Izbori 2012 - Općina Hadžići

dingosp0

#126 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by dingosp0 »

Bog pomogo opcini Hadzici dok je ona budala na poziciji....
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#127 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by JoseMujica »

PRAVDA ZA HUREMA!
loodilolol

#128 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by loodilolol »

PRAVDA ZA HUREMA!
Bisogna Vincere

#129 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by Bisogna Vincere »

2008.

Image

2012.

Image
FOČANSKI PROPISI

#130 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by FOČANSKI PROPISI »

JoseMujica wrote:PRAVDA ZA HUREMA!
Hurem je moralni pobjednik.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
JoseMujica

#131 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by JoseMujica »

FOČANSKI PROPISI wrote:
JoseMujica wrote:PRAVDA ZA HUREMA!
Hurem je moralni pobjednik.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
apsolutno :thumbup: dođe mi da odem kod Hurema tucati kamen za eko-selo :D
FOČANSKI PROPISI

#132 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

JoseMujica wrote: apsolutno :thumbup: dođe mi da odem kod Hurema tucati kamen za eko-selo :D
Bolje ti je kamen tucati,nego nama okopavti onolike voćke.
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#133 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by stetoskop »

Ja sam kod Hurema za 4,5 stoje počeo raditi u trgosirovini prije nekih 10 godina, još dok sam bio balavac.
Svaki dan se radi bez odmora za vikend, ali kako rekoše radnici gazda uvijek dadne slobodan dan kad zapne (svadba, sahrana i sl.).
I tako došao na posao u jutru u 7 , popodne ogladnio, uzeo cenera akontacije od gazde da jedem i da mogu platiti gras za povratak kući. 19 sati vidim radnici se ne raspremaju i ne pomišljaju na kraj radnog vremena. Ja napustim i nikada nisam saznao do koliko je bio kraj tog radnog vremena. :D
JoseMujica

#134 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by JoseMujica »

znači Hurem je gonič robova :?:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#135 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by stetoskop »

Jašta nego gonić.
Al' scena je bila dan prije nego što sam počeo raditi, kada sam došao da se dogovorim za posao. Usput odemo mi do iskra-komerc, eto da njih dvojica direktora pogode neki posao. Dakle dogovor treba da bude isporuka neuspjelih mjerni brojila na otpad . I pogodiše se oni u cijeni, 250 KM po kamionu, rukovaše se i nasta bum kada shvatiše da se nisu razumjeli ko kome treba dati pare. Ovaj Hurem traži, kao za uslugu odlaganja otpada, a ovaj iskra za prodaju sirovine.
Raziđoše se u tom momentu kao da je pukla bomba među njima. Meni došlo da puknem od smijeha, ali eto izdržah nekako. :D
JoseMujica

#136 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by JoseMujica »

stetoskop wrote:Jašta nego gonić.
Al' scena je bila dan prije nego što sam počeo raditi, kada sam došao da se dogovorim za posao. Usput odemo mi do iskra-komerc, eto da njih dvojica direktora pogode neki posao. Dakle dogovor treba da bude isporuka neuspjelih mjerni brojila na otpad . I pogodiše se oni u cijeni, 250 KM po kamionu, rukovaše se i nasta bum kada shvatiše da se nisu razumjeli ko kome treba dati pare. Ovaj Hurem traži, kao za uslugu odlaganja otpada, a ovaj iskra za prodaju sirovine.
Raziđoše se u tom momentu kao da je pukla bomba među njima. Meni došlo da puknem od smijeha, ali eto izdržah nekako. :D
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
ovo mi je tako naturale Hurem...ovako sam nešto zamišljao kad sam ga prvi put vidio i spoznao njegovu urođenu elokvenciju i teligenciju

za Hurema se treba angažovati jedan posmatrač antropolog samo da hoda za njim i bilježi ovakve uspjehe pp mukija...jebote to bi bio svjetski bestseler :lol:

stetoskop toplo ti preporučujem da sve Huremove podvige staviš na papir (ono promjeni ime, vrijem i mjesto radnje) i traži izdavača...imaš šanse da postaneš novi Smoje

a do tada please..podijeli još koju storiju sa nama ovdje :lol:
PAZI

#137 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by PAZI »

ovo kao kod Delboya i Rodnija :roll: ..ma "Mućke"su neprevaziđene :thumbup:
FOČANSKI PROPISI

#138 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

JoseMujica wrote:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
ovo mi je tako naturale Hurem...ovako sam nešto zamišljao kad sam ga prvi put vidio i spoznao njegovu urođenu elokvenciju i teligenciju

za Hurema se treba angažovati jedan posmatrač antropolog samo da hoda za njim i bilježi ovakve uspjehe pp mukija...jebote to bi bio svjetski bestseler :lol:

stetoskop toplo ti preporučujem da sve Huremove podvige staviš na papir (ono promjeni ime, vrijem i mjesto radnje) i traži izdavača...imaš šanse da postaneš novi Smoje

a do tada please..podijeli još koju storiju sa nama ovdje :lol:
Hurem je imao milion prije 25 godina,a ti računar ,možda,2-3 godine unazad!

p.s.
Ne bi smio tako pisati!
Dj_Doboj

#139 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by Dj_Doboj »

Boljitak parlmaentaran i u Hadzicima. Svakako pohvale ljudima i ekipi... Po prvi put imali su kvalitetnu listu... Svaka čast
racionalista

#140 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by racionalista »

jasta su, samo jednog covjeka guraju ostalo sve potrosna roba
meskogn

#141 Re: Izbori 2012 - Općina Hadžići

Post by meskogn »

Dj_Doboj wrote:Boljitak parlmaentaran i u Hadzicima. Svakako pohvale ljudima i ekipi... Po prvi put imali su kvalitetnu listu... Svaka čast
Cestitke od srca
Post Reply