Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post Reply

Kome cete na izborima 2010 dati svoj glas?

SDA
23
8%
SZBiH
17
6%
HDZ
5
2%
SDP
111
38%
SBB
41
14%
NS
53
18%
NSRZB
21
7%
HSP
0
No votes
HDZ90
2
1%
neka druga
20
7%

Total votes: 293

saudin56

#326 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by saudin56 »

Alfons Kauders wrote:
ultima_palabra wrote:potencijalni glasači SDA tvrde da je ta stranka njihov izbor jer uvijek glasaju samo za nju.
Ovo je najjače 8-)
po meni je ovo dovoljno da ih se proglasi poslovno nesposobnim, tj da im se oduzme pravo glasa... ovo normalan insan sa iq preko 90 ne moze izjaviti...[/quote]

SLAŽEM SE U POTPUNOSTI! :thumbup: :dance:
shkembe

#327 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by shkembe »

BITI CE CRVENI OKTOBAR BILO JE I VRIJEME!!!!! OD KAKO SE DALO SELJAKU PRAVO GLASA I JEST NAM OVAKO A SAMO POGLEDAJTE ZA KOGA GLASA GRAD A ZA KOGA SELO!!!I OPET PONAVLJAM CRVENI OKTOBAR!!!! :evil:
Alfons Kauders

#328 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by Alfons Kauders »

shkembe wrote:BITI CE CRVENI OKTOBAR BILO JE I VRIJEME!!!!! OD KAKO SE DALO SELJAKU PRAVO GLASA I JEST NAM OVAKO A SAMO POGLEDAJTE ZA KOGA GLASA GRAD A ZA KOGA SELO!!!I OPET PONAVLJAM CRVENI OKTOBAR!!!! :evil:
Image

dobro doshoooo preCjedniche... :D
shkembe

#329 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by shkembe »

SDP ULTRA LJEVICA,LEVICA.LIJEVICA HAHA KAKO OCETE SAMO ULTRA CRVENO
ljepotica2

#330 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by ljepotica2 »

Ime Stranke koja će pobijediti nije na ovoj listi. Navedeni da imaju obraza ne bi se ni prijavljivali!Dovoljno su uništili ovu državu, potreban je neko da popravi načinjenu štetu!
jeza u ledja

#331 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by jeza u ledja »

Sta je ovo ba? Isto najezda komaraca. :shock:

Izgleda svaka stranka salje svoje ljude u akciju, pa navali.

Ako bude islo ovakvim tempom, nece se uopste vise moci normalno razgovarati ovdje. :-)
levana

#332 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by levana »

jeza u ledja wrote:Sta je ovo ba? Isto najezda komaraca. :shock:

Ako bude islo ovakvim tempom, nece se uopste vise moci normalno razgovarati ovdje. :-)
a sto je najsmjesnije (ili zalosnije) i ne trude se (ili ne umiju, siroti) sakriti da su ovdje po zadatku.
o tempora, o mores!
shkembe

#333 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by shkembe »

levana wrote:
jeza u ledja wrote:Sta je ovo ba? Isto najezda komaraca. :shock:

a sto je najsmjesnije (ili zalosnije) i ne trude se (ili ne umiju, siroti) sakriti da su ovdje po zadatku.
o tempora, o mores!
ko treba da se skriva oni sto su klali neskirvaju se da se ja skrivam sto sam socijal demokrata i sto razumijem drugo i drugacije nek se skrivaju oni koji nerazumiju nista osim svojih zivotinjskih potreba uvijek sam bio ultra ljevicar i to cu da ostanem a svaku drzavu je desnica dovela do propasti samo ultra ljevica glasacu za SDP ali oni su blagi kad bi bila komunisticka partija ja bih z anju glasao samo ultra lijevo !!!! :evil:
skafa

#334 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by skafa »

<3 SRCEM ZA BOLJITAK... :bih: :thumbup:
Pošto nemam mnogo izbora, najvjerovatnije ću i ja glasati za NS Radom za boljitak... Možda se moja odluka do izbora i promjeni, ali svakako izlazim na izbore i to bih preporučio svima.. :bih: :)
jeza u ledja

#335 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by jeza u ledja »

shkembe wrote: ko treba da se skriva oni sto su klali neskirvaju se da se ja skrivam sto sam socijal demokrata i sto razumijem drugo i drugacije nek se skrivaju oni koji nerazumiju nista osim svojih zivotinjskih potreba uvijek sam bio ultra ljevicar i to cu da ostanem a svaku drzavu je desnica dovela do propasti samo ultra ljevica glasacu za SDP ali oni su blagi kad bi bila komunisticka partija ja bih z anju glasao samo ultra lijevo !!!! :evil:
:D
tigar29

#336 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by tigar29 »

Glavnim gradom BiH posljednjih dana kruži priča da voditelj popularne radio-televizijske emisije „Udri muški“ Almir Čehajić Batko ulazi u politiku.

