Cek da te sef cujemostarac wrote:ja navijam za HNS i Vesnu Pusic
Izbori 2007 - Hrvatska!
-
basta sljezove boje
nemam uopce pojma zasto Sandzaklije spominju Kiseljak na forumu_BosanaC wrote:basta sljezove boje wrote:nikad u zivotu nisam bila u Kiseljaku. Tvoj post pokazuje na kojem je nivou sandzacka intelEgencija koja nam je 1992 sljegla u gradgoldenlily wrote: Baštice,šta mai u Kiseljaku?Nisam znao da i kreševsko kiSeljačka kotlina spada pod Sarajevo
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da si, gluho bilo, bila u Kiseljaku, to bi znacilo - sta?
kroz Zavidovice sam, ipak, prosla
-
_BosanaC
Nadam se samo da nisi pokusavala s rodbinom proci '93.basta sljezove boje wrote:nemam uopce pojma zasto Sandzaklije spominju Kiseljak na forumu_BosanaC wrote:basta sljezove boje wrote: nikad u zivotu nisam bila u Kiseljaku. Tvoj post pokazuje na kojem je nivou sandzacka intelEgencija koja nam je 1992 sljegla u grad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da si, gluho bilo, bila u Kiseljaku, to bi znacilo - sta?![]()
-
mostarac
meni je SDP hrvatske stranka beskicmenjaka kojima ne znas nikad sta misle._BosanaC wrote:Cek da te sef cujemostarac wrote:ja navijam za HNS i Vesnu Pusic
Jebote u njih su u jednoj partiji egzistirali Tomac i Linic, sto bi bilo otprilike slicno tome da u jednoj partiji egzistiraju i budu kolege Bozo Ljubic i Zeljko Komsic.
-
basta sljezove boje
_BosanaC wrote:Nadam se samo da nisi pokusavala s rodbinom proci '93.basta sljezove boje wrote:nemam uopce pojma zasto Sandzaklije spominju Kiseljak na forumu_BosanaC wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da si, gluho bilo, bila u Kiseljaku, to bi znacilo - sta?![]()
ima jedno mjesto kod Zavidovica gdje se uvijek morao prozor u autu zatvarati, ili je Derventa, ili je Maglaj, ali se sjecam da se kroz Zavidovice moglo slobodno disati
-
_BosanaC
E jbg sad basto, gdje ces Derventu pored Zavidovica i Maglaja
Ima jedna tvornica pored Maglaja, Natron se zvala, pravila se proizvodnjom papirnih i kartonskih ambalaza
Jes' da nije u Saraj'vu, al' je gigant bila, moras priznat
A smrdila ko Miljacka zimus kad su one maglustine bile 
Ima jedna tvornica pored Maglaja, Natron se zvala, pravila se proizvodnjom papirnih i kartonskih ambalaza
-
_BosanaC
Nesto poput nase SBIH?mostarac wrote:meni je SDP hrvatske stranka beskicmenjaka kojima ne znas nikad sta misle._BosanaC wrote:Cek da te sef cujemostarac wrote:ja navijam za HNS i Vesnu Pusic
Jebote u njih su u jednoj partiji egzistirali Tomac i Linic, sto bi bilo otprilike slicno tome da u jednoj partiji egzistiraju i budu kolege Bozo Ljubic i Zeljko Komsic.
- kicky
ne mora značit! sdp ima više izgleda jer je HDZ izgubio partnere iz HSP-a koji su osvojili 1 mandata, a penzioneri su na pragu, dok je HNS sdpeov partner, još kontaj ids i sdss i manjine oni će svi sa sdpeom u kolacijiu. Dijaspora je na prošlim izborima dala 4 mandata, ako toliko dadne sad u najgorem slučaju su izjednačeni!!!BSn wrote:Pa ako nisu glasovi dijaspore ukljuceni u ove preliminarne rezultate, onda od SDP-a nema nista.
- BSn
kicky wrote:ne mora značit! sdp ima više izgleda jer je HDZ izgubio partnere iz HSP-a koji su osvojili 1 mandata, a penzioneri su na pragu, dok je HNS sdpeov partner, još kontaj ids i sdss i manjine oni će svi sa sdpeom u kolacijiu. Dijaspora je na prošlim izborima dala 4 mandata, ako toliko dadne sad u najgorem slučaju su izjednačeni!!!BSn wrote:Pa ako nisu glasovi dijaspore ukljuceni u ove preliminarne rezultate, onda od SDP-a nema nista.
