IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
-
Hlapoje
#151 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Vučić ima ambiciju da napravi u Beogradu najveću džamiju u Evropi...čime bi mogao da osvoji srca mnogih Bošnjaka.
- ultima_palabra
#152 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ko misli da će Srbija onako sama od sebe smiriti i prestati biti opasnost za komšije, taj je strašno naivan ili je preskakao časove istorije u školi.
Velikosrpska ideja je samo na standby do boljih vremena... isto kao što je bila od 1945. do 1986. Ako ne mi, onda naša djeca će se susresti sa istim zlom koje je haralo 90-tih.
Velikosrpska ideja je samo na standby do boljih vremena... isto kao što je bila od 1945. do 1986. Ako ne mi, onda naša djeca će se susresti sa istim zlom koje je haralo 90-tih.
- kingofsnake
#153 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ma ja ba, jebo ti njegov evropski put, nek on to kući svojoj priča. Pokaži se jarane, pa ćemo ti vjerovat. Zasad je on za mene lik koji je u po rata hodao po agresorskim položajima i koji bi za jednog Srbina ubio 100 Bošnjaka.Danguba wrote:bas tako...ne mozes imati miran san.DoZeN wrote:Ziva istina, volio ti ili ne.....dok ti cekas da pobjedi i Ceda ili Canak,prodje zivotPicajzla wrote:
Nebuloza !
vucic se mora pokazati na djelu da bi razuvjerio bosnjake da im zeli dobro. nije dovoljno probuditi se i reci ''od danas vise nisam radikal''.
-
Martinez_
#154 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Dok su pak bosansko, hrvatsko, mađarsko, bugarsko, makedonsko i kosovsko društvo dominantno tolerantna i puna ljubavi i razumevanja za drugačije.It_is_a_Leclerc wrote:To je moj stav. Srbijansko društvo je i dalje dominantno ksenofobično i prepuno mržnje.Bodkin wrote:cuj 60,ja mislim da je to najmanje za 80It_is_a_Leclerc wrote:Što prije shvatite da bi Vučić da opet kaže da bi ubio za jednog Srbina 100 Bošnjaka, dobio, ne 49, već 60 posto glasova, to će biti lakše i realnije suočavanje sa istinom.
U svim balkanskim državama tinja takav isti strahovito isključiv nacionalizam ali koji se uspeva premostiti masmedijskom ''liberalnom'' cenzurom pod nalogom EU. Produkt svega toga je i Vučić.
- kingofsnake
#155 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Nek popravi one što su porušili po Bosni i nek se pobrine da se više ne pale džamije po Beogradu, ne treba nova. Mislim mi smo sačuvali 99% crkava u ratu, Srbi ne mogu jednu u miru. Ili možda ne žele?Hlapoje wrote:Vučić ima ambiciju da napravi u Beogradu najveću džamiju u Evropi...čime bi mogao da osvoji srca mnogih Bošnjaka.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#156 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ma sta ce krenuti naprijed u Srbiji ? Nista. Sta ce Vucic uraditi ? Nista. Sta je to on uradio za svoh mandata ? Nista.
Demagog k'o demagog. Ovo koliko je dobar toliko je i los rezultat. Sta ce kad prodje mandat a ono vise ljudi na birou nego sto je bilo, koga ce okriviti ? Koje politicare ? Marioneta k'o marioneta. Nista se nece promijeniti, ni Srbiji niti bilo kome. Ustvari hoce, ali svima nagore.
Pa ja da sam imao ove medije da me podrze, koje su njega podrzale i da sam svaki dan iskakao iz pastete pa ja bih prebacio 70%. Pa kad se sjeti Feketica i onog djeteta, pa mislim, sve za glas...
Demagog k'o demagog. Ovo koliko je dobar toliko je i los rezultat. Sta ce kad prodje mandat a ono vise ljudi na birou nego sto je bilo, koga ce okriviti ? Koje politicare ? Marioneta k'o marioneta. Nista se nece promijeniti, ni Srbiji niti bilo kome. Ustvari hoce, ali svima nagore.
Pa ja da sam imao ove medije da me podrze, koje su njega podrzale i da sam svaki dan iskakao iz pastete pa ja bih prebacio 70%. Pa kad se sjeti Feketica i onog djeteta, pa mislim, sve za glas...