Naime, virtuelna Stranka kokuza uskoro bi mogla biti registrirana kao politička partija i boriti se za glasove građana BiH na predstojećim općim izborima.

U BiH je počelo prikupljanje potpisa građana i navodno bi vijest o osnivanju stranke trebala biti objelodanjena u emisiji „Udri muški“ u ponedjeljak u 8.30 sati na Radiju Kameleon i OBN-u.

- Još sam samo predsjednik virtuelne Stranke kokuza. Znam da su se posljednjih dvadesetak dana, tokom pauze u emitiranju emisije „Udri muški“, ljudi samoorganizirali izrazivši želju da stranka, koja živi kroz emisiju već nekoliko godina, postane važan faktor na političkoj sceni BiH – rekao nam je jučer Batko.

Uvjerava nas da je bio potpuno iznenađen idejom o formiranju političke stanke, jer, kako kaže, nije mogao ni sanjati da će do ovoga doći. Ipak, smatra da bi nova, „ozbiljna“ Stranka kokuza, mogla napraviti pravi bum na izborima.

- Stranka kokuza nema velike političke ambicije. Kokuze zanimaju socijalna pitanja, zdrava komunikacija među ljudima, humanost i posao. Mene su samo pitali da li sam s njima, rekao sam da jesam, a u kojem svojstvu to uopće nije bitno – dodao je Čehajić.

Mislim da bi ovo moglo dosta stvari promjeniti.Znam dosta ljudi koji nisu nikada glasali a koji su spremni izaci na izbore ako se ovaj covjek sa svojom strankom pojavi. :thumbup:
ari_selfsufficient

#337 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by ari_selfsufficient »

anketa sve govori :razz:
dulce.jasmina

#338 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by dulce.jasmina »

tigar29 wrote:Glavnim gradom BiH posljednjih dana kruži priča da voditelj popularne radio-televizijske emisije „Udri muški“ Almir Čehajić Batko ulazi u politiku.

Naime, virtuelna Stranka kokuza uskoro bi mogla biti registrirana kao politička partija i boriti se za glasove građana BiH na predstojećim općim izborima.

U BiH je počelo prikupljanje potpisa građana i navodno bi vijest o osnivanju stranke trebala biti objelodanjena u emisiji „Udri muški“ u ponedjeljak u 8.30 sati na Radiju Kameleon i OBN-u.

- Još sam samo predsjednik virtuelne Stranke kokuza. Znam da su se posljednjih dvadesetak dana, tokom pauze u emitiranju emisije „Udri muški“, ljudi samoorganizirali izrazivši želju da stranka, koja živi kroz emisiju već nekoliko godina, postane važan faktor na političkoj sceni BiH – rekao nam je jučer Batko.

Uvjerava nas da je bio potpuno iznenađen idejom o formiranju političke stanke, jer, kako kaže, nije mogao ni sanjati da će do ovoga doći. Ipak, smatra da bi nova, „ozbiljna“ Stranka kokuza, mogla napraviti pravi bum na izborima.

- Stranka kokuza nema velike političke ambicije. Kokuze zanimaju socijalna pitanja, zdrava komunikacija među ljudima, humanost i posao. Mene su samo pitali da li sam s njima, rekao sam da jesam, a u kojem svojstvu to uopće nije bitno – dodao je Čehajić.