Evo cujem da ce nam se Poliglota obratiti u 20 sati!
Last edited by BSn on 25/11/2007 19:30, edited 1 time in total.
-
basta sljezove boje
decko je ispustio rijec potencijalniDoda37 wrote:Kako je HSP bio partner HDZ-u ??
- kicky
bi bioDoda37 wrote:Kako je HSP bio partner HDZ-u ??
čekam poliglota, vjerojatno neko preseravanje u njegovom stilu!
U dijaspori glasalo 5% više birača nego na prošlim izborima, što znači minimalno 4 zastupnika iz dijaspore, možda i više
Last edited by kicky on 25/11/2007 19:35, edited 1 time in total.
-
Šandor
Zna li iko od vas je li u Hrvatskoj moguća manjinska koalicija ukoliko HDZ pobijedi? U Srbiji su Radikali najjači ali nisu u vlasti.
Ili je u Hrvatskoj Ustav takav da Vladu ima pravo formirati samo stranka sa najvećim brojem glasova?
Ili je u Hrvatskoj Ustav takav da Vladu ima pravo formirati samo stranka sa najvećim brojem glasova?
-
basta sljezove boje
nije on politolog, pa ti nece znati ni objasniti. Kod Pulsa je razlika 1%, kod Mediane 3%. Mediana ne daje podatke o velicini uzorka, sto je jako neprofesionalno, kod Pulsa je n = 35 000Doda37 wrote:Pa nisu koalirali na proslim izborima, kada su svi ocekivali, sto bi sada!!!basta sljezove boje wrote:decko je ispustio rijec potencijalniDoda37 wrote:Kako je HSP bio partner HDZ-u ??
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
Šandor wrote:Mislim da će skoro čitava dijaspora glasati za HDZ. Ustaše iz Južne Amerike, Australije i Kanade pogotovo (ono ustaše u ovom slučaju nije uvreda već činjenica). Još kad dodaš BiH......šanse SDP-a su jako male.
zaboravio balije iz krajine?
-
Šandor
Zaboravio sam izdajnike iz Kladuše jer su mi na pameti bili rođaci iz Južne Amerike.komi wrote:Šandor wrote:Mislim da će skoro čitava dijaspora glasati za HDZ. Ustaše iz Južne Amerike, Australije i Kanade pogotovo (ono ustaše u ovom slučaju nije uvreda već činjenica). Još kad dodaš BiH......šanse SDP-a su jako male.:D:D
- Doda37
Ne treba on meni nista objasnjavati, da pozna imalo situaciju u HR, znao bi da HDZ i HSP nisu partneribasta sljezove boje wrote:nije on politolog, pa ti nece znati ni objasniti. Kod Pulsa je razlika 1%, kod Mediane 3%. Mediana ne daje podatke o velicini uzorka, sto je jako neprofesionalno, kod Pulsa je n = 35 000Doda37 wrote:Pa nisu koalirali na proslim izborima, kada su svi ocekivali, sto bi sada!!!basta sljezove boje wrote: decko je ispustio rijec potencijalni
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
Šandor wrote:Zaboravio sam izdajnike iz Kladuše jer su mi na pameti bili rođaci iz Južne Amerike.komi wrote:Šandor wrote:Mislim da će skoro čitava dijaspora glasati za HDZ. Ustaše iz Južne Amerike, Australije i Kanade pogotovo (ono ustaše u ovom slučaju nije uvreda već činjenica). Još kad dodaš BiH......šanse SDP-a su jako male.:D:D
evo na dnevniku... bošnjaci glasaju za HDZ jer su od njih dobili putovnice...a od BiH ništa
-
basta sljezove boje
dobili su i od BiH putovnicekomi wrote:Šandor wrote:Zaboravio sam izdajnike iz Kladuše jer su mi na pameti bili rođaci iz Južne Amerike.komi wrote::D:D
evo na dnevniku... bošnjaci glasaju za HDZ jer su od njih dobili putovnice...a od BiH ništa
- Doda37
pardon pasošebasta sljezove boje wrote:dobili su i od BiH putovnicekomi wrote:Šandor wrote: Zaboravio sam izdajnike iz Kladuše jer su mi na pameti bili rođaci iz Južne Amerike.