Izbori u Republici Hrvatskoj
-
Crvene_brigade
#1 Izbori u Republici Hrvatskoj
Kakvo je vase misljenje u vezi sa danasnjiim izborima?
Ko ce po vama sastaviti novu vladu? Tomislav Karamarko (HDZ) ili Zoran Milanovic (SDP)?
Ko ce po vama sastaviti novu vladu? Tomislav Karamarko (HDZ) ili Zoran Milanovic (SDP)?
Last edited by Crvene_brigade on 08/11/2015 16:45, edited 1 time in total.
- Lincoln-Burrows
#2 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Vjerojatno Karamarko i to ne zato što je nešto kvalitetan nego
jednostavno zato što je ova sadašnja vlast toliko snizila standard
građana i uvela poreze i trošarine na gotovo sve i nije im dosta.
Eto zato ovi odlaze a novi(stari) dolaze...
jednostavno zato što je ova sadašnja vlast toliko snizila standard
građana i uvela poreze i trošarine na gotovo sve i nije im dosta.
Eto zato ovi odlaze a novi(stari) dolaze...
- It_is_a_Leclerc
#3 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Mislim da HDZ neće imati ni izbliza glasova koliko su mislili. Bit će mrtva trka oko formiranja vlade. SDP-u odgovara uspjeh oraH-a i "Naprijed Hrvatska", jer su to potencijalni partneri. Za HDZ igra Bandić i Glavaševci. Živi Zid i Most su na fonu da bi podržali manjinsku vladu, a upravo će te dvije stranke imati najviše glasova, pored SDP-a i HDZ-a.
Ja bih rekao :
HDZ
SDP
NL Most
HDSSB
Živi Zid
OraH
Bandić365
Naprijed Hrvatska
Ja bih rekao :
HDZ
SDP
NL Most
HDSSB
Živi Zid
OraH
Bandić365
Naprijed Hrvatska
- ronnie
#4 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Iako sam oduvijek bio sklon lijevoj opciji, ova vlada je uništila svaku ideju socijalne države. Žalosno je ali treba priznati da HDZ vodi više računa o malom čovjeku nego SDP. Sviđa mi se i Most ali mi se ne sviđa da mu je na čelu psihijatar 
-
Crvene_brigade
#5 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Svi mediji izvjestavaju o velikoj izlaznost na biralista do 12 sati. Da li HDZ-u, SDP-u, ili nekom trecem to odgovara?It_is_a_Leclerc wrote:Mislim da HDZ neće imati ni izbliza glasova koliko su mislili. Bit će mrtva trka oko formiranja vlade. SDP-u odgovara uspjeh oraH-a i "Naprijed Hrvatska", jer su to potencijalni partneri. Za HDZ igra Bandić i Glavaševci. Živi Zid i Most su na fonu da bi podržali manjinsku vladu, a upravo će te dvije stranke imati najviše glasova, pored SDP-a i HDZ-a.
Ja bih rekao :
HDZ
SDP
NL Most
HDSSB
Živi Zid
OraH
Bandić365
Naprijed Hrvatska
Last edited by Crvene_brigade on 08/11/2015 17:01, edited 1 time in total.
- Challenger__
#6 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj

Od srca im želim što bolji uspjeh.
- Lincoln-Burrows
#7 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Najveća je izlaznost u Varaždinu, Gospiću i Karlovcu.Crvene_brigade wrote:
Svi mediji izvjestavaju o velikoj izlaznost na biralista do 12 sati. Da li HDZ-u, SDP-u, ili nekom trecem to odgovara?
- It_is_a_Leclerc
#8 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Zanimljiv period je pred Hrvatskom. SDP se izvukao iz gliba, HDZ je praktički poražen, uzmemo li u obzir rezultate koje su imali u anketama.
Bez MOST-a se ne može formirati vlada, a i sa njima je to - na jedvitejadi. Iako se meni čini da će se MOST raspasti još večeras, oko toga da li da idu u vladu ili ne. Ovi ostali su više-manje dali očekivane rezultate.
Ove paranoične budale iz Živog Zida idu ka političkoj margini što je odlična vijest (Pernar i Sinčić u Saboru
), HDSSB ispod svih očekivanja, kao i ORaH i Jospiović+Čačić.
Bez MOST-a se ne može formirati vlada, a i sa njima je to - na jedvitejadi. Iako se meni čini da će se MOST raspasti još večeras, oko toga da li da idu u vladu ili ne. Ovi ostali su više-manje dali očekivane rezultate.