Mislim da bi ovo moglo dosta stvari promjeniti.Znam dosta ljudi koji nisu nikada glasali a koji su spremni izaci na izbore ako se ovaj covjek sa svojom strankom pojavi. :thumbup:
Batko je varalica!!! Glumi i izigrava humanistu!!!
Catala Cule

#339 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by Catala Cule »

Vidim da SDP i NS imaju većinu glasova, to je fantastično :D Konačno se ljudi bude, malo pomalo. Nema nama rahatluka dok ljevica ne dođe na vlast. Forza SDP ! :D
theTruePath

#340 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by theTruePath »

Catala Cule wrote:Vidim da SDP i NS imaju većinu glasova, to je fantastično :D Konačno se ljudi bude, malo pomalo. Nema nama rahatluka dok ljevica ne dođe na vlast. Forza SDP ! :D

Na ovom forumu SDP ima vecinu oduvijek,nekada je imao po 70-80% glasova,ali sada ne...mozemo tek zamisliti kakvo je stanje u realnoscu kada su opali cak i ovdje :D :-D
Imamopobjednika

#341 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by Imamopobjednika »

Catala Cule wrote:Vidim da SDP i NS imaju većinu glasova, to je fantastično :D Konačno se ljudi bude, malo pomalo. Nema nama rahatluka dok ljevica ne dođe na vlast. Forza SDP ! :D
Sto je babi milo... Kao sto vec neko rece, SDP je na ovom forumu vjeciti pobjednik svih mogucih izbora a na terenu... nista. I isto tako da sam SDP-ovac zabrinuo bih se za drastican pad procenta cak i ovdje. Nece SDP primirisati vlasti ni ovaj put.. Kanton nijedan nece preuzeti a kamoli entitetski ili drzavni nivo.
nosara

#342 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by nosara »

Imamopobjednika wrote:
Sto je babi milo... Kao sto vec neko rece, SDP je na ovom forumu vjeciti pobjednik svih mogucih izbora a na terenu... nista. I isto tako da sam SDP-ovac zabrinuo bih se za drastican pad procenta cak i ovdje. Nece SDP primirisati vlasti ni ovaj put.. Kanton nijedan nece preuzeti a kamoli entitetski ili drzavni nivo.
Izbore ne gubi SDP vec biraci... Izuzimam one koji su uz klero-naci korito... malo se zalaktaju i eto masnih pomija... :D
Imamopobjednika

#343 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

nosara wrote:Izbore ne gubi SDP vec biraci... Izuzimam one koji su uz klero-naci korito... malo se zalaktaju i eto masnih pomija... :D
Vama ocito nikada nece biti jasno zasto biraci ne zele da pristupe SDP-ovoj ergili. Vec desetljecima pokusavate ubijediti nekoga u nesto a to vam nikako, ali bas nikako, ne polazi za rukom. Naravno, svi su krivi osim Velikog Vodje, najpametnijeg i najrasnijeg u ergili. :D
Dakle izbore gubi samo i iskljucivo SDP i njegovi clanovi/simpatizeri/biraci. Ne moze izbore izgubiti ona velika vecina ostalih biraca koji glasaju za pobjednicke stranke. Ali logika vam naravno nikada nije ni bila jaca strana, da jeste ne bi ste bili vjecita opozicija. :wink:
shkembe

#344 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by shkembe »

Imamopobjednika wrote:
nosara wrote:Izbore ne gubi SDP vec biraci... Izuzimam one koji su uz klero-naci korito... malo se zalaktaju i eto masnih pomija... :D
Vama ocito nikada nece biti jasno zasto biraci ne zele da pristupe SDP-ovoj ergili. Vec desetljecima pokusavate ubijediti nekoga u nesto a to vam nikako, ali bas nikako, ne polazi za rukom. Naravno, svi su krivi osim Velikog Vodje, najpametnijeg i najrasnijeg u ergili. :D
Dakle izbore gubi samo i iskljucivo SDP i njegovi clanovi/simpatizeri/biraci. Ne moze izbore izgubiti ona velika vecina ostalih biraca koji glasaju za pobjednicke stranke. Ali logika vam naravno nikada nije ni bila jaca strana, da jeste ne bi ste bili vjecita opozicija. :wink:
placi sdp ce dobit izbore a dosadasnja wlast i ti kojem ocito ona godi susuicete se po zatworima malo pomalo sdp ce uzeti a onda kad dodje wrijeme kad sdp bude imao preko 51% onda osnovat drzawu sa jednopartijskim sistemom onda was sistematski slat gdje vam je mjesto onda ti koji ces promijenit dres bice zakleta komunjara a takvima kad maska padne ima da se susi na kleku jer imamo taj poluotok hahahha prijatelju ultra crweno samo ultracewenoooo ima da lizes guzicu velikom vodji a znas ko je veliki vodja komunizam samo komunizam ultra lijevooooo da nacionalisti pate i placu samo ultra lijevo!! :evil:
Imamopobjednika