- Picajzla
#157 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
DUPLI
Last edited by Picajzla on 17/03/2014 20:44, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#158 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Vucic i sns su dosli na vlast prije godinu i po,iz razloga sto DS nije mogao sebi staviti teret zavrsnice priznavanja Kosovske drzave,pa su vruc krompir prebacili nikolicu i vucicu...medjutim dvojac se brzo snasao,tako sto se nikolic povukao iz stranackih funkcija jer je toboze predsednik srbije,a vucko je pricu o Kosovu zamaskirao konstantnom pricom o hvatanju velikih riba i borbi protiv korupcije,a ni rijec o Kosovu...pas gonic im je bio Dacic koji je koplja lomio sa Tacijem i bavio se Kosovom...sta ce se desavati u narednom periodu,pa ds,nds i ostala opozicija ce u skupstini srbije konstantno u prvi plan ubacivati Kosovo i tako vucica srusiti...vec sam napisao da vucicu ne odgovara 50% glasova jer tad sam moze formirati vladu i nema alibija da izbjegne teska pitanja ,a Kosovo i mali ausvic dolaze na tapet USA i EU,a vucic mora se ocitovat po tom pitanju,a kako god se ocituje je donji,ako podrzi EU i USA stavove ,pojest ce ga domaca javnost,a ako odbije USA i EU stavove tad uvlaci srbiju u izolaciju i opet gubi....kako god nazad nema ,prostora za opstrukcije sve manje ....Kosovo ce biti tesko drzati po strani i skrivati polagno srbijansko odustajanje od istog pored gladne i kimne vuciceve opozicije..
Last edited by zavrzlama on 17/03/2014 20:46, edited 1 time in total.
-
Ljuban 1992
#159 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Vaša briga za bezbjednost srbijanskih komšija izgleda prilično čudno.Srbija i Federacija BiH nisu komšije,nemaju ni metra zajedničke granice .Komšije bi mogle postati tek sa ujedinjenjem Srpske i Srbije.ultima_palabra wrote:Ko misli da će Srbija onako sama od sebe smiriti i prestati biti opasnost za komšije, taj je strašno naivan ili je preskakao časove istorije u školi.
- kingofsnake
#160 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Pa Srbi su svojim ponašanjem tj agresijama doveli do toga da bošnjačko društvo postane djelom netolerantno. S obzirom na ono što su Srbi radili, dobro imamo ikako tolerancije. A opet smo najtolerantniji, mogli bi svi naučiti od nas.Martinez_ wrote:Dok su pak bosansko, hrvatsko, mađarsko, bugarsko, makedonsko i kosovsko društvo dominantno tolerantna i puna ljubavi i razumevanja za drugačije.
- Picajzla
#161 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Je li @dozen sta kazes. Treba ga privoliti SarajevuLjuban 1992 wrote:Vaša briga za bezbjednost srbijanskih komšija izgleda prilično čudno.Srbija i Federacija BiH nisu komšije,nemaju ni metra zajedničke granice .Komšije bi mogle postati tek sa ujedinjenjem Srpske i Srbije.ultima_palabra wrote:Ko misli da će Srbija onako sama od sebe smiriti i prestati biti opasnost za komšije, taj je strašno naivan ili je preskakao časove istorije u školi.
Ovo je kao neko sukanje
- Hajvan
#162 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
e, cuj izgradice najvecu džamiju na BalkOnu u BG!?
mozda kad mu se vrati ime Dar Ul Jihad
ne vjerujem Danajcima i kad darove nosi.
pride, ne idem u Džamije
a oni cija srca "osvoji"- osvojice im i vratove u nekom novom pohodu….
mozda kad mu se vrati ime Dar Ul Jihad
ne vjerujem Danajcima i kad darove nosi.
pride, ne idem u Džamije
a oni cija srca "osvoji"- osvojice im i vratove u nekom novom pohodu….
-
zavrzlama
#163 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Pa ti bas potvrdi ispravnost stavova koje iznosi@UltimaLjuban 1992 wrote:Vaša briga za bezbjednost srbijanskih komšija izgleda prilično čudno.Srbija i Federacija BiH nisu komšije,nemaju ni metra zajedničke granice .Komšije bi mogle postati tek sa ujedinjenjem Srpske i Srbije.ultima_palabra wrote:Ko misli da će Srbija onako sama od sebe smiriti i prestati biti opasnost za komšije, taj je strašno naivan ili je preskakao časove istorije u školi.
