Pa ko ih izabra ovakve? Ovo kao da se neko sprdao
Pola ih ne zna hodati, a ono drugo pola ni na sta ne lici. Imaju mozda dvije tri da su zgodne. Dosad ih pola izaslo.
edit: evo izgleda ova druga grupa bolja
nije da sam zlobna ili šta slično ali sam već unazad 6-7 godina na izborima za državnu miss (kakve sad entitetske) primijetila porast ruralnih faca, ne mora onaj spiker ni govorit odakle su, na čelu im piše han pijesak, husino, šujica, toponimi kojih ni na kartama nema....cure smotane, ne znaju gledat u kameru, neki akcenti kojima trebaju titlovi, ima i natapiranih frizura ko u 80-ima...užasssschannel10 wrote:Ljudi dragi, gledate li "ovo" na FTV?
Pa ko ih izabra ovakve? Ovo kao da se neko sprdao...
Pola ih ne zna hodati, a ono drugo pola ni na sta ne lici. Imaju mozda dvije tri da su zgodne. Dosad ih pola izaslo.
edit: evo izgleda ova druga grupa bolja
ne gledam ovo što ti sad gledaš, nije stvar bila u tjelesnoj konstituciji kod ovih, sve su vitke ali problem su zabezeknute face, vidi se da nisu navikle na kamere, nemaju dražesti u hodu, govoru, smotane, tipovi variraju od čednih, nešto ovakochannel10 wrote:Nisi zlobna, jer je to sve jednostavno tako. Istina i nista drugo. Ne znam jel meni do tv-a ili se meni cini da ih je vecina "pojaka". Cisto ruralni tip. Slabo koja da je vitka.

Tanko brate. Nema nijedna da mozes reci, e ova ima sve._BataZiv_0809 wrote:Ima li sta konkretno
Samo 4:3 i nece biti problemaFudo387 wrote:Sta me nagovori da gledam...je dobre komedije![]()
![]()
jel do do video formata il bas svaka ima dva metra preko guzova?
OK je prva. Mlada, slatka ali zato drugaToffee karamela wrote:ne gledam ovo što ti sad gledaš, nije stvar bila u tjelesnoj konstituciji kod ovih, sve su vitke ali problem su zabezeknute face, vidi se da nisu navikle na kamere, nemaju dražesti u hodu, govoru, smotane, tipovi variraju od čednih, nešto ovakochannel10 wrote:Nisi zlobna, jer je to sve jednostavno tako. Istina i nista drugo. Ne znam jel meni do tv-a ili se meni cini da ih je vecina "pojaka". Cisto ruralni tip. Slabo koja da je vitka.
pa do ....