#345 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

shkembe wrote:placi sdp ce dobit izbore a dosadasnja wlast i ti kojem ocito ona godi susuicete se po zatworima malo pomalo sdp ce uzeti a onda kad dodje wrijeme kad sdp bude imao preko 51% onda osnovat drzawu sa jednopartijskim sistemom onda was sistematski slat gdje vam je mjesto onda ti koji ces promijenit dres bice zakleta komunjara a takvima kad maska padne ima da se susi na kleku jer imamo taj poluotok hahahha prijatelju ultra crweno samo ultracewenoooo ima da lizes guzicu velikom vodji a znas ko je veliki vodja komunizam samo komunizam ultra lijevooooo da nacionalisti pate i placu samo ultra lijevo!! :evil:
Cestitam, svecano te proglasavam najnepismenijom osobom na ovom forumu. Gdje si to ti prije hapsio? Jos jedan tipican primjer vjecitog gubitnika. Nesto slicno velikosrbima. Naime, kada je stvarnost previse bolna da bi mogao zivjeti u njoj, kada nista ne ide onako kako ti zelis i kada niko ne je.be ni 5% tvoje misljenje o situaciji - onda bjezis u svijet maste i zelja, u svoj mali paralelni svijet gdje je tebi sve onako potaman. Nemam nista protiv da narednih 50 godina placem u tvom imaginarnom svijetu, sve dok ti places u ovoj nasoj realnosti. Ali shvatam te, i nemas bas puno izbora. Ili zivjeti u imaginarnom svijetu ili prisloniti sta uz sljepocnicu. :D Samo je sasvim jasno da ti, dijete drago, i nemas bas puno dodirnih tacaka sa ovim stvarnim svijetom.
HAVANA

#346 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by HAVANA »

jagorcevina wrote:Pitanje: zasto Batko i ini humanitarci ne smiju proci ni jednom carsijom, pogotovo ne sarajevskom?!
Odgovor: da ne sretnu jadne ljude kojima su duzni brdo love koje uzese pod velom pomoci jadnoj bolesnoj djeci, siromasnima, itd. Neka gospodin objasni u svojim humanitarnim akcijama koliki je njegov postotak od donacija, zasto se vrsi klasifikacija djece koja trebaju hitno na operaciju u inostranstvo. Znamo da ne mogu svi, znamo da se za sve ne moze skupiti sav potreban novac.
Podrska svim anonimnim humanim ljudima koji svoje donacije odnesu licno na adresu onom kome je zaista potrebno, pa makar bila i 1KM, a ne kao Batko i njemu slicnikoji samo sebi prave reklamu i nista vise!!!

Kako te nije stid?
Imamopobjednika

#347 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

HAVANA wrote:
jagorcevina wrote:Pitanje: zasto Batko i ini humanitarci ne smiju proci ni jednom carsijom, pogotovo ne sarajevskom?!
Odgovor: da ne sretnu jadne ljude kojima su duzni brdo love koje uzese pod velom pomoci jadnoj bolesnoj djeci, siromasnima, itd. Neka gospodin objasni u svojim humanitarnim akcijama koliki je njegov postotak od donacija, zasto se vrsi klasifikacija djece koja trebaju hitno na operaciju u inostranstvo. Znamo da ne mogu svi, znamo da se za sve ne moze skupiti sav potreban novac.
Podrska svim anonimnim humanim ljudima koji svoje donacije odnesu licno na adresu onom kome je zaista potrebno, pa makar bila i 1KM, a ne kao Batko i njemu slicnikoji samo sebi prave reklamu i nista vise!!!
Kako te nije stid?
Iako se u milion stvari ne slazemo, ovdje si itekako u pravu. Pa dokle vise...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#348 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by -LIBERO- »

Ma treba sve i sviju opljuvati i barem pokusati izjednaciti sa ovom vladajucom klikom.
To je zadnja crta odbrane ovih na vlasti.
shkembe

#349 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

Post by shkembe »

