izdaće i vas!
Nisam glasao za DF i drago mi je zbog toga,nisam nasjeo.
A DF je napravio haos na BH sceni.SDA+DF+SZP i ako budu imali 22 ruke nemaju podrsku iz doma naroda,hrvatski klub je HDZ ov,a za srpski klub se josh nezna.
Ukrao je SDP u dio glasaca.U nacelu su to bivsi SDP ovci.
Odlucno u promjene s SDA-nemoguce!!!
SDA je vlast od 1996-2014,s malim izuzecima,u nekim kantonima ili opcinama.
SDA je politicka >>crna udovica>>.
Uvjek na kraju pojede svog partnera.
Koalicije SDA sa drugim strankama zavrsavale se nestankom/propascu tih stranaka.
Dugotrajna koaliciji s SBIH zavrsila nestankom iste iz BH parlamenta,koalicija s SDP iz 2010-2014 rezultirana propascu SDP a,koalicija SDA-SDU-NSRZB i dr. u KS rezultirala nestankom ove dvije stranke,nestao/podijelio se na vise frakcija i HSP dio koalicije s SDA.
Tako da DF i BPS 2016 nestaju!!!
A DF je napravio haos na BH sceni.SDA+DF+SZP i ako budu imali 22 ruke nemaju podrsku iz doma naroda,hrvatski klub je HDZ ov,a za srpski klub se josh nezna.
Ukrao je SDP u dio glasaca.U nacelu su to bivsi SDP ovci.
Odlucno u promjene s SDA-nemoguce!!!
SDA je vlast od 1996-2014,s malim izuzecima,u nekim kantonima ili opcinama.
SDA je politicka >>crna udovica>>.
Uvjek na kraju pojede svog partnera.
Koalicije SDA sa drugim strankama zavrsavale se nestankom/propascu tih stranaka.
Dugotrajna koaliciji s SBIH zavrsila nestankom iste iz BH parlamenta,koalicija s SDP iz 2010-2014 rezultirana propascu SDP a,koalicija SDA-SDU-NSRZB i dr. u KS rezultirala nestankom ove dvije stranke,nestao/podijelio se na vise frakcija i HSP dio koalicije s SDA.
Tako da DF i BPS 2016 nestaju!!!