- Banksy
#164 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
U trentku kad bosanski tenkovi iz Zenice krenu na Kragujevac tvoja plitka doskočica možda i dobije smisao. Ovako, zvuči kao neduhoviti pokušaj relativizacije srpskih zločina počinjenih nad narodima bivše Jugoslavije krajem prošlog stoljeća.Martinez_ wrote:Dok su pak bosansko, hrvatsko, mađarsko, bugarsko, makedonsko i kosovsko društvo dominantno tolerantna i puna ljubavi i razumevanja za drugačije.It_is_a_Leclerc wrote: To je moj stav. Srbijansko društvo je i dalje dominantno ksenofobično i prepuno mržnje.
- Danguba
#165 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
ultima_palabra wrote:Ko misli da će Srbija onako sama od sebe smiriti i prestati biti opasnost za komšije, taj je strašno naivan ili je preskakao časove istorije u školi.
- jon_jovi
#166 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Šta nas briga za izbore u Srbiji?
- kingofsnake
#167 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ma hajd još jedan guslač sa svojim seosko šumarskim provalamaPicajzla wrote: Je li @dozen sta kazes. Treba ga privoliti Sarajevu![]()
Ovo je kao neko sukanje![]()
-
Hlapoje
#168 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Eno na Kosovu neki muslimani popališe sve crkve...kingofsnake wrote:Nek popravi one što su porušili po Bosni i nek se pobrine da se više ne pale džamije po Beogradu, ne treba nova. Mislim mi smo sačuvali 99% crkava u ratu, Srbi ne mogu jednu u miru. Ili možda ne žele?Hlapoje wrote:Vučić ima ambiciju da napravi u Beogradu najveću džamiju u Evropi...čime bi mogao da osvoji srca mnogih Bošnjaka.
- kingofsnake
#169 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Pa idi na Kosovo forum.Hlapoje wrote:Eno na Kosovu neki muslimani popališe sve crkve...kingofsnake wrote:
Nek popravi one što su porušili po Bosni i nek se pobrine da se više ne pale džamije po Beogradu, ne treba nova. Mislim mi smo sačuvali 99% crkava u ratu, Srbi ne mogu jednu u miru. Ili možda ne žele?
A s ove vremenske distance, Bože me oprosti, žao mi je što i mi koju ne zapalismo. Niste nikako pokazali da ste zaslužili da ih čuvamo, a bilo je ljudi zamalo su glavu zijanili zbog crkava.
Last edited by kingofsnake on 17/03/2014 21:05, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#170 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ja mislim da je pobjeda Vučića dobra za BiH iz nekoliko razloga.
Vučić je pokazao da će za kredite, i blagoslov EU uraditi sve. Jučer je pristao na Briselski sporazum i defacto priznao Kosovo, a sutra ko zna...
Vučić je pokazao da će za kredite, i blagoslov EU uraditi sve. Jučer je pristao na Briselski sporazum i defacto priznao Kosovo, a sutra ko zna...
- Johnzy
#171 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
A kad bi samo saznali da je projekat Beograd na vodi u stvari ovo:

Neko je zaboravio da popije lekove, čini mi se. Pa mi ne možemo da sami donesemo ustav, nego eno, piše nam se u EU da se usvoji u parlamentu, i verujem da će biti bolji nego bilo koji napisan našom pameću. Rezultat je, nažalost, bio očekivan. Iznenađenje je to što je DSS ispao iz parlamenta, a hvala džizsu i ostali fašisti nisu bili ni blizu cenzusa. Šteta što će DSu trebati više od četiri godine da se oporavi, ako se ikad oporavi. A Čeda je sam kriv. On je imao stabilno glasačko telo za preko izbornog cenzusa, koje je oterao svojom neprincipijelnom pričom, podrškom DSu, teranjem Vesne Pešić i svih onih koji su bili nešto dobri u tom LDPu.

