Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

drunken tiger

#26 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by drunken tiger »

eyesburn wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-na- ... /171130030

zar je klix jedini primjetio ovu sramotnu i poraznu činjenicu?

gdje su sad svi oni kojima su puna usta bosne, bošnjaka i patriotizma? šute kao najobičnije pizde usranih gaća!

zar vas nije stid radi žrtava da šutite i ostavljate ih na cjedilu, dok druge dvije strane kanonadama udaraju?

po ko zna koji put se pokazuje IZDAJNIČKA politika sda i da im je najbitnije ljubiti draganov šupak i skupa s njim krasti, od države, vlastitog naroda i žrtava.

pokazali su iznova da nisu dostoji da više ikada budu izabrani, niti su dostojni ove države i naroda kojem pripadaju.

sram neka vas bude bakire, denise, fahrudine, nermine, senade, sefere, reufe, reise, amere i ostali... neka vas jecaji i tabuti žrtava prate danonoćno kada niste u stanju državnički odgovoriti i zaštiti žrtve, državu, narod!
Bošnjačka politika, ona koja je vodila BiH tokom agresije je usko sarađivala sa agresorima. Slala su se pisma, sklapali dogovori. Bošnjačka politika danas je samo nastavak te politike koja je htjela da napravi malu državicu za odabrane. To je danas jasno ko dan. Ne radi se o državi za muslimane nego za odabrane muslimane. Ko to ne vidi danas jasno on je budala. Šute jer im odgovara ovako. Sve je to već dogovoreno.
L u c i f e r

#27 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by L u c i f e r »

hAZNADAR wrote:
L u c i f e r wrote:nasim politicarima je bajno

rahat kradja

Upravo tako.

A nasi politicari nisu okupatori i iz nekog drugog naroda.

Politicari su samo slika i prilika naroda koji ih bira. I kada ih napadamo. kritikujemo,... to je vise od zavisti sto imaju vise, zive bolje,.... a ne zbog tobozeg morala.
kako ko

ja lično nikom nisam zavidan ni sekunde

zgrtanje materijalnih dobara i kurčenje iluzijom socijalnog statusa mi ne znače apsolutno ništa
Sanjarko

#28 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by Sanjarko »

L u c i f e r wrote:
hAZNADAR wrote:
L u c i f e r wrote:nasim politicarima je bajno

rahat kradja

Upravo tako.

A nasi politicari nisu okupatori i iz nekog drugog naroda.

Politicari su samo slika i prilika naroda koji ih bira. I kada ih napadamo. kritikujemo,... to je vise od zavisti sto imaju vise, zive bolje,.... a ne zbog tobozeg morala.
kako ko

ja lično nikom nisam zavidan ni sekunde

zgrtanje materijalnih dobara i kurčenje iluzijom socijalnog statusa mi ne znače apsolutno ništa
Isto tako. Ali ne moze se bez para nikako. Jb-ga tako je.
Sanjarko

#29 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by Sanjarko »

Ali narod za ove ne glasa. Nego glasa stranacka masinerija. Ovi kako ih zovu uhljebi.
zavrzlama

#30 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by zavrzlama »

Vizionar 1985 wrote:Ali narod za ove ne glasa. Nego glasa stranacka masinerija. Ovi kako ih zovu uhljebi.
Nisu problem oni koji glasaju...problem su oni koji ne glasaju...sda ima disciplinovanih 200 000 glasaca na drzavnoj sisi skupa sa punoljetnom familijom i redovno dobijaju izbore jer pametnjakovici ispijaju pive i krevelje se po kladionicama ismijavajuci sda glasace koji zure na glasacka mjesta a sutra se zale sto nemaju posla i sto nema niko muda da odbrusi dodiku i covicu..
Sanjarko

#32 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by Sanjarko »

zavrzlama wrote:
Vizionar 1985 wrote:Ali narod za ove ne glasa. Nego glasa stranacka masinerija. Ovi kako ih zovu uhljebi.
Nisu problem oni koji glasaju...problem su oni koji ne glasaju...sda ima disciplinovanih 200 000 glasaca na drzavnoj sisi skupa sa punoljetnom familijom i redovno dobijaju izbore jer pametnjakovici ispijaju pive i krevelje se po kladionicama ismijavajuci sda glasace koji zure na glasacka mjesta a sutra se zale sto nemaju posla i sto nema niko muda da odbrusi dodiku i covicu..
Ali za koga da glasaju. Evo ja sam htjeo, zbog nekih okolnosti slucajno nisam, i za sve sto sam htjeo truba se pokazali nakon izbora.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#33 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by malakh »

a šta konkretno da komentarišu bošnjački političari. svaki komentar bošnjaka se čeka kao zapeta puška, da ispali cijeli okvir.

od toga da će se presuda koristiti kao nastavak tkz majorizacije :lol: , pa do izjava da hrvatima prijeti fizički nestanak.

u ovom slučaju šutnja je zlato i sud je rekao svoje, stavio tačku na devedesete godine, a dva hdza neka kusaju kašu koju im je njihov otac nacije skuhao.

vego malo mi je smiješno kako čović ponovo leti za dodikom, a onaj se nije mogao suzdržati da ne pecne njegove mentore.
Mirza007

#34 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by Mirza007 »

malakh wrote:a šta konkretno da komentarišu bošnjački političari. svaki komentar bošnjaka se čeka kao zapeta puška, da ispali cijeli okvir.

od toga da će se presuda koristiti kao nastavak tkz majorizacije :lol: , pa do izjava da hrvatima prijeti fizički nestanak.

u ovom slučaju šutnja je zlato i sud je rekao svoje, stavio tačku na devedesete godine, a dva hdza neka kusaju kašu koju im je njihov otac nacije skuhao.

vego malo mi je smiješno kako čović ponovo leti za dodikom, a onaj se nije mogao suzdržati da ne pecne njegove mentore.
Zavalio ga je njemu Dodik dobro ali izgleda da je Cirilo u S-M fazonu i da mu nije dosta.
agent_zero

#35 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by agent_zero »

Šute i dalje SDA kvislinzi, vlast ne funkcioniše, riđobradi izdajnik je sve čoviću u HDZu insturmente za blokadu prepustio.

Ko god koalira sa strankom udruženog zločinačkog poduhvata je kvisling države i naroda!
zulfo

#36 Re: Izdajnička šutnja SDA i bošnjačkih (kvazi)političara

Post by zulfo »

Ovaj SDP -eovac će se ujest za jezik kad vidi da će SDP DF ,SBB,HDZ i SNSD pokušati napraviti vlast
Nikšić kod Dodika, Nikšić kod Čovića zanimljivo
Post Reply