Izbor za MISS BIH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Ahmed.ibn.Fahalan

#1 Izbor za MISS BIH

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Meni je stvarno više nepojmljivo da se ovaj izbor konstantno iz godine u godinu bazira na nacionalnom ključu..gdje ako je miss turizma Bošnjakinja onda miss bikini mora da bude srpkinja a neka treća miss hrvatica..šta vi mislite o ovome..da li je to zaista neophodno?

Jeste li primijetili da je Midheta K. cijelu noć najavljivala onu iz Lukavice da je iz istočnog Sarajeva..a mala se na spotovima predstavlja da je iz srpskog Sarajeva :-) ..trebale su se potuči da vide koja je u pravu :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Mozda u vrijeme kad je sniman spot nije jos bilo naziva Sarajevo - Istok... ma u stvari svejedno, nije losa zenska, Sarajevo ovo ili ono... fak d politks, sto bi rekli Cesi :D :D :D (a Midheta se malo ofucala :D )
lin

Post by lin »

Meni je stvarno nepojmljivo da iko uopšte gleda taj stočni sajam koji pretendira da je izbor za miss...
Jadne djevojčice od 15/16 godina paradiraju okolo u kupaćim kosimima pred publikom (sala puna ratnih profitera, mafije i kriminalaca)...i šta je tu interesantno? :?
winetou

Post by winetou »

Koja je ono zemlja prije nekoliko godina htjela zabraniti miss takmičenja. Ja mislim da je Švedska...a i bilo bi potpuno ispravno.
Ahmed.ibn.Fahalan

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Mi u kući imamo samo jedan tv i ako se ženi nešto gleda tu više nema rasprave :roll: ..eto ko gleda izbore za miss..PAPUČARI :D
missA

Post by missA »

Meni ova miss nije nimlo ne zasluzuje to ime, titulu. Sta sve BiH nece poslati na takmicenja samo da ustima nacionalnu ravnotezu. Ova i alicna takmicenja mi idu na zivce.
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Sve ce ti narod pozlatiti 8-) 8-)
sicky

Post by sicky »

ma kich i pol :lol:
ja sam vala morala gledati jer se nisam odavno kvalitetno nasmijala, a znam da mi je izbor za miss idealna prilika za to :lol:
ne znam da li bih za 10 dana roka uspjela okupiti onoliko bezveznjakusa na jednom mjestu :D

Ali Njegica je lutkica...jedina od njih dostojna one krune, po kljucu ili ne ....al' tako je :D

Jos se i rimuje...idemo jedan ples ImageImageImage
missA

Post by missA »

sicky wrote:ma kich i pol :lol:
ja sam vala morala gledati jer se nisam odavno kvalitetno nasmijala, a znam da mi je izbor za miss idealna prilika za to :lol:
ne znam da li bih za 10 dana roka uspjela okupiti onoliko bezveznjakusa na jednom mjestu :D
Sicky, ti stvarno slaga. Pa zar se nisi prije nesto nasmijala meni?! :D :D Dole na nekoj temi! Sad se i ovdje smijes, ti se samo smijes :D :D :D
A sto se tice bezveznjakusa i okupljanja, ja ne znam sta te to cudi, pa ima vas i ovdje. :D :-D :D :D :D :-D :lol: :lol:
FaceOff

Post by FaceOff »

Meni je Njegica pravo slatka cura i pored Aide Vrabac je bila jedina koja bi zasluzeno osvojila titulu. Zao mije samo sto Aida nije usla u Super Super finale, nego udje ona iz Lukavca, koja mi je bezveze bila.
U svakom slucaju, sretno Njegici!

Ime joj je koma! Jos Balorda!
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Lijepa mi je missica skroz po meni je realno prva....

Ono sto mi se gadi i zasto mi se ovakve i slicne manifestacije uopste ne gledaju je upravo taj nacionalni kljuc.....Dejan Mirko i Midheta da se niko ne bi ljutio.....sto se tice te djevojke iz S.Sarajeva tako joj i treba i svima njima dok to sranje ne ukinu pa zvalo se istocno il sprsko il ne znam vise kako....umjesto da se okrenu velegradu buducnosti i sl oni se bakcu time kako ce jednoj selendari dati ime....ne bih uopste dozvolio primitivnim sredinama da ucestvuju u bilo kakvoj manifestaciji dok se ne pocnu ljudski i normalno ponasati....
Teuta

Post by Teuta »

