posto vidim da svi pricaju o uspjesima evo malo (ili puno) neuspjeha........
1986. godine postaje trenerom Dinama iz Zagreba, po drugi put. U tom periodu, s Dinamom ne pravi nikakav značajniji rezultat i stoga napušta mjesto 1988. Sljedeći tim je francuski Nantes, gdje je bio do 1990. godine. Ovaj period ostat će zapamćen po sumnjama u namještanje utakmica koje je rezultiralo odlaskom u zatvor visoko pozicioniranih nogometnih dužnosnika, kao što je Bernard Tapie.
1999/2000 Hrvatska se nije uspjela plasirati na Euro 2000, zauzela je treće mjesto u grupi, iza Jugoslavije i Irske. Ćiro je ostao na mjesto izbornika i započeo gradnju novog tima, s mladim igračima za Svjetsko prvenstvo 2002. Međutim, nakon samo dvije odigrane kvalifikacije, Ćiro je primoran na ostavku u jesen 2000.
Zahvaljujući postignutom uspjehu iz 1998. Ćiro prihvaća ponudu iranskog nacionalnog tima. ne uspijeva se plasirati na Svjetsko prventsvo sto Iranci smatraju velikm neuspjehom...
Nakon toga Ćiro vodi nekoliko mjeseci slovenski NK Mura, a zatim NK Varteks, s kojim ostaje do kraj sezone. Uspjeh? Nula bodova...
2005. dolazi u Hajduk. isto nula bodova. mozda i najveca blamaza u istoriji tog gigganta sa ovih prostora.. Od debrecena gube 5:0 na Poljudu (poznata je njegova recenica prije izvlacenja: "
Dajte mi Liverpool. Oni su zreli za poraz. Kazao sam mojim igračima nakon ručka kako se vi novinari sprdate s mojom željom te im naglasio: "Sinovi moji, ali oni ne znaju koga ja imam. Ne znaju što ja znam, a to je da ste vi u stanju pobijediti bilo koga" - priča Ćiro)........
Nista ni od prvenstva mada je prico u Splitu price koje sad prica nama.......
Nakon Hajduka vratio se u Švicarsku gdje je njegov povratak bio lijepo dočekan. Vodio je tada Neuchatel Xamax koji se borio za ostanak u ligi. Iako ga je Ćiro podigao sa posljednjeg mjesta i uspio dovesti do nekoliko velikih pobjeda protiv Basela i Züricha, poraženi su u dodatnim kvalifikacijama od Siona. Znaci, ispali iz lige sa najvecim trenor svih trenera.
nk zagreb vodi dvije sezone. u prvoj se plasira u intertoto kup i odmah ispada od "gigantskog kluba" iz albanije Vllaznia ........ drugu sezonu na klupi zagreba zavrsava kao 6.
evo malo i detalja iz intervjua koje je dao white angelsima, navijacima zagreba.............."Ma koliko to bilo čudno da je jedan čovjek u ovoj dobi tako ambiciozan kao što ja jesam, želim napraviti jedan uspjeh sa NK Zagrebom i pokazati onim "albanskim stručnjacima" kako ne znaju voditi klub. O sljedećem koraku ne razmišljam." Znaci nije uspio......
Eto malo od mene o Ciri...... Ima titule (dinamo, croatia, grashoper) ima trece mjesto na svijetu. svaka cast. Al nek se zna da ga je vala znao i zasrat i to bas pocesto.
pozz