Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tzipiripi wrote:Na pitanje novinara o obećanih 100 000 radnih mjesta Amir Zukić kaže da stoje iza tog obećanja i da im je plan u narednih 8 godina ostvariti obećano.
Kao što reče gost u studiju, u sljedećeh 4 godine labudovo a onda nakon idućih izbora ....
Koji .... moraš bit pa za ovo glasat
Pa tek završeno glasanje a ono odma šuknu do ....
Da ne živim ovdje rek'o bi da na vlasti zauvijek bili
opet šuplja - od samog početka je stav SDA DA ĆE TAJ PROCES POD NJIHOVOM PALICOM BITI PROVEDEN ZA 8 godina.......
eto ti i gosta i voditelja i informiranosti I TEBE - SRAMOTA ČOVJEČE - JEL TO DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA....
hrak pljuc
Last edited by HM 2011 on 12/10/2014 20:12, edited 1 time in total.
Ama ljudi ja sam 99 %siguran da Bake pobjedjuje, ne sto je dobar nego sto je u nas narod tako navikao da glasa. Meni je nakon danasnjeg dana fakat doslo da idem u 3 pm samo iz ove drzave.
Nije mi jasna psiha ljudi koji voze auto staro 40 godina i oblijebe ga naljepnicama SDA, jbt kako ne skontaju neku povezanost izmedju stranke koja vlada 20 godina i toga sto voze auto od 30-40 godina starosti.
bhnapoleon1 wrote:Ama ljudi ja sam 99 %siguran da Bake pobjedjuje, ne sto je dobar nego sto je u nas narod tako navikao da glasa. Meni je nakon danasnjeg dana fakat doslo da idem u 3 pm samo iz ove drzave.
Nije mi jasna psiha ljudi koji voze auto staro 40 godina i oblijebe ga naljepnicama SDA, jbt kako ne skontaju neku povezanost izmedju stranke koja vlada 20 godina i toga sto voze auto od 30-40 godina starosti.
SZABIH PRIJE 8 GODINA
SDP PRIJE 4
Glasaj za SDA ?
Meni nije jasno šta je tebi nejasno ?
Last edited by HM 2011 on 12/10/2014 20:15, edited 1 time in total.
tzipiripi wrote:Na pitanje novinara o obećanih 100 000 radnih mjesta Amir Zukić SDA kaže da stoje iza tog obećanja i da im je plan u narednih 8 godina ostvariti obećano.
Znači već planiraju unaprijed svoju pobjedu na slijedećim izborima,za koje ni sama nebesa ne znaju hoće li se održati...Dirljivo.
Last edited by SmokingMan on 12/10/2014 20:16, edited 1 time in total.