Ne znam sta se toliko cudite tom nacionalnom kljucu. Ziri ide po logici: Sve su mlade i lijepe, pa izabracemo svake godine drugu naciju. Zasto? Pa zamislite da zaista biraju objektivno. I desi se izaberu triput zaredom Bosnjakinju. Odmah bi graknuli Srbi i Hrvati da je sve to namjesteno, da ne mogu samo Bosnjakinje biti lijepe...
Ovako je sigurnije da se medjusobno ne pocupamo, kao sto se uostalom cupamo i nacionalno mjerimo u svim oblastima, pocevsi od predsjednistva pa do ove miss farse. Ovakve izbore svi mi smo zasluzili. Sega se sad zgrazati nad nacionalnim kljucem, pa ne bi ga bilo da nije nase opstenarodne gluposti. Ovako narod sit igara a sve nacije na broju. :-)
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Ma znas kako Teuta ja sam vise sit i tih iz republike mrske i iz hercegovine .......pa ja nikad nisam cuo da se na nasoj televiziji pa bilo koja gdje su bosnjaci u vecini kaze bosnjacka tuzla, bosnjacko sarajevo i sl.....to sto oni rade je odlika primitivaca....i zato drzava ne moze naprijed da ide dok postoji to nekakvo ss sarajevo il kako vec...ja bih o njima mislio drugacije al kad sam gledo da se i sami građani tog sela bune kako to nije pravedno kako onda ocekivati da nesto drugo bitnije krene nabolje...kad vidis kakav te primitivizam okruzuje...
Prince

Post by Prince »

Joj koliko seljanki na jednom mjestu :roll: :( :x
Meni je najljepša bila Dejana Rosuljaš, iz Sarajeva, plava cura sa šiškama.
Aida Vrabac nije loša, ali ništa spektakularno.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Evo od mene kiss&hug za Njegicu :D

Sinoc sam je malo zanemario, pa mi je nesto zao :D :D
violentjack

Post by violentjack »

:shock: Zar imaju 15 godina?
Trebale bi biti punoljetne..zar ne? :-?
zili

Post by zili »

gledala sam samo nešto pred kraj, kad onaj antipatični idiot od voditelja izvali skende'rija sa kratkim e. Pa odakle su njega doveli u SA da vodi to čudo. I kakvo je ono šetkanje među missicama i šikaniranje tipa super si, super si, al' ti nećeš u finale :shock:
13

Post by 13 »

a sto nam je lepa njegica ...... bas je lepa onako bas ..... lepa ..... ja sam bio ubedjen da to ... to .... niti sere niti pisa jebo te ..... da to nema jedene jedine rupe na sebi ...... ono busno ko sito ..... .... a tek sto je familija ..... znate oni ne vole kad ih se prekida .,... dok pricaju .... a oni su svi komplet divna familija .....

ps. nema ps !!!!
kijametdedo

Post by kijametdedo »

violentjack wrote::shock: Zar imaju 15 godina?
ma jok ba. sto su mladje, lakse su za obrlatiti i skrenuti na put prema svijetu bluda i nemorala... :D
thiny

Post by thiny »

zili wrote:gledala sam samo nešto pred kraj, kad onaj antipatični idiot od voditelja izvali skende'rija sa kratkim e. Pa odakle su njega doveli u SA da vodi to čudo. I kakvo je ono šetkanje među missicama i šikaniranje tipa super si, super si, al' ti nećeš u finale :shock:
Slazem se u potpunosti s ovim u vezi voditelja. Ono je stvarno bilo ponizavajuce tipa lijepa si ali hajde u publiku. A one jadne razvuku osmijeh na to.
Sto se tice Njegice moja ocjena 10. Zena je u pravom smislu te rijeci, pa makar bila i po kljucu izabrana. Jedina (osim Ana-Mirjane naravno) koja nije nedoraslo i nerazvijeno dijete. Ma obicno me bude sramota na izboru za miss world kad se medju onim rasnim ljepoticama pojavi nasa isto da je neuhranjena ne daj Boze. A Njegica je dobro dobra.
kijametdedo

Post by kijametdedo »

ma nema nista bez dobrog chick fighta... iliti hanuma tarapane :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

kako ta kič sranja možete gledati :(
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Od kad je voditelj kriv za scenario :?

Tip je mozda i antipatican, a i bezveze je sto kod nas izgleda nema dobrog voditelja (Hrvata), pa ga uvozimo sa HRT-a, ali ipak ne treba pretjerivati i ruziti voditelje za nesto sto je neko drugi smislio... :-?

A Njegica je fakat najbolja od svih "ponudjenih" :D
kijametdedo

Post by kijametdedo »

njegica je bas onako vidljivo... njegovana. :D
missA

Post by missA »

violentjack wrote::shock: Zar imaju 15 godina?
Punoljetnost nije uslov. Osobe ilipreduzeca koja imaju licencu za izbore takve vrste, obozavaju tu maloljetnu djecicu s kojom mogu da manipuliraju. Inace je ovdje (istocni, zapadni balkan), pa i u svojetu takav trend da su modeli i ove cure s titulama razno raznim miss, sve mladje i mladje. Gornja dobna granica je cca. 22 godine. Donja dobna granica je - neznam :D
Post Reply