Challenger...Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Denise jesi to ti?

Challenger...Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.

79.000 - 55.000Challenger__ wrote:Ne znam šta si gledao, ovo što sam ja čuo 70+ k Čović, 60+ k Raguž.
priznaj da ti se nije ni islo u goeteborgRidjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
Uzeh ja tebi muštulukRidjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Željko Komšiću, je3em ti svu familiju.
"Prema prvim informacijama o rezultatima, vidim da nije dobro, ali narod je izabrao i to treba tako shvatiti. Ja poštujem volju naroda. Ima ona stara 'Kakav narod takva vlast' i to treba tako shvatiti", kazao je za Klix.ba Bakir Hadžiomerović, kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.
Kao ni klanje stranačkog kurbanalajk wrote:Kad ce narod da shvati da glasanje za SDA pojedinca ne cini muslimanom
Ma mislio u Švesku al hoš qrac.mO k3 wrote:Gdjes krenuoRidjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
A ne znam, jedan dio mene je želio i tu vrstu promjene ali žao mi vas ovdjeLakat Jebić wrote:priznaj da ti se nije ni islo u goeteborgRidjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
todd_smith wrote:Challenger...Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Denise jesi to ti?
daj hamdi stvari, neće imati vremena da se spakuje...Ridjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
Itekako imaju pravo da se bune ljudi sto ponistavaju listice ili ne glasaju nikako. Ovi sto glasaju su pretezno oni sto su i poslije 20 godina dovoljno glupi da glasaju za iste ili oni koji vjeruju da neka od ovih drugih stranaka je zapravo nesto bolja. Te dvije skupine ljudi su upravo dale moc ovima na vlasti da drzavu dovedu u dubiozu. Jedini koji zapravo i vide koja je sve to smijurija su oni sa pocetka. Jedini oni imaju dovoljno mozga i morala (jer bez ovog drugog bi bili u politici).mO k3 wrote:@ shbc
Ako ne glasaš, ako na ovakav način poništiš glas nema pravo da se javljaš i da se buniš . Tvoje je pravo da glasaš i sa tvojim glasom pokusas promjenuti nesto
Apsolutno. Turkofilni feudalni sadakistan.Prpa.ba wrote:Apsolutno i ocekivano. Turkofilni sadakistan sa mentalitetom sitnih seoskih varalica.Banksy wrote:Na koncu, svako dobija što je želio i što je zaslužio. U ovom trenutku, ovom narodu, Bakir Izetbegović je mjera.
Bolno jeste, ali s tim se sad treba suočiti.
nismo sigurno dobili u vrijeme sdp-a i onog siladzica.supercali wrote: onda reci da smo za vrijeme sda dobili i mobitele i internet jbt
koja logika u pm
sebe ili ženu mu?bull21 wrote:Emir se olešio k'o veliki.
vivaldi wrote:poceo sda teferic na glavnim ulicama
Ako bude, pokazaće da sam najbolji prognozer i za domaću i za ino-scenu.webby-x wrote:79.000 - 55.000Challenger__ wrote:Ne znam šta si gledao, ovo što sam ja čuo 70+ k Čović, 60+ k Raguž.
Krajnje će ti biti 120.000 Čović, oko 80.000 Raguž.
Pandurevićka milfica i dva ipoladječak sa šibicama wrote:Ova plavka iz SDS-a, jest cetnikusa, ali milfaca ipo