I gore. DF nema lovu od kirije kao SDP.Prpa.ba wrote:DF ce proci isto kao i SDP u koaliciji sa SDA.
Dakle, gladniji su za vlašću, a tu ih SDA čeka na svom terenu.
I gore. DF nema lovu od kirije kao SDP.Prpa.ba wrote:DF ce proci isto kao i SDP u koaliciji sa SDA.
treba im dati malo odgovornostiPrpa.ba wrote:DF ce proci isto kao i SDP u koaliciji sa SDA.
Uu, a SDP je baš bio svjetlo na kraju tunela. Ono, nenadyebivo nam je ovih zadnjih par godina od silne dobrote.sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Željko Komšiću, je3em ti svu familiju.
sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Šta si se stisnuo sa tim smajlijima, vrijedi ovo višeseoBIH wrote:sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Željko Komšiću, je3em ti svu familiju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, Muniba sam previdio. Elem, svi sastojci su tucrno_sa_zlatnim wrote:Ne moze biti gori od Muniba Jusufovica. U ovom slucaju, i poslije Muniba, Munib.VjecitiStudent wrote:Dobar znak, Arnaut gdje dođe, stranka propada.madridist wrote: Onaj Arnaut u SBBto neki medjustranacki transferi
Ustvari, ne zna se ko je odvratniji na svoj nacin.
Tako nekako. Gubitnici se naziru, a pobjednici su izgleda svidječak sa šibicama wrote:Mislim da je, kad vec ne mozemo prepoznati pobjednike jer svi kazu da su pobijedili, lakse prepoznati gubitnike... dovoljno je pogledati ko kmeci zbog "izbornih neregularnosti". Za sada to su SDP i HDZ1990, evo rekose da ce pokrenuti pitanje regularnosti izbora u nekim dijelovima Bosne i Hercegovine.
Ridjobrki wrote:Šta si se stisnuo sa tim smajlijima, vrijedi ovo višeseoBIH wrote:sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Željko Komšiću, je3em ti svu familiju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man of steel wrote:Damir Arnaut potpredsjednik SBB-a dok je bio na jaslama Harisove stranke:
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/3642- ... ucije.html
Šošonov Avaz o Damiru Arnautu dok je on bio član SBIH:
Koliko je duboko posljednjih godina potonula bh. diplomatija, najbolje se može vidjeti iz primjera Damira Arnauta, dugogodišnjeg savjetnika u kabinetu Harisa Silajdžića, kojeg je njegov stranački šef s pozicije bošnjačkog člana Predsjedništva BiH nakon mnogo diplomatskih problema lani uspio progurati za bh. ambasadora u Australiji.
Krenu li u tu avanturu, mogu odmah ključ u bravu.webby-x wrote:I gore. DF nema lovu od kirije kao SDP.Prpa.ba wrote:DF ce proci isto kao i SDP u koaliciji sa SDA.
Dakle, gladniji su za vlašću, a tu ih SDA čeka na svom terenu.
mogao bi scepo organizirati novo glasanje za gubitnikeStupskaBitanga wrote:najopoštenije je bilo organizovati drugi krug glasanja za bošnjačkog člana predsjedništva
HM 2011 wrote:sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Halo ba - kakve su to riječi - kakav kriminalni sistem - pa šta si ti radio od 2010 ?
Bio si i prije toga ?
Kako te nije stid....
U JEDINSTVU JE SNAGA - PROMJENE KREĆU VEČERAS - SNAGA BIH
Jel ti to zao scepeBanksy wrote:Sad se vidi koja je glupost bila ići s dva kandidata u rušenje Izetbegovića. Žali bože bačenih Suljagićevih glasova.
A nisi ovdje u pravu. Ja sam za SDP glasao, upravo iz razloga da ostanu na sceni kao značajan politički elemenat.webby-x wrote:Naravno, jer znaš da je lakše kontrolirati blentu Komšićapalermo wrote:Ali kombinacija SDA sa DF mi uopšte nije loša, prihvatljiva mi je.
nego lukavog Zlaju. Znamo se. SDA forever.
webby-x wrote:Naravno, jer znaš da je lakše kontrolirati blentu Komšićapalermo wrote:Ali kombinacija SDA sa DF mi uopšte nije loša, prihvatljiva mi je.
nego lukavog Zlaju. Znamo se. SDA forever.
Znači, svi oni koji su glasali za Emira, da nije bilo njega glasali bi za Fahru........auuu....Banksy wrote:Sad se vidi koja je glupost bila ići s dva kandidata u rušenje Izetbegovića. Žali bože bačenih Suljagićevih glasova.
Merengues wrote:HM 2011 wrote:sebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Halo ba - kakve su to riječi - kakav kriminalni sistem - pa šta si ti radio od 2010 ?
Bio si i prije toga ?
Kako te nije stid....
U JEDINSTVU JE SNAGA - PROMJENE KREĆU VEČERAS - SNAGA BIH
Moras li na kraju svakog svog "glupavog" posta staviti taj idiotski slogan idiotske stranke. Napaćen si
Baš bi sa SDP-om napredovalisebija wrote:Eto šta je napravio Željko Komšić, je3o familiju svoju. Samo oštetio SDP za mrvu glasova, bez da je išta u tome sam dobio. Čista paćenićka politika, kad on propada da i drugima nanese štetu. Samo što nije oštetio jedino sebe i SDP, nego i građane ove države koji će nastaviti da propadaju u kriminalnom sistemu SDA.
Da su bili pametni kao što nisu drugačije bi sad svirali...House wrote:Kakav odron SDP-a