Ove paranoične budale iz Živog Zida idu ka političkoj margini što je odlična vijest (Pernar i Sinčić u Saboru
- kamberovica polje
#9 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Ako most odluči koalirati sve ovisi šta će tražiti od HDZ-a ili SDP-a. U slučaju da im se pozicija premjera osladi onda je HDZ potencijalni partner jer Zoky egomanijak ni mrtav ne bi na to pristao a Zečina s druge strane je dosta labilniji po tom pitanju. U svakom slučaju vlada se bez njih ne može sastaviti, eh sad je pitanje koliko su stvarno principijelni i pošteni.It_is_a_Leclerc wrote:Zanimljiv period je pred Hrvatskom. SDP se izvukao iz gliba, HDZ je praktički poražen, uzmemo li u obzir rezultate koje su imali u anketama.
Ove paranoične budale iz Živog Zida idu ka političkoj margini što je odlična vijest (Pernar i Sinčić u Saboru), HDSSB ispod svih očekivanja, kao i ORaH i Jospiović+Čačić.
- karanana
#10 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
haj da se javim dok radi forum.....fina machkica sa crvenom kosom plese kod josipovica. ako su ovi reformisti josipovic.
- It_is_a_Leclerc
#11 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
To je vrlo tanka većina.kamberovica polje wrote:Ako most odluči koalirati sve ovisi šta će tražiti od HDZ-a ili SDP-a. U slučaju da im se pozicija premjera osladi onda je HDZ potencijalni partner jer Zoky egomanijak ni mrtav ne bi na to pristao a Zečina s druge strane je dosta labilniji po tom pitanju. U svakom slučaju vlada se bez njih ne može sastaviti, eh sad je pitanje koliko su stvarno principijelni i pošteni.It_is_a_Leclerc wrote:Zanimljiv period je pred Hrvatskom. SDP se izvukao iz gliba, HDZ je praktički poražen, uzmemo li u obzir rezultate koje su imali u anketama.
Ove paranoične budale iz Živog Zida idu ka političkoj margini što je odlična vijest (Pernar i Sinčić u Saboru), HDSSB ispod svih očekivanja, kao i ORaH i Jospiović+Čačić.
Ili manjinska vlada ili novi izbori.
- karanana
#12 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
jel 76 vecina?
hdz 63 sada + 3 dijaspora automatski im se moze dati. ipak nema sanse da dodju do 76.
hdz 63 sada + 3 dijaspora automatski im se moze dati. ipak nema sanse da dodju do 76.
- kamen spoticanja
#13 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Most cool
Vjerovatno idu s crvenim...
Vjerovatno idu s crvenim...
- karanana
#14 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
ko je ovaj most? koje su to stranke?
ja tek danas prvi put za njih cujem.
vidjecemo sta ce uraditi. hoce li biti faktor na duge staze ili ce prnut kao i zivi zid i laburisti i orah....
vidjecemo sta ce uraditi. hoce li biti faktor na duge staze ili ce prnut kao i zivi zid i laburisti i orah....
- kamberovica polje
#15 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
HDZ 63
ja sam mislio da su ovi Hrvati malo manje sjebani od nas u BiH ali evo vidim da i kod njih radi ovaj neuralizator iz Men in Black-a.

- kamen spoticanja
#16 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Bozo Petrov...decko koji je uzeo Metkovic i posijao klicukaranana wrote:ko je ovaj most? koje su to stranke?
Kaze hocemo promjene koje ce kostati privilegije nase najblize
- karanana
#17 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
aha, to je onaj sto je srezo sve u metkovicu.
evo gledo sam. ali se ne moze skontati sta ce i kako ce.
evo gledo sam. ali se ne moze skontati sta ce i kako ce.
- kamen spoticanja
#18 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Kad vidis face i likove u hdz-ovom centru,tacno ti bude slabo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Most ko DF
- karanana
#20 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
most kao daciceva sps.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Isti SDA Tita mikamen spoticanja wrote:Kad vidis face i likove u hdz-ovom centru,tacno ti bude slabo
- It_is_a_Leclerc
#23 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Ja mislim da će razlika ipak biti između 4-6 mandata. Previše je deset.
Ali kako se svi javno nude Petrovu i MOST-u. Totalno poniženje.
Ali kako se svi javno nude Petrovu i MOST-u. Totalno poniženje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
idemo našHii22.47
Razlika pala na pet mandata
DIP je objavio rezultate 26,45 posto obrađenih glasova: HDZ 60 mandata, SDP 55 mandata, MOST 19, IDS 4 mandata, HDSSB i stranka Milana Bandića 2 mandata, a Živi zid 1 mandat
- kamen spoticanja
#25 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj
Prije 10 minuta domoljubi u ekstazi...sad opet tajacpici wrote:idemo našHii22.47
Razlika pala na pet mandata
DIP je objavio rezultate 26,45 posto obrađenih glasova: HDZ 60 mandata, SDP 55 mandata, MOST 19, IDS 4 mandata, HDSSB i stranka Milana Bandića 2 mandata, a Živi zid 1 mandat
kakvi idioti mati mila