Neko je zaboravio da popije lekove, čini mi se. Pa mi ne možemo da sami donesemo ustav, nego eno, piše nam se u EU da se usvoji u parlamentu, i verujem da će biti bolji nego bilo koji napisan našom pameću. Rezultat je, nažalost, bio očekivan. Iznenađenje je to što je DSS ispao iz parlamenta, a hvala džizsu i ostali fašisti nisu bili ni blizu cenzusa. Šteta što će DSu trebati više od četiri godine da se oporavi, ako se ikad oporavi. A Čeda je sam kriv. On je imao stabilno glasačko telo za preko izbornog cenzusa, koje je oterao svojom neprincipijelnom pričom, podrškom DSu, teranjem Vesne Pešić i svih onih koji su bili nešto dobri u tom LDPu.
- Danguba
#172 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
jon_jovi wrote:Šta nas briga za izbore u Srbiji?
jos jedan naivni.
moram znati kako da zaspem sa ili bez gevere.
- kingofsnake
#173 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Ma vazda sa geverom blizuDanguba wrote:jon_jovi wrote:Šta nas briga za izbore u Srbiji?![]()
![]()
jos jedan naivni.
moram znati kako da zaspem sa ili bez gevere.
-
Martinez_
#174 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
Smešan argument koji je pao još na Kosovu 99. Ako nisi znao zločini se mogu činiti i unutar vlastite zemlje a ne samo van iste. I usput govorim o većinskom raspoloženju a ne hipoteci prošlosti. A raspoloženje u zajednicama bilo kog od naroda, ono što se bistri uz čašicu daleko od kamera, manje više isto je. Ksenofobija, mržnja i distanciranje. Sve prekriveno milozvučnim tonovima regionalne saradnje i prosperiteta po diktatu BriselaBanksy wrote:U trentku kad bosanski tenkovi iz Zenice krenu na Kragujevac tvoja plitka doskočica možda i dobije smisao. Ovako, zvuči kao neduhoviti pokušaj relativizacije srpskih zločina počinjenih nad narodima bivše Jugoslavije krajem prošlog stoljeća.Martinez_ wrote:Dok su pak bosansko, hrvatsko, mađarsko, bugarsko, makedonsko i kosovsko društvo dominantno tolerantna i puna ljubavi i razumevanja za drugačije.It_is_a_Leclerc wrote: To je moj stav. Srbijansko društvo je i dalje dominantno ksenofobično i prepuno mržnje.
-
Hlapoje
#175 Re: IZBORI U SRBIJI 2014, ** SNS NEVJEROVATNIH 48.8% GLASOVA
To su sve dokazani politički diletanti, kojima je prirodom stvari namenjena sudbina padanja ispod cenzusa.Neko je zaboravio da popije lekove, čini mi se. Pa mi ne možemo da sami donesemo ustav, nego eno, piše nam se u EU da se usvoji u parlamentu, i verujem da će biti bolji nego bilo koji napisan našom pameću. Rezultat je, nažalost, bio očekivan. Iznenađenje je to što je DSS ispao iz parlamenta, a hvala džizsu i ostali fašisti nisu bili ni blizu cenzusa. Šteta što će DSu trebati više od četiri godine da se oporavi, ako se ikad oporavi. A Čeda je sam kriv. On je imao stabilno glasačko telo za preko izbornog cenzusa, koje je oterao svojom neprincipijelnom pričom, podrškom DSu, teranjem Vesne Pešić i svih onih koji su bili nešto dobri u tom LDPu.
Čeda se recimo strašno preračunao ove izbore, misleći da će biti dovoljno uveravati ljude kako je on zasigurno novi partner Vučića u vladi, pa da za njega glasaju svi karijeristi iz DS i URS-a.
Ali koga jebe. Srpska politička scena zaista ništa ne gubi nestankom sa scene ovog vrsnog demagoga.
Mislim da je uz Vučića, najveći dobitnik izbora Saša Radulović. Lik je za dva meseca uz pomoć pretežno interneta i uz otvorenu konfrontaciju sa Vučićem, uspeo da sakupi preo 100 hiljada glasova.
Rekao bih da za Radulovića glasa onaj najbolji i najprogresivniji deo Srbije. To je uglavnom mladi, obrazovani, kulturni i ekonomski nezavisni deo Srbije, koji ne zavisi od politike, koji nije stranački aktivan i koji se ne plaši tržišne utakmice i rada.