Imamopobjednika wrote:
shkembe wrote:placi sdp ce dobit izbore a dosadasnja wlast i ti kojem ocito ona godi susuicete se po zatworima malo pomalo sdp ce uzeti a onda kad dodje wrijeme kad sdp bude imao preko 51% onda osnovat drzawu sa jednopartijskim sistemom onda was sistematski slat gdje vam je mjesto onda ti koji ces promijenit dres bice zakleta komunjara a takvima kad maska padne ima da se susi na kleku jer imamo taj poluotok hahahha prijatelju ultra crweno samo ultracewenoooo ima da lizes guzicu velikom vodji a znas ko je veliki vodja komunizam samo komunizam ultra lijevooooo da nacionalisti pate i placu samo ultra lijevo!! :evil:
Cestitam, svecano te proglasavam najnepismenijom osobom na ovom forumu. Gdje si to ti prije hapsio? Jos jedan tipican primjer vjecitog gubitnika. Nesto slicno velikosrbima. Naime, kada je stvarnost previse bolna da bi mogao zivjeti u njoj, kada nista ne ide onako kako ti zelis i kada niko ne je.be ni 5% tvoje misljenje o situaciji - onda bjezis u svijet maste i zelja, u svoj mali paralelni svijet gdje je tebi sve onako potaman. Nemam nista protiv da narednih 50 godina placem u tvom imaginarnom svijetu, sve dok ti places u ovoj nasoj realnosti. Ali shvatam te, i nemas bas puno izbora. Ili zivjeti u imaginarnom svijetu ili prisloniti sta uz sljepocnicu. :D Samo je sasvim jasno da ti, dijete drago, i nemas bas puno dodirnih tacaka sa ovim stvarnim svijetom.
pa dobro i tito je bio bravar :D pa je vodio bolje drzavi od danasnjih sedam miliona "skolovanih" namjerno pisem ovako nekad je lijepo bit prost da bi dokazao socnost price hahha a usput ako me ucis o pismenosti odna budi 100%cist sidrane razuijes nema nikakvih smajlija u bh jeziku a ako si vec toliko pismen nemoj ih koristiti to je.be koja je to rijec u pravopisu kad imas slovo "i"kao veznik ispred njega nikada ali nikada neide zarez usput "pismeni nemoj da ti jos trazim greske moronu nepismeni hahhaha a znam da ti se nesvidja kako pisem i netreba da ti se svidja a kad se promijeni vlast onda i se sve svidja npr sad mrzis velikosrbsku najezdu a da oni uzmu vlast bio bi veliki srbin mozda bi i ime promijenio i u ovakvom sistemu kakav je na nemijenjam dres!!ali kazem ti ultra lijevo samo ultra lijevo poslusaj mene "pismeni" sa greskama u pravopisu a polagat ces zakletvu velikom vodji hahhaha samo sdp samo ultra lijevooooo pismeniiiiii i usput poslije tacke nikad neide "ali" to je suvisno razumes ili razumijes posto ja negledam ljude kroz nacionalnost napisao si "ali shvatam te"i to ali poslije tacke dovoljno je napisati shvatam te kad pises "gdje si to ti prije hapsio" dovoljno je da se napise gde si ti prije hapsio!i koristis dwa puta "ili" u jednoj recenici stvarno po pravopisu nema smisla a tebe ja proglasavam najvecim supljatorom na forumu koji proljeva iz supljeg u prazno!!sve ce doci na svoje lizaces guzicu velikom vodji obecavam ti ja hhahahhahha samo ultra lijevo samo komunizam nadam se da ti se svidja sad moj pravopis ako mislis da sam nepismen a netrudim se da budem bitno je da me ljudi shvate a ti se trudis pa neznas ja kad bih se trudio to bio bilo perfektno usput zavrsio sam sine zurnalistiku ima pet godina tako da uzivaj nemoj nista vise odgovarat na moj post jer cu ti naci gresku hahahhahahha uzivaj samo komunizam samo ultra lijevo samo SDP :evil:
Imamopobjednika

#350 Re: Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)

shkembe wrote:pismeni nemoj da ti jos trazim greske moronu nepismeni hahhaha
Puno si dajes za pravo decko. I imas pp povodom ovoga gore sto si napisao. :wink:
Kao sto i jucer rekoh - vidi se ko se na ovom forumu redovno sluzi uvredama i psovkama. Valjda u nedostatku argumenata i obrazovanja. Ako je buducnost ljevice u BiH poput ovog delegata, ovi na vlasti zaista nemaju razloga za brigu. Cuj zavrsio zurnalistiku, nisi ti ni osnovnu zavrsio sine.
Last edited by Imamopobjednika on 28/05/2010 15:38, edited 1 time in total.
Post Reply