Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Pa zar nas niste do maloprije ubjedjivali kako je predsjednik nebitan. Cemu kmecanje
Ljevica ima svog čovjeka u predsjedništvu i to je opet neka utjeha. Mrzim vidjeti zelenu bagru kad slavi. Želim im sve najgore u životu i kad vidim da se smiju, nije mi dobro.
palermo wrote:Ma jedini pravi pobjednik ovih izbora je Bakir Izetbegović......od toliko najavljivanog raspada SDA do ubjedljive pobjede na izborima.....
Hm, ja ovo ne bih nazvao ubjedljivom pobjedom... Stranka broj jedan po broju glasova vjerovatno hoće biti, ali to je očekivano... Ostaje veliko pitanje da li će i gdje SDA moći oformiti vladajuću koaliciju...
palermo wrote:Ma jedini pravi pobjednik ovih izbora je Bakir Izetbegović......od toliko najavljivanog raspada SDA do ubjedljive pobjede na izborima.....
Hm, ja ovo ne bih nazvao ubjedljivom pobjedom... Stranka broj jedan po broju glasova vjerovatno hoće biti, ali to je očekivano... Ostaje veliko pitanje da li će i gdje SDA moći oformiti vladajuću koaliciju...
Meni su najbolji ovi sto su kao iznenadjeni i uvrEdjeni
Sta kae lola, e sad iz inata odoh u Njemacku.
Cestitke novim, starim jebacima sirotinje i drzave za coEka, sretno svima.
E to nas je i jebalo. Crtanje kurčeva, pički i ostalog dok su SDA marionete uredno glasali za svoje. Jebo ti nas i ovakav narod. Karadžiću sve ti halallim, vrati se i završi posao. Za mene si od večeras najveći heroj!
Vodi ga sebi kuci, okaci sliku, klanjaj mu se.
Ti si sine odron od covjeka tako nesto napisati. Nece tebe ni drugi primiti nigdje, ti si u kurcu u kojem i pripadas tu gdje jesi.
Ti mu prvi trebaš ljubiti sliku jer da nije njega, ne bi nikad vidio grada. Živio bi sa volovima